Selam kızlar,
Bugün ikinci doz aşıyı oldum. Başım çatlıyor. Bir de dün geceden uykusuzum.çok uykum da var. Kız da hasta. Ne edeyim bilmem. Koci gelsin uyurum biraz belki.
kızın öksürüğü çok fena. Doktor faranjit dedi bu ara salgın varmış zaten.bu hastalıklar havalar bir de istanbulda sivrisinek haberini duydunuzmu. Dünyada yaşanılacak yer gün kalmıyor hergün birşey çıkıyor.
Bugün kıza doktor bitkisel ilaçlar verdi. Bayağı para tuttu. Almasam şimdi benim koci yine başlayacak niye almadın diye. Aldım ben de. Sonra da diyor niye pazarlık yapmadın. Sanki tanıdığım eczacı. Ay bu adamın her yaptığın işte mühalefet yorumları beni deli ediyor.
geldi eve kız öksürüyor. Niye antibiyotik vermemiş doktor. Yok işte birdaha verseymişim ilacı. Yahu şurda iki saat olmuş ilaç komasınamı sokayım. Adama dert oldu. Hastalık bu geçecek tabiki. Ama ne yapabilirim. Niye saat 14:00 de gitmişim. İyide aşı o saatteydi ve o saate çocuk için randevu aldım. Aşıyı iptal etsem eminim ona da diyecek niye iptal ettin bayramda biryere giderdik falanda filanda. Ayy valla şimdi camdan atasım var. Baş ağrısı bu adam.