- 21 Ağustos 2015
- 31.346
- 95.020
- 37
Amin cümlemize bacımyok valla haklisin da ne soylesem bilemiyorum ki .icine bol bol ferahlik versin Allah insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cümlemize bacımyok valla haklisin da ne soylesem bilemiyorum ki .icine bol bol ferahlik versin Allah insallah
Hakkınizda hayırlısı canım günden güne bişey almak zorlaştı cidden inşallah daha güzel bir yer çıkar sizede bir ev alabilsek bizdevalla hayirlisi abla insallah ya gonlumuze butcemize gore bir yer denk gelir.sizin icin cok sevindim guzel denk gelmis nasibiniz olmus masallah
Doğum günü kutlu olsun evinizin biriciğinin, nice güzel yaşları olsun prensesinizin.Selam kızlar
Nasilsiniz
Geçmişi okuyamadım pek hepiniz iyisinizdir umarım
Dun kizimin doğum gününü yaptık 1 yaşında artık çok mutluyum inanamıyorum hâlâ nasıl da hızlı geçti zaman
15 gündür regl gecikti çok stres yaptım test yaptım filan tamda kızımin doğum gününde oldu , ağrılı geçiyor basımı kaldıramıyorum hiç
Doğum günü kutlu olsun prensesin nice yıllara ilk regl olduğumda banada oldu bi kaç kez gecikmeSelam kızlar
Nasilsiniz
Dun kizimin doğum gününü yaptık 1 yaşında artık çok mutluyum inanamıyorum hâlâ nasıl da hızlı geçti zaman
15 gündür regl gecikti çok stres yaptım test yaptım filan tamda kızımin doğum gününde oldu , ağrılı geçiyor basımı kaldıramıyorum hiç
Onun da alerjisi olmasın. Bize alerji damlası ve hava makinası iyi geldi. Bugün çok öksürmedi. Bir de peluş oyuncakları gece uyurken kaldırıyoruzGünaydınlarr
Kız öksürüyor
Ay evin icinde öksürüyo cocuk delircem
Aksama yemegimiz yok
Dün ıspanak kavurdum,bugun ne yapcam hic bilmiyorm.
Koci silip süpürüyo zaten gece gelince ne var ne yok.
Nice mutlu yılları olsunnSelam kızlar
Nasilsiniz
Ben de bir olumsuzluk olduğunda bu işte bir hayır olduğuna inanıyorum.çok defa yaşadım gördüm.Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize.
@kardespayi canım çok üzüldüm. Bizim geçen yaz o sıcak günlerde peşinden koştuğumuz bir arsa vardı, sahibi ile sorunsuz anlaştığımız fiyatta mutabık kalıp tapudan randevu alıp gittik o gün satıcı gelmedi biz kapora vermediğimiz için içimiz rahattı ama ben çok üzülmüştüm. Aradan 2 ay geçti o arsa tekrar satılığa çıkmış bize söylenen fiyattan biraz aşağıya hemen aradık adam çok sıkıştıgını ödemelerinin çok olduğunu söyledi ve nasip oldu. Hayat bazen öyle güzel sürprizler yapıyor ki ben bile dedim ancak bunlar türk filmlerinde olur diye size de belki daha iyisi daha güzeli nasip olucak en hayırlısı hangisi ise o olsun doktorcum.
Tabi insan umutla bakamıyor bu dönemde. Ama vardır bir hayır. Birikmişiniz varsa belki arsadan daha çok kazanacaksınız. Bugün arkadaşlar bana diyor altın daha da artacak, altın al. Ben de dedim nerde para neyle alayımcok uzuldum yedirenk valla .alamicam tabi ki bana gelen zamla bu artisi tolere edebilmem mumkun degil o kadar orantisiz .yani bir daha da alabilcegimi de hic dusunmuyorum
Üçün beşin hesabını yapıyoruz işte, artık birikim zor. Hepimiz nerde kampanya var nereden kar ederiz diye bakıp duruyoruzTasarruflu bir toğiğe düştüm zaar Bana uyar mı dersiniz ?
Ah çok iyi anlıyorum, ama böyle her şeyi üstlenmek onlar grev gibi kalıyor insana, ben de çok tez canlı olduğumdan tüm işleri üstleniridm iş hayatında falan ve insanlar bunu farketmeyince üzülürüm. Sonra fark ettim ki onlar istemiyor ben kendim yapıyorum benim tercihim bu yani onlar fark etmek zorunda değil. Zamanın olursa lütfen bir tülay kök videolarına bakar misin? Şu hayatta kendimizi gerçekten çok yoruyorsa. Sevgiyle..İste yorucu oluyor ben herseyi üstlendiğimde.
Ben bunu anlatmak istedim,herseyi ben yapıyorum kimse saol ya sende bukadar ugrasıyorsun demiyor.
Ayy eşimin patronun kardeşinin karısı (onlarda sirketde hisseli) Allahımm kocası pasta alsa paylaşıyor.Canım aslında dışarıya çok iyiymiş gibi yansıtan, sosyal medyada evliliklerini şaha kaldıran insanlara çok da inanasım gelmiyor. Çünkü bir çoğunda gördüm, gerçeğe dönünce durum içler acısı olabiliyor. Birbirine ağza yakışmayacak laf edenini ama aynı zamanda sosyal medyada vazgeçilmezim iyiki varsın aşk dolu sözler yazıp vs vs övenini çok gördüm. Bir de herşeyi böyle güzel yansıtıp bir anda boşandık diyeni de gördüm. Ve böyle ilişkilere akıl erdiremiyıdum.
Ben kocamın aldığı hediyeyi çiçeği insanların gözüne sokar gibi paylaşmayı sevmiyorum. Sağolsun yapıyor ama ne gerek var paylaşmaya..sonuçta olumsuz taraflarını da size anlatıyorum.
Emin ol onların da başka sorunları vardır. Ben 4/4 lük evlilik olduğuna inanmıyorum.
Elbet beklentin vardır ama onda o incelik yoktur. Bu anlamda karşındakini değiştirmek zor. İnsan beklentiye girdikçe daha mutsuz oluyor.
Ben o kadar sürprizler, slaytlar, hediyeler vs. yapmasından ziyade, beni huzursuz edecek şeyler yapmamasını, geçirdiğimiz vakitlerde huzurlu olmayı daha çok tercih ederim.
Boşver kafaya takma.mutsuz olmaya değmez
Ya ne güzel sizin nasibinizmisGünaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize.
@kardespayi canım çok üzüldüm. Bizim geçen yaz o sıcak günlerde peşinden koştuğumuz bir arsa vardı, sahibi ile sorunsuz anlaştığımız fiyatta mutabık kalıp tapudan randevu alıp gittik o gün satıcı gelmedi biz kapora vermediğimiz için içimiz rahattı ama ben çok üzülmüştüm. Aradan 2 ay geçti o arsa tekrar satılığa çıkmış bize söylenen fiyattan biraz aşağıya hemen aradık adam çok sıkıştıgını ödemelerinin çok olduğunu söyledi ve nasip oldu. Hayat bazen öyle güzel sürprizler yapıyor ki ben bile dedim ancak bunlar türk filmlerinde olur diye size de belki daha iyisi daha güzeli nasip olucak en hayırlısı hangisi ise o olsun doktorcum.
Ne güzel de yazmışsın lellim, iyiki olmadı diyor insan gerçekten. Çok şükür vereneYa ne güzel sizin nasibinizmis
Bazen iyiki olmadı dedirten ve daha güzelini olurunu verene hamdúsenalar olsun