- 17 Eylül 2015
- 686
- 1.453
Amin İnşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederimKhalesinil hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin, eskilerin dediği gibi nikahta keramet vardır. Allah iki cihanda da mesut etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin İnşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederimKhalesinil hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin, eskilerin dediği gibi nikahta keramet vardır. Allah iki cihanda da mesut etsin.
Saol abla gönlün bol senin teşekkür ederimGel canım gel her zaman beklerim konum atarım ben size daha güzelini hazırlarım. Çok mutlu olurum kızlar buyrun beklerim.
Canımsın Bugün teyze de diyor saniye susmadı gün boyunca insanın çenesi yorulmazmıSelamlarr, ne zamandir yazamiyorum. Oku oku ancak geldim aayfanin sonuna masallah sohbetiniz koyu. Ozlemisim valla ☺
2 cocuk birde ise baslayinca firsat bulamiyorum hicbirseye.
Sabahin korunde ise git aksam gel buyugu kresten kucugu babanneden al yemek hazirla karinlarini doyur derken saat oliyor 8. Dus alip uatiyoruz valla hicbirsey yapamiyoruz aksamlari.
Khalesinil Agzinizin tadi bozulmasin,umarim hep boyle devam eder. Cogumuz kocileri gomuyoruz valla burda,kotu ornek olmayalim size
yedirenk79 ahh senin ufakligin o bilmis sozleri bitiriyor benii, cok sanlisin ve cok sansli bir cocuk❤
tr_lelli iyi gezmelerr, arabayi sattik yoksa bende cok gitmek istiyordum oralara..
Vadeliyi boşverin bence. Uzun sürelik yatırımsa altın alın yükselecek deniliyor ama bilmiyorumBiz arabamizi sattik bu arada. Parayo nasil degerlendirelim bilemiyorim. Esim hisse aldi hemen ama riskli bunlar bir dusuyor bir cikiyor hic guvemiyorum..Vadeli hesaplar iyi getiriyor ama tl de deger kaybediyor.
Altin yukselcek diyorlar seneye ama bilemedimm
Al bir tanede bende var hergün olsa hergün yer.Allah'ım yicem sucuk hastası yandın bitanede bebde var ne yapım diyorum direk sucuk istiyor kahvaltıda sucuklu tost sucuk sucuk yine sucuk
Meze hazırlamaya da yemeye de bayılırım, beni de ekle misafir listene kaçırılmaz lezzetlerSelam kızlar Cumamız Mübarek olsun. Misafir yarın akşam müsaitmiş düğünleri varmış ben de olur dedim benim bir proğramım yok çünkü. Kızlarla mezelere karar kıldık bu akşam alışverişe çıkıcaz. Tavuk-köfte-sucuk mangal olucak. Bakla fava, kaşık salatası, sigara böreği, kabak tarator, kuru cacık, pirinç pilavı içecekler, kavun-karpuz, üzüm,armut, anjelika erik, incir evde ne varsa artık meyve olarak koyarım. Bize eşim semaver çay demler çerez çıkarırım en son da sade kahve ve çikolata ile geceyi bitiririm.
Sabahdan beri ayaktayım, kızlar uyurken mercimekli köfte yaptım karışık kızartma yaptım yogurtla yerler diye dünden az az yemekler de var yeter marul yıkadım kahvaltıda mercimekli köfteden yediler. Evi süpürdüm, buzdolabını düzenledim maden sodası kalmamış kilerden eksikleri çıkardım dolaba koydum bizde kola içen yok ama yarın akşam gelicek olan misafir için dolaba kola da koydum.
Oo biz kahvaltı etcz kız 2 saat sonrababyloading87 kaçıncı uykundasın. Ben yeni yatıyorum
Sen bizim koca çekiştirdiğimize bakma, artık unu eledik eleği astıkYeni gelin adayı gibi bişey düğüne 20 gün kaldı
Bakalim ev istiyoruz ama fiyatlar ucmus biraz da boexumuz var odedidigimiz. Borcumuz azalsin ozaman alablrz ancakkVadeliyi boşverin bence. Uzun sürelik yatırımsa altın alın yükselecek deniliyor ama bilmiyorum
allahm cok tatlii. Benim oglum cekingen duruyor yabanci ile hic konusmazz. Bakalim kizim nasil olcakCanımsın Bugün teyze de diyor saniye susmadı gün boyunca insanın çenesi yorulmazmı
Dün de bir kadın dedi, spora çok yatkın vücutu jimlastiğe gönderin. Duyar duymaz başladı biliyormusun ben baleye ve dramaya gittim. Balede bunu yapıyorduk şunu yapıyorduk. Gösteriyor ne yaptığını.
Ben yüzme kursuna gideceğim yüzme öğreneceğim kollukları takmayacağım, okula gideceğim biraz oyun oynayacağım biraz ders yapacağım okulda. Kadın sorduğuna pişman olmuştur
Bugün eşim cenaze evine gidince de sormuşlar nerde o bıcır bıcır kızın niye getirmedin diye.
Ahh sormaKızzz tr_lelli ne tatil yaptın be gel artık:)