Baby yi etiketleyemiyorum bile.
gerçekten benim fikrim de şu. Burada iyimizi kötümüzü anlatıyoruz. Paylaşıyoruz. Sonuçta ekonomi birikim için başladık. Ama dönem zor çoğumuz birikim yapamıyoruz.
Tabiki eşini tanımam yorum yapmak istemem ama bana da söylenilse böyle şeyler inanılmaz derecede kızardım. İyi bile sabrediyor. Benim eşim para konusunun lafını yapmaz ama ufacık birşey dese takıyordum. Mesela alma şimdi ne gerek var dediği olduğunda bile buna takılmışlığım var.
Daha Ela gelmemişti ben bebek hazırlığı yaparken, sudakrem almıştım büyük boy fiyatı da vardı bayağı. O gün bana demişti niye aldın bu kadar büyük ne gerek vardı. Ben de terslemiştim. Bu kadar parayı baklavaya verirken niye alıyorum demiyorsun diye :) Bir de e-bebek e gitmiştik. Yine Elaya hazırlık yapıyorduk. Biberon temizleyici deterjan almak istemiştim. Alsakmı aslında falan dedim. Bence para tuzağı bunlar dedi bir içlenmiştim anlatamam. Şimdi anlatırken gülüyorum. Çünkü şimdi o benden daha da fazlasını hesapsızca alıyor kızına.,
Yani hassas konu çocuk konusu, bir de çalışırken başında sürekli niye aldın niye yaptın denilmesi daha da insanı hızursuz eder.
Bez yinemi bitti derken yanlış bir niyetle söylediğini sanmıyorum ben. Benim eşimde aaa yinemi bitti mama demişliği olmuştu. Aklıma kötü birşey gelmedi bunu derken.
Ama işte bırakılan izlenim önemli.
Sonuçta yaşayan baby kendisi olayın içinde olan kendisi biz bilemeyiz ve bilmeden de yorum yapamayız.
Paylaşır dinleriz. Fikir sorar fikir veririz. Rahatsız olan okumasın. Sonuçta eşiyle ilgili ne diyeceğine karar verecek olan bizler değiliz.
İnşallah yeniden dönersin baby.