İyi geceler,
Gece kuşu ben geldim :)
Ancak bakabildim. Gündüz arkadaşı kahveye çağırdım. Öğlen annesiyle geldiler.
Saat 3 te okuldan mesaj geldi erken alın diye. Ona gitti. Geldi.Sonra çocuklar oynamak isteyince bırak oynasınlar dedim. Ara ara aradı gayet güzel oynuyorlar ben de sarma sarıyorum dedim
Yaaa ben sarma sarıyorum
valla o kadar rahattıki. Bir de bu arkadaşın oğlu sakin Elayla çok güzel oyun kuruyorlar. Kavga yok çok şükür. Dilimi ısırayım maşallah. Hep çok uyumlu oynuyorlar. Arkadaş kaç defa aradı. Sordum gitmek istemedi. Neyse en son geldi aldı.
Sonra Elayla oturduk masaya. Sarmaya çalıştı kuzum. Sonra kalktı el yıka falan.
Kardeşim aradı görüntülü. Kıza yemek yedirdim.
Bugün teyze gelecekti, eşimle geldiler. Eşim kardeşini aramış söylemiş bu haftada sizinle Elaya doğum günü yapacağız. O da bakarız demiş. Gelmesinler istemiyorum dedi.
Neyse Ela teyzeyle balon oynuyordu. Paaatt diye bir ses geldi ardından ağlama. Eyvahh dedim gitti. Tv ünitesine burnunu çarpmış. Nasıl içim acıdı anlatamam. Eşim de kızdı teyzeye söylendi. Niye orada oynatırsın çocuğa tehlikeli düşer diye düşün falan. Biraz detaycıdır bu konuda da. Ama haklı.
Akşam oturduk falan. Elanın uykusu geldi. Ben de sarmayı yarım bırakmıştım. Az bişey kaldı bitireyim dedim. Teyze Elayı uyutmak istedi. Bebeklikten bu yana çok istiyor ama ela illa benle uyumak istiyor. Ben annemle yatacağım dedi. Israr edince,O zaman sen alttaki yatakta yat annem yanımda yatsın dedi
babasına da aynı şeyi söylüyor.
Teyze dedi gel seni istiyor. İşim bitti gittim odaya yavaşça hop kalktı. Teyze de diyor, tam dalıyordu. Oysa gözler fıldır fıldır.
Kadının içine dert oldu Elanın onunla uyumaması. Bu konuda çok içleniyor.
Büyüyünce uyur sanırım.