- 21 Ağustos 2015
- 31.327
- 94.977
- 37
Ay bilmiyorm benim de cocugum var,bunu mu yicez falan dese bana büyüyünce kendin yap ye ozman derim.Aile ve yetiştirilme tarzları. Biz evlendiğimizde eşim kimseye gitmezdi. Arkadaşıma gidemezdik birlikte o dereceydi. Teyzesine desem hemen aman o öyle bizle de kimseye gelmiyordu deyip geçiştirirdi. Ailemin yanına gitse onu beğenmez bunu beğenmez neler neler. Şimdi yine o kadar değil aileme gidince. Arkadaşlarla da ailecek görüşebiliyoruz artık ama yıllar geçti böyle oldu. Ve çok badireler atlattık. Bir defasında nerdeyse boşanacaktım. Annem her defasında toparlamaya çalılıyordu ama o kez sen bilirsin demişti hiç unutmuyorum. Kadına da artık tak demiş
Neyse işte büyütürken de bence teyzeleri çok pışpış yapmış. Hala da teyzesine bunu mu yiyeceğiz nebiçim şey hazırladın vs laflar sayar. Yine de teyzesi gık etmez. Küsmez darılmaz. İşte bu huyunu engellememişler buradan belli. Ben şimdi Ela kötü konuşma duysa ve aynısını söylese hemen uyarıyorum. Öyle söylenilmez böyle söylenilir diye. Mütevazi olsun istiyorum. Geçen arkadaşın kızı resmin iğrenç olmuş demiş. İğrenç sözünü öğrenmiş. Ben de ona dedim asla iğrenç oldu demiyorsun. Güzel bir söz değil bu dedim. Bir de aklıma gelen bana su ver dedim sana öğrenmiş. Öyle değil bana su verirmisin anneciğim demek daha güzel dedim. Elimden geleni yapacağım bu konuda.
Orda bırakırım yemegini falan yapmayı.
Alya da su getir diyo bu ara ,getir değil getirir misin diyorm 150 kere
Nasıl ögrrtcez bunları bilmiyorm
Babası da demez öyle getir flaan ,su verebilcen mi falan der adam yani
Kolayına geliyor getir demek herhlde