- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.535
Sağol cnm ❤Guzelmis az yağla pisirmesi çok güzel canım güle güle kullan tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm ❤Guzelmis az yağla pisirmesi çok güzel canım güle güle kullan tekrar
İyi gezmeler canim dinlen fırsatın varsaben de memlekete geldim canlar .asiri bunalmistim degisiklik iyi olur diye .
tabi gelmeden once herkese hediyeler derken butce acildi biraz .esim izin alamadi tabi geldi birakti gitti hemen
aldigim her seyde netten alsam minimum 20 lira oynuyordu .soylene soylene aldim resmen
Hay maşallah canım baya iş yapmissin benimde elmalı kurabiye istiyor canım bu sıra fırsat bulursam yapcamBugün dip köşe başladım bakalım.
Mutfağı temizledim dolap iç dış
Mikrodalga fırın
Sandalyeler falan derken yerleride elimle sildim mis oldu.
Banyoya geçtim
Duvarları sildim, kabin, klozet, lavabo derken orayida elimle silip çıktım.
Bataryaları bulaşık mak. Parlt silin en son beze döküp biraz valla parıl parıl geleceğimden daha parlak oldular
Sonra yatak odası bazayi çektik oglanla altını süpürüp sildim derken kaldi oglanin oda ve salon.
Yarın devam edicem türleri yıkıcam
Elmalı kurabiye yaptim.
Akşam çayla yerler.
Pilav yaptım.
Biz oglanla tavuk falan kizarttik yedik.
Eşime sote yaptım.
Salatada yaparım yeter.
Yarın türleri yıkayınca yine camı bi silerim.
Sık sildiğimden beri bez temiz olunca sildigimde mutlu oluyorum.
Ohh temiz diyorum içime sınıyor.
Arkadasim gelecek bu hafta.
Bende arkadasimin ogluna hediye alacağım.
Kiza dogumgunu diye hırka almıştı bende bisi almak istiyorum.
Lcw cikabilirsem artık.
Benimde hediye olayları var aslında.
Bir ablam var ona yılbaşı için hediye almak istiyorum.
Aralıkta eltimin torunun d.gunu var onlar hediye almıştı.
Bakalım çıktıkça alayımda görüştükce veririm.
Onu desin canımı yesin.yani bu hediye verilir de dersin bize geldi ama giydirmek nasip olmadi .alyos giysin insallah falan dersin .yada git kitap falan ucuzundan paran yoksa da bilemedim
İcinden gelip vermedikten sonra sevmiyorum hediye işini arkadaşım var misal eşi calisiyor onun ogluda 10 ay kucuk ama yapılı misal onun bir sezon giymedsn küçülür üzerine saolsun verir onun verdiklerini bildiğim için giydiriyorum misal eşi tekstilde çalışıyor oğluna eşofman altı dikiyor arkadaşım benim oglusuda diktirup veriyor saolsun çoğu hediyeden makbul geliyor illa satın almasına da gerek yokOnu desin canımı yesin.
Koydugu hediye paketinin bile bantı yırtılmıs.
Bence üzerinden atmak icin yapılmıs bi hareket.
Ben buna bozuldum.
Kac senelik hukukumız var
Ayy çok haklısınız, ben de çok sinir oluyorum üzerinden atmak için böyle hediye verenlere. Yoksa hiç verilmeyedebiliinir ya da bir toka olur maksat çocuk sevindirmekOnu desin canımı yesin.
Koydugu hediye paketinin bile bantı yırtılmıs.
Bence üzerinden atmak icin yapılmıs bi hareket.
Ben buna bozuldum.
Kac senelik hukukumız var
Yani ben zaten ordayım nasıl diyim hediye posetini bile degistirmeye tenezzül etmemesi beni üzdüAyy çok haklısınız, ben de çok sinir oluyorum üzerinden atmak için böyle hediye verenlere. Yoksa hiç verilmeyedebiliinir ya da bir toka olur maksat çocuk sevindirmek
İnşallah canım, sağol güzel dileklerin içinyedirenk79 mutlu yillar olsun insallah elanin hayat ailenize saglik mutluluk huzur getirsin
Ne diyeyim cahillik diz boyu. Kız evlenince sanki onların kızı olmaktan çıkıyor. Zihniyet bu. İnsan yerine koyulmuyor aile evinde, ee kocası da insan yerine koymuyor.Gece gece asaplarım bozuldu
Bir kadın öldürülmüs yinetwitterda ailesine yazısmalarını gördüm.
Hay siizin dedim aile gibi!
Hak arıyolarmıs güya!
Kadın acık acık yazmıs kac kez siddet gördüğünü,basıma bissy gelirse kocam demis sorumlusu,kadın sıgınma evine gitcem demis,aile sadece dinlemis
Bunu dinleyip dinleyip nasıl devam etmisler hayatlarına ya!
Keske onlarda ceza alsa.
Gercekten delirmemek isten degil!
Kızartma benim evde de az olur, çünkü midem rahatsızlanıyor. Kıza patates kızartıyrum. Onu da tencerede. Fritözümü kullanmıyırum.ya ben eskiden hic rahatsiz olmazdim ama artik yagda kizartma falan cok agir geliyor .yaslilik yukleniyor zaar .firin bana zor geliyor ya accam da isincak da derken yagda kizartip geciyorum genelde
Önceden görüşme planınız varmıydı, aylar önce almış olabilirmi? Büyük almak mantıklı geliyor bana. Alyanın bedenini tam bilmediğinden olabilirmi.Günaydınlar
Aksam arkadaslara gittik
Azcık gıybete geldim
Sasırdım cünkü
Gittiğimiz arkadas en son Alyayı 40 ucurmaya cagırmıstı pandemi patladı gidemedik
Onunda kzıı var 4 yasında,3 aileyiz biz hep sepetler yaptık hala saklarım diğer ark.getirdiği sepeti.
Cocuk gelmis 2 yasına sepet falan beklemiyorz da
Hediye almıslar saolsunlar aksm cıkaelen verdiler
Kız uyudu yolda 23.00 e geliyodu
Üst degisip yattık sabah actı hediyesini.
Kolsuz bluz ve sort 4 yas.
Koci baktı böyle,dedim değisim kartı vardır var evet temmuzda gelmis hediye 1 ay süresü var gecmis tabi
Bunlqr benden de macır cıktılar dedi
Onun arkadası
Yani koyma bari.
Ben sahsen utanırım onu koymaya
Karı koca memurlar,alamadık fırsat bılup de.
Öbür arkadasta 2 seme sonra görüstük diye cocuklara boyama kitaplaeı almıs,yasına göre almıs hepsinin düsünmüs.
Ben ahh dedim biz düsünemedik üzüldüm.
Bi dahakine ben alcm cocuklara alırım biseyler.
Ki kocası issiz kız tek calısıyo.
İste düsüncek olan düsünüyor
Sağol kuzuHay maşallah canım baya iş yapmissin benimde elmalı kurabiye istiyor canım bu sıra fırsat bulursam yapcam
Yoktu 2 senedir görüsmemistik.Önceden görüşme planınız varmıydı, aylar önce almış olabilirmi? Büyük almak mantıklı geliyor bana. Alyanın bedenini tam bilmediğinden olabilirmi.
Belki de ani plan olduysa alamadıysa hediye vermek istediyse ondan da olabilir.
Hep de olumlu baktım
Yani insanın içinden gelmeli hediye işi, mecburi hissedip hediye vermek bana da saçma geliyor. Adı üstünde hediye ya.