Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinde öyle yoktur kıyas gibi ama oda harca şöyle böyle diyor bende onun gibi yapsam tamam evimiz vs yok ama eminim çok sıkıntı yaşarız kenara kötü gün parası koyuyorum huzursuz oluyorum olmasa bak işler kesildi kenardan yedik olmasa napcaktin diyorum hallederim diyor rahat vallaKızlar selamsız dalışlar yaptım :)
Önce okumak istedim.
Bugün sabah kahvaltı sonrası Elaya dedim annecim şimdi işlerim var mutfağı evi toparlayıp yemek hazırlamam gerekiyor. Sonra da kuaför arkadaşa gideceğim oğlu var oynarsınız, şimdi kemdi başına oyun kur oyna dedim. Bir baktım hiç bana anne Oyun oynayalım demeden güzelce oynadı.
Mutfağı evi topladım, çamaşır astım, ona sulu köfte istedi yaptım. Bize çorba yaptım bol karışık olandan. Sarma vardı buzlukta onu sıraladım tencereye. Gittim sitedeki kuaför arkadaşa, o da benim gibi çocuğu göndermemiş okula. Şaşırdımmm. Tek göndermeyen benim sanıyordum.
Çocuklar Oynadılar. Saç boyattım kaş aldırdım 40 tl ödedim.
Eve geldik, bulgur pilavı yaptım. Sarmayı pişirdim. Dünden yemeğim kalmıştı.
Ablam geldi o da çiğ köfte almış. Kıza da dondurma. Birkaç şey daha almış sağolsun.
Yemek yedik eşim geldi. O da almış peynir tatlı kuruyemiş evde eksikleri de almış. Bol harcamalı gün.
Ela ablamı hiç rahat bırakmadı. Susmak bilmiyordu ablam da diyor nefessiz konuşuyor
Eşim ablama diyor, benim için; işte almıyorki hesap yapıyor. İyi de dedim alsam dikkat eden olmasam neyin olacaktıki. Bazen böyle saçmalıyor özellikle benim ailemin yanında.
Ablam markalı şeyler almış bize gelirken aldığı herşeyi. Onun üzerine çıktı bu konu.
İyi de onunla boy ölçüşememki ayda 50 binden fazla maaşı var. Gideri yok gibi. Ekstra bahşişleri de cabası.,
Böyle saçma kıyaslamalar yapması beni deli ediyor. Böyle yorumlar yapınca kartı kullan çektir çektir, çatır çatır harca donunu satsın ödesin diyorum
Hep al harca der sakınmaz ama,ucu bana dokunuyor malesef.Bankaya faiz ödeme sevdalısı değilim
O hallederim sözü benim eşimde de var. Rahat ol hallederiz der hepBenimkinde öyle yoktur kıyas gibi ama oda harca şöyle böyle diyor bende onun gibi yapsam tamam evimiz vs yok ama eminim çok sıkıntı yaşarız kenara kötü gün parası koyuyorum huzursuz oluyorum olmasa bak işler kesildi kenardan yedik olmasa napcaktin diyorum hallederim diyor rahat valla
her ay 50 tl aydatı verirken söylenen ben bunu görünce bi anammmm bune dedimBizim evin aidatı beni kasıyor 471 oldu. +71 tl de ocaktan itibaren farklar yansıyor.
Havuz evet ama bu yıl bir ay gittikmi bilemedim yazdan birşey anlamadan bitti. Spor salonu Sauna hamamı var çocuktan kullanamadım. Bahçesi parkı işime yarıyor. İki marketi var.
Eee bir de küçük hanım taşınalım ama havuzlu ev olsun diyor Gözünü açtı havuzlu ev gördü ne yapsın prenses.
Aidat deyince benim de aklıma bunlar geldi. Bu ara bayağı takığım şu aidat zammına.
calisma saatleri calisma konusunda cok onemli .o saatlerle calisilmaz ya cok zor durumda kalmadikcaBiz de çoook araba bakıyoruz da, olmuyor güya evin borcu bitince arabaya girecektik., değiştiremedik kaldı..
