Küçük Çocukları Oyalamanın En İyi Yolu

legendd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2007
7
0
0
43
Edirne
Çocuklarımızın Zaman Geçirmesi ve Evde Ev İşlerini Daha Rahat Yapmak İçin Çocuklarının Oyalanması İçin Nette Bir Çizgi Film Sitesi Buldum.Açıyorum Valla İşleri Hemen Hallediyorum.Sizede Tavsiye Ederim..

Çizgi Film :sm_cool::sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
yha valla hi sorma benim oglumda deli oluyo çizgi filime 2 tane kanalı var sbaah akşam o açık hiç bize izletmio... süngerbob delisi bilmedigi karakterde kalamdıı anne bak şu başladı bu başladı ve daha da 3 yaşinda:)))

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.kabızlığın altında yatan bir çok hastalık olabiliyor.mesela çölyak ben çölyak hastasıyım yani guluten entropatisi(unlu gıdalar bağırsaklarım da alerjiye neden oluyormuş).bu hastalığın belirtilerinden biride kabızlık.başka bir hastalığım için yapılan tahlillerde öğrendim böyle olduğumu.ama doktorumun bana ilk sorduğu soru sen sürekli kabızlık mı çekiyordun oldu.hayır tam tersi dedim ben kendimi bildim bileli ishalim.ama daha çok kabızlıkla ortaya çıkar demişti.yani kabızlık hiç hafife alınacak birşey değil onun için muhakkak doktor kontrolü şart.

arkadaşlar kusura bakmayın yanlış yere msj atmışım yanlışlıkla gerçekten.özürdilerim başka konuya yazıcam derken oldu.

aslında uzmanlar çocukların oyalanmaması gerektiğini ve aynı zamandada televizyona fazla bağlanmamaları gerektiğini söylüyorlar. arkadaşlar bence işleriniz beklesin, o uyuduğu zaman falan yapın. çocuklarımız hızla büyüyorlar, onlarla vakit geçirelim...

merhaba. aynen katılıyorum. ev işiniz var ve çocuk peşinizde dolanmasın mı istiyorsunuz. yada yemek yaparken yanınızda durmasınmı. özellikle çalışan bayanlar için bence en uygunu sen nereye bebeğin oraya olmalı. ben evi süpürürken eline viledayı veriyorum. yemek yaparkende elimdeki sebzeden bir parça veriyorum. çizgi filmi de beraber izliyoruz böylelikle. bu arada bebeğim daha 2 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…