Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt cnm fritoz sem marka.hangi peynirdi lelli ya nazenin9320 ben de philips airfry almak istiyorum ama yakin zamanda 2 bin ona veremem gibi .ben de bakayim sem markaydi dmi
Begenmene sevindim lellim, bende günde iki kez patates kızartıyorum. Eşime dedim patates alalım benim kızlar birde içine tuz ile birlikte az baharat da atıyorlar çok güzel oluyor.Selamm
nazenin9320 çok teşekkür ederim sana sen fritozunun markasını söylemesen ben o markaya bakmazdım.
Sabah patates kizarttik yine 2 defa eşimde oğlumda beğendi.
Bugün köfte ve sogan halkasi denicem.
Sabah trendyoldan patates, sogan halkasi aldım 25tl
Getirde 30tl uzeri 20tl vardi.
Namet kıyma 400gr. 1kiloda pirinc 30tl ödedim.
Kofte yapıyım makarna yaptım.
Yayla çorbası var.
Dünden sarma var.
İyi ki doğmuş Ela iyi ki de sizin kızınız olmuş. Doğum günü kutlu olsun evinizin biriçiğinin.Selam kızlar,
Uyuyor dedim, erken saat 8:30 da uyandı. Beni uyandırmaya çalıştı.
Öyle böyle kalktık ilk fasıl kitap okumak.
Sonra dün tost istemişti yaptım. Yanına domates zeytin falan.
Kahvaltı bitti. O minik legosunu oynadı dağıttı. Sonra tabi mutfak setiyle yemek yaptı dağıttı.odada dolabını dağıttı. Oyun kartlarını sermiş yere. Ben mi ne yaptım iki iş yapayım dedim. Ev topla mutfak topla wc ve lavaboları yıka. İşim bitti beraber lego oynadık. Birşey izlemek istedi. Önce dağıttıklarımızı toplayalım dedim. Topladık.
Kuşa su yem verdim. Ben öğün yemeğimi yedim. Acıkmasam da yiyorum. Ona meyve verdim.
Şimdi de kıza doğum günü elbisesi aldım. Daha hiç hazırlık yapmadım. Zaten siteden iki arkadaşla ailecek toplanır yaparız dedik. Çok istiyor arkadaşları gelsin.biz de arkadaşla öyle düşündük.
Elbiseyi elsa istedi küçük hanım. Tabi bir de sihirli değnek ve tacı da olacakmış. .
Çok abartılı süs yapmam. Pastayı da arkadaş doğum günü pastası yapıyor ona yaptırırım.Hafta içi birkaç şey yapar Buzluğa atarım.
Akşama buzlukta balık ve kalamar vardı çıkarttım. Kocinin ellerinden öper
Bugün de diyete devam, yarın arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz.
Simdiden d günü kutlu olsun kuzununSelam kızlar,
Uyuyor dedim, erken saat 8:30 da uyandı. Beni uyandırmaya çalıştı.
Öyle böyle kalktık ilk fasıl kitap okumak.
Sonra dün tost istemişti yaptım. Yanına domates zeytin falan.
Kahvaltı bitti. O minik legosunu oynadı dağıttı. Sonra tabi mutfak setiyle yemek yaptı dağıttı.odada dolabını dağıttı. Oyun kartlarını sermiş yere. Ben mi ne yaptım iki iş yapayım dedim. Ev topla mutfak topla wc ve lavaboları yıka. İşim bitti beraber lego oynadık. Birşey izlemek istedi. Önce dağıttıklarımızı toplayalım dedim. Topladık.
Kuşa su yem verdim. Ben öğün yemeğimi yedim. Acıkmasam da yiyorum. Ona meyve verdim.
Şimdi de kıza doğum günü elbisesi aldım. Daha hiç hazırlık yapmadım. Zaten siteden iki arkadaşla ailecek toplanır yaparız dedik. Çok istiyor arkadaşları gelsin.biz de arkadaşla öyle düşündük.
Elbiseyi elsa istedi küçük hanım. Tabi bir de sihirli değnek ve tacı da olacakmış. .
Çok abartılı süs yapmam. Pastayı da arkadaş doğum günü pastası yapıyor ona yaptırırım.Hafta içi birkaç şey yapar Buzluğa atarım.
Akşama buzlukta balık ve kalamar vardı çıkarttım. Kocinin ellerinden öper
Bugün de diyete devam, yarın arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz.