Çalışsam o da olurdu. Çalışmayı seviyordum işimi seviyordum. Sabahın 7:30 unda evden çıkıp akşam 20:30 da eve gelerek zaten çocuklu çalışma hayatı olmazdı. Ama ne yapalım. Artık kızım var.
Arabaya yetişmek çok zor. Aylık ödemeleri oldukça kasıyor.
Hayırlı olsun arabanız güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Darısı isteyenlerin başına :)
Çok geride kalıyorsun bak yazicam kara listeye. Notun düşüyorNaptınız bacılar sayfa akmış ben gelemiyorum iş güç okul parça pinçik olmuşam
Hiç citl öldümü kaldım diyen yok
Onun kahve falan kırmızı cizgisi galiba öyle anladım beybi ordan yürü anacımKız seninkinin ayarı yok bazense çok sıkıyor kemeri gelenler bereketli olsun
He yaBen de ben de 12 yıldır aynı fincan benim eksiğim ne
Benim oksurugumu kahve ve bal karisimi kesmisti.Günaydın kızlar 7 yu geçiyordu uyandık öksürüğü var tam geçti diyorum başlıyor bugün soyliyim doktora götürelim geçmiyor kahve yaptım çamaşır toplayıp bulaşığı kaldırdım mutfakta elde yıkadım bardaklar vardı gece yikananlari yerleştirmiştim bayat ekmek var yumurtalı ekmek istedi oglus yapayım ona
Cok guzelmis ama yaaBide sunu begendim alisde
İstek bu da
Zilyon tane kaban var evde 200 tl +27 kargosu var.
Evdekileri elden cıkarırsam alıcam ama bütcem yok buna ayırcak
Sepetimde bekleyen 12 ürün var
Milyorlarım olsa alcam
İstek ya bekletiyormuzelmis ama yaa
Bende atıp atıp unutuyorum defactoda fln sweatlar uçmuş export mağaza var markalı satıyor takip ediyorum güzel şeyler gelmiş belki çıkar yarın bakarım ordanBide sunu begendim alisde
İstek bu da
Milyorlarım olsa alcam
Gümrük vergisi mevzusu vardı bir ara baby sepette fark oluyomu ya ? Sildim ben onu seneler önce geri yüklesem diyorumBide sunu begendim alisde
İstek bu da
Milyorlarım olsa alcam
Valla çocuğun kaydını almadım henüz sağlık ocağına yakın giderken bir bakayim bakarmi yoksa devlete gitces orasida randevusuz bakarmi acaba kayıt açıp bekleriz olmadiÇok geride kalıyorsun bak yazicam kara listeye. Notun düşüyor
Devamsizliklarina rapor al gel
Onun kahve falan kırmızı cizgisi galiba öyle anladım beybi ordan yürü anacım
He ya
Böyle kahve icerken degisik renkler modeller olsun dimi dimi.
Az da gozumuze hitap etsin zaar
Sagol kuzu ayrica hepimizinki bereketli olsun.
Benim oksurugumu kahve ve bal karisimi kesmisti.
Bir ara baya oksuruk almisti benide.
Kahve tabi cocuklar icin iyi diil fakat soyle ç. Kasigin ucuyla kahve koyup 1 cay kasigi balla karistirip sabah aksam bi yedirsene.
Bana iyi gelmisti.
Inanmamistim hatta yaparken.
Gecer insallah.
Cok guzelmis ama yaa
Boynerden bakın kızlar 40-50 tlye sweetler var.Bende atıp atıp unutuyorum defactoda fln sweatlar uçmuş export mağaza var markalı satıyor takip ediyorum güzel şeyler gelmiş belki çıkar yarın bakarım ordan
Gümrük vergisi cıkıyor altta artık bu kaban 164 tl,32 tl gümrük vergisi var.Gümrük vergisi mevzusu vardı bir ara baby sepette fark oluyomu ya ? Sildim ben onu seneler önce geri yüklesem diyorum
Bu kıza ablababyloading87 o kürk çok güzelmiş bence al çalışıyor olsam alırdım. Ama şimdi hevesleniyorum sonra elbise dolabına gidiyorum etiketi üzerinde eşyalarımı görünce vazgeçiyorum gerçekten herşeyi çalışırken giyiyormuşum.