Kızlar iyi geceler,
Bugün heryer fenaymış ya, fırtına. Bizim sitede bir bloğun duvarın üst kaplaması (Yalıtımı) dağılmış.
Tabi ben bunlardan bihaber.
Sabah 10 da uyandık. 11:40 da randevum vardı. Hepimiz de uyumuşuz. Kahvaltı evden çıkmak falan geç oldu. Hele elayı giydirmek çok zorladı. Tabi şımardı iki gündür. Hiç sözümü dinlememeye başladı.
Çıktık. Teyzeye dedim istersen bin buradan metrobüse. İşin erken bitecekse geleyim hastaneye dedi. Bilememki hastane işini sen git dedim. Ne acelesi var anlamıyorum. Benim bugüne randevu alma sebebim hastanede bana solunum testi yapılırken kızla ilgilenmesini istememdendi.
En sonunda git sen dedim. Neyse o gitti. Bizde hastaneye geçtik. Tabi geç kaldık. Bilsem durmayacağını öğleden sonraya alır rahat rahat giderdim. Saat 13:00 a kadar ufak bir avm var ona geçtim. Ela oyun yerini istedi 15 dk soktum oraya.,7.5 tl
Sonra geçtik hastaneye 15 tl fark ücreti ödedim. Doktora geçtim. Birdaha ihmal etme ilacın bitince gel hemen dedi. Solunum testi yapılırken Ela sıkıntı yaratmadı şükür.
Çocuk cerrahisinde sigorta belki karşılamaz falan deyince iptal ettirdim. Yani muayene edecek sanki işlemmi yapacak da karşılamıyor. Çıkınca belli olurmuş. 360 tl bayılacağım yani. İhtimalle muayeneye girmeye gerek yok. Başka hastaneye götürürüm.
Doktor bana ilaç yazdı çıktık. Çamlık var oraya geçtik girişte kozalak topladık Ela bayıldı. Biraz da yağmur atıştırıyordu.
Bir de oturma yeri var geçmiş oturmuş burada kahve içmek çok güzel olur diyor
Oradan çıktık simit istiyordu. Bir simit dedim. Bir de kuşlara simit dedi
iki simit bir meyve suyu aldık. 12 tl ödedik. Kuşlara bir simiti verdi. Oradan avm ye geçtik. Tabi yağmura yakalandık. Ama bayılıyor yağmurlu havaya., migrosa yılbaşı ağacınin fazla gelen süslerini iade ettik. 80 tl.
Diğer avm ye geçtik. Ela yılbaşı için kıyafet istiyor. Sen nerden biliyonn yılbaşı kıyafetini.
Baktık birşeyler. Oyun alanında birkaç şeye bindi.
Çıktık fena yağmuuurr. Yakalandıkmı.
Avm nin önündeki taksi durağında deli gibi sıra var. Bitaksiye baktım her çeşit taksi yok. Yok yok.
İstanbulun yağmurlu hali herşey kilitleniyor.
Ela arabasından inmek istedi. İndirdim. Bir başladı sularda zıplamaya. Yapma kızım yoook. Sırılsıklam olacak üstümüz. Çünkü heryer su. Neyse koydum arabasına. Dolmuşa bindik. Dolmuş sadece bizim sitenin etrafını dönüyor. İlk durak orası. Rahat bindik. Sonra da nihayet eve attık kendimizi. Ama Ela çok mutlu olmuş. Bugün çok güzel geçti şunu yaptık bunu yaptık sayıyordu.
O uyudu. Saat 18:00 Ben balık temizledim. Eşim geldi o pişirdi. Ben salata yaptım. Ela 20:00 Uyandı. Elektrik yok tabi saatlerdir. Baba kız gitar şarkı söylediler. Kar küresi dinleyip izledik. Öyle öyle geçti bu akşam. Saat 23:00 gibi uyudu Ela.