İyi geceler kızlar,
Kızdan bana da geçti hastalık. Bugün öksürüğü azaldı çok şükür. Ama benim burnum tıkanıyor akşam olunca. Sinüslerim başıma vurdu bir de koku almam gitti gibi klasik her zamanki gibi. Aferin sinüs içtim. Kafa bidünya, şarap içsem bu kadar çarpmıyor. Bu soğuk algınlığı ilaçları beni benden alıyor.
Neyse bugün evi temizledim fena da yoruldum. Belim tutuldu resmen.Eğilip kalkamıyordum. Akşam da gözlwrim gitti. Kızla oynuyorduk uyumamak için zor tuttum kendimi.
Sonra eşim geldi. Bir baktım bana robot süpürge almış.
Geçen Ela söyledi ama inanmamıştım. Meğer doğru söylüyormuş kızcağızım :)
Bir de bana diyor ‘ anne süpürge evi süpürür sen de oturur dinlenirsin’
Bugün ona kalemi yanlış tuttığunu söylüyorum. Nasıl öğreteceğim bilmiyorum uzun zanandır defalarca söyledim. Diyorum bak okulda öğretmenin de söyler düzgün tutman lazım. Bana cevabı ; ama şimdi okulda değilimki sen de öğretmenim değilsin :)
Eşim tutturdu süpürgeyi kuralım tanıtalım vs.
Yorgunum hastayım kız uyumamış. İki de bir süpürgenin peşinde dönüyor üzerinden atlıyır telefonla üst komşuma robotla ilgili birşey soracağım konuşturmuyor. Ara ara sor sor hadi deneyelim. Ayy bu adamın tez canlılığı
terazi ondanmı acaba.
Ben olsam yarına bırakırdım net! Oturur keyfimi yapardım çayımı kahvemi içmemişim kafam çatlıyor. Yorulmuşum dinleneceğim. Ya ben de aslan burcu rahatlığı işte :)
Sonunda oturma odayı süpürttü. O da ne
bugün temizlik yapmıştım, hemde detaylu. Bir saç bir toz çıktı ropottan içler acısı. O kadar yorulmuşum da nasıl bu kadar pislik çıkar. Uzun anlattım ama alabilen kesinlikle alsın. Tek kelimeyle harika, biz çayımızı yudumlarken o süpürdü. Kızımda adını yardımcı robot taktı.