Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kullan ewt insan görmedikçe şinir oluyo evde teror estiriyodumÖyle oluyor
Bas ağrısı yapıyor zaten görmeye çalıştıkça.
Ben uzak tabelaları okuyamıyorum
Alt yazıları çift görüyorum.
Ve gözlüğümü düzenli kullanamıyorum (kiz birakmiyo) ilerlicek benimde
Baş ağrısı yapıyor bendeben
Sağol canım benimMusmutlu yillari olsun guzelligin
Sağlıkla buyusun❤
Cildin kendi rengini alıyor ben testerlarını kullanmıstımPorselen fondöten ne bacım fondöten zaten sadece düğün dernekte kullanırdım. Şimdi de rimel kuruyor dura dura
Nice güzel yılları olsun insallahPatateste kajun baharatına bayılıyorum. Denemediyseniz deneyin enfesss.
Sağol canım arkadaşım İyiki doğmuş kelimesinin bu kadar anlamlı olduğunu kızım olunca anladım.
Teyzesinin kesesine bereket biliyor kime naz yapicagini çocuklarGünaydın bacımlar
İs cıkısı anneme gittim
Alya teyzesini soymus yine
Görüntülü konusmada cocuklar hamburger yiyolarmıs
Bizimkide bende yicem diye tutturunca yollamıs cocuk menü ama tabi agzuna bile sürmedi
Cünkğ köfte yemiyor suara
Hamburger hic vermedik daha zaten yemicekmis ben yedim gidince
Getirden oyuncaklar ponyler söylemis
Disci oyun hamuru söylemis bayagı oynadık onla
Vetabi 1 poset cikolata
Sakladım hemen
Yemegi annemlerde yedik babam yaptırmıs biseylwr
Yarım lahmacun yedirdi koci oyunla kıza
Eve gectik koci dğüne gitti
Ben 21.00 gibi kızı uyuttum.
Sabah Alyayu anneme 5 kat tasıdıgımdN belim tutuk
Koci mesaiye gitcek bugun aksamda arkadaslara gitcez hava soguk
Kızı yıkıcam falan cıkmayız bugun sanırım
Bize menemen yapcam kahvaltıya
Aminn cnmTeyzesinin kesesine bereket biliyor kime naz yapicagini çocuklar
Ahh bu çocukların zamanlı zamansız krizleriTünaydınnn
Güne puanım 10/1
O 1 i de banyo yaptırabilmis olmama veriyorım(cebren ve hileyle de olsa)
Kahvaltı etmedi 2-3 dilim sucuk yedi
Ögle uykusunda krizlere girdi uyumadı 1.5 saat sonra o kazandı
Tmm uyuma dedim cıktım odadan.
Cünkü heryer heryerde biz uyumaya calısıyorz bosa zaman kaybı.
Corba istedi yaptm icmedi,kasıgı eliyle ittiği icin koltık ortsü ve koltık tarhana
Otoritem 0 cocık üzerinde
Ve ben kendimi tutamayıp aglıyorm sonunda onun umru degil
Kitabına uygun yapmaya calısmaktan hic bisey yaptramıyoeum sanırım
Ricayla lütfenle iletisiim kurmaya calıstıgım canım evladım,taktik maktik yok bam bam diye kafa göz dalıyor bana günün sonunda.
Öyle iste 9 gün tatil ve ben caresiz bekliyorm kapıda koci gelsin beni kurtarsın diye
Kreşin kapalı olması çok saçma. Çünkü zaten genelde çalısan annelerin çocukları kreşde.Tünaydınnn
Güne puanım 10/1
O 1 i de banyo yaptırabilmis olmama veriyorım(cebren ve hileyle de olsa)
Kahvaltı etmedi 2-3 dilim sucuk yedi
Ögle uykusunda krizlere girdi uyumadı 1.5 saat sonra o kazandı
Tmm uyuma dedim cıktım odadan.
Cünkü heryer heryerde biz uyumaya calısıyorz bosa zaman kaybı.
Corba istedi yaptm icmedi,kasıgı eliyle ittiği icin koltık ortsü ve koltık tarhana
Otoritem 0 cocık üzerinde
Ve ben kendimi tutamayıp aglıyorm sonunda onun umru degil
Kitabına uygun yapmaya calısmaktan hic bisey yaptramıyoeum sanırım
Ricayla lütfenle iletisiim kurmaya calıstıgım canım evladım,taktik maktik yok bam bam diye kafa göz dalıyor bana günün sonunda.
Öyle iste 9 gün tatil ve ben caresiz bekliyorm kapıda koci gelsin beni kurtarsın diye
Bende bir kaç seferdir yayla baldo alıyorum güzelmiş.Benim oğlan da krizlerde çorba istedi Yayla çorbası vardı yemedı. Turuncu çorba istedi. (Domatesli şehriye çorbasının bahsediyor)
Onu yaptık sonra onu da istemedi. Pilav istedi onu yapmadım. Onu yapsam yine yemeyecek başka birsey isteyecekti. Bende yedirmedim. Biraz sakinleşti.
Babaannesi geldi biraz oynadıktan sonra çorbayı içirdim. Babaannesinin yanında kitap okunurken uyudu.
Bizde dışarı market işlerini hallettik.
Migros ta 75 tl üzerine Yayla gönen baldo pirinç 2 kg 15 tl idi. Haberiniz olsun.
Yanii cok sacmaKreşin kapalı olması çok saçma. Çünkü zaten genelde çalısan annelerin çocukları kreşde.
E okul tatil olunca anne yada babanin işi de tatil olmuyor ki.
Bizim oğlanın kreş devam. Çocuk zaten 2 ayda 2 hafta gitmedi. Tatil olsaydı herhalde birdaha çocuğu göndermezdim
MEB bünyesindekiler yani okulların içinde olanlar kapalı. Diğerleri genelde açık, yada isteğe bağlı, sizinkiler kendileri kafasına göre tatil ilan ettiler büyük ihtimalle. Hani izin vermediler falan bahane. Çünkü özel kreşler pandemi de bile çalışan anne babalar olduğu için bir genelde açıkYanii cok sacma
Ben migrosun 2.5 kg pirincin aldım 26.90 mıydı neydi baldo ve gönen yöresinden prinç .Bende bir kaç seferdir yayla baldo alıyorum güzelmiş.
Sokun anadolu mutfağı markasının alıyordum
O da guzeldi
Onunda 2.5kilosu 35tl mi ne çıktı.