- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.012
Yemek ve ev toplamak günlük rutin ancak ben kendimce bi kaç şudur bi yöntem buldum sanki işim daha kolay ilerliyor gibime geliyor. Sizinle de paylaşayım. Hani hepimizin başının derdi bu çamaşırlar var ya ben onu her biriktiğimde atmıyorum artık makineye. Önceden hemen her gün nerdeyse makine de bişeyler oluyor sonra asılıyor ardından ütü derken canım çıkıyordu ama şimdi istediği kadar biriksin haftanın pazar günlerini çamaşıra ayırdım. Pazar günü hiççç bir işe bakmıyorum ev savaş alanı çocuklara dahi seslenmiyorum. Ben sadece çamaşırlara konsantre oluyorum. Yıka, as, katla, ütüle, yerleştir. Pazartesi ise çamaşıra dair bişey kalmadığı için içim rahat oluyor. Çocukların ikisini okula postalayıp koyuluyorum camlardan temizliğe dip köşe. Sonra bir hafta rahatım. Diğer günler ise ufak çaplı süpürme silme işlemleri devamlı oluyor çocuklardan tabi ama çamaşır olmayınca rahat oluyorum. Kendi çapımda bulduğum bi yöntem. Belki de ben yeni bulmuşumdur hepiniz yıllardır yapıyorsunuzdurHosgeldiniz
Evet 2 tane bir ergen bir bebe
Kendimi hep ev toplarken, ocak basinda ya da camasir katlayip asarken buluyorum.
Naptim bugun diye düşündüğümde bunlar ilk aklıma geliyor.
Az once telf. Arkadasimla konustum telf. Omuz yanak arasi kistirip bir elimle corba karistirip diger elimlede kizi eyledim.
Annelerin süper güçleri yoksa bende bisi bilmiyorum
Esimde düzenli ev takıntısı yok o bende vardı ama artık istesemde olamıyor