Tuz atınca evet gzl oldu ama baharati denemedim.Begenmene sevindim lellim, bende günde iki kez patates kızartıyorum. Eşime dedim patates alalım benim kızlar birde içine tuz ile birlikte az baharat da atıyorlar çok güzel oluyor.
İyi ki doğmuş Ela iyi ki de sizin kızınız olmuş. Doğum günü kutlu olsun evinizin biriçiğinin.
Cihazlarda çıkmamış mı kiSlm kızlar doktora gittim geldim ve hipermetropmusuum megerse
Özele gittim eh dedim akşam yeter devlette gönlü olmuyo doktorun
Bilemediler dediö
Baya ilgilendi begendim doktoru
Gözlük yazdı ilaç verdi inş gecer çok memnun kaldım doktor bayanilgilendi
Bizde rutin göz kontrolü yaptırdık ailecek.Slm kızlar doktora gittim geldim ve hipermetropmusuum megerse
Bilemediler dediö
Adam akıllı bakmıyolarki devlette sal gitsin bi iki bak gitti yarım saat çıkmadım doktorun yanından herşeeye baktıCihazlarda çıkmamış mı ki
Adam akıllı bakmıyolarki devlette sal gitsin bi iki bak gitti yarım saat çıkmadım doktorun yanındanCihazlarda çıkmamış mı ki
Bence al benimki bi gözüm 0.75 bulanık görüyorum bazen gözlük taktı numara içinBizde rutin göz kontrolü yaptırdık ailecek.
Kıza da gözlük yazdı 0.5 miş sağ göz.
sınıfta arka sıraya oturursa tahtayı görmekte zorlanır dedi doktor. Kız uzun olduğu için arkada oturuyor ama sınıf küçük olduğu için simdiye kadar sorun olmamış. Alalım dedik gözlüğü de belki ara sıra kullanır , ilerlemesin numarası
Öyle oluyorAdam akıllı bakmıyolarki devlette sal gitsin bi iki bak gitti yarım saat çıkmadım doktorun yanından
Bence al benimki bi gözüm 0.75 bulanık görüyorum bazen gözlük taktı numara için
Karanlık dünyam aydınlandı resmen
Bende yakını görme de sorun yaşıyorum sanırım. Yaşlanıyorum bu ara böyle.Öyle oluyor
Bas ağrısı yapıyor zaten görmeye çalıştıkça.
Ben uzak tabelaları okuyamıyorum
Alt yazıları çift görüyorum.
Ve gözlüğümü düzenli kullanamıyorum (kiz birakmiyo) ilerlicek benimde
Baş ağrısı yapıyor bende
Geçmiş olsun canım.Slm kızlar doktora gittim geldim ve hipermetropmusuum megerse
Bilemediler dediö
Porselen fondöten ne bacım fondöten zaten sadece düğün dernekte kullanırdım. Şimdi de rimel kuruyor dura duraGünaydınlar
Kasım indirimlerinde durdum durdum ama dene bunu ya yenildim:S
Bobbi brown kutusu aldım bitane 110 tl.
Cünkü bobbi rimel hassas noktam:)(rimelim kurumustu artık aslında lancome bakıordm ama seyaht boyunu alabilirim anca o da 130 tldi)Yaninda likit ruj ve mini nemlendirici hedaaye.Böyle daha karlı oldu:)
Nasıl durayım.
Ah bide porselen fondoteni koysalar indirimli keskee.
Babam sabah 200 tl kıza annem de 100 tl bana verdi:)
Annem önden verdi taksiyle gel diye.
Ama cidden taksiyle gitcem uzun sürüyo metroyla.
Aksam ben gelmiyim siz getirin kızı olmaz mı dedi?
Tmm dedik sıkıntı değil.
Aksam yemege kalın dediler ,koci de ark.ları evleniyormus düğüne ugrucak yarım saat.
Alırım ben sizi dedi ordan.
Patateste kajun baharatına bayılıyorum. Denemediyseniz deneyin enfesss.Begenmene sevindim lellim, bende günde iki kez patates kızartıyorum. Eşime dedim patates alalım benim kızlar birde içine tuz ile birlikte az baharat da atıyorlar çok güzel oluyor.
İyi ki doğmuş Ela iyi ki de sizin kızınız olmuş. Doğum günü kutlu olsun evinizin biriçiğinin.
Sağol kuzumSimdiden d günü kutlu olsun kuzunun