Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah'tan gercek bir olay degil kabus gibi..cocugun beyni iyi calisiyor..ama intikam almak icin..ve kurbagi oldurmeye giden yolda canini yakan diger aile fertlerindende ocunu aliyor..yok yani okurken bu bir kabus dedim..
bencede saçma bi yazı....ve bana uydurma gibi geldi.tamam çocuk unutmaz falanda yuh yani bu kadar diildir heralde...boş yazmak adına yazılmış bir yazı bence...okuyarak zaman kaybettiğime yanıyorum şu anda...
Kimin eli kimin cebinde belli değil,cocukda hepsinin ilişkisini biliyor bravooooo valla,:) Şu varki ne kadar igrenc bişey para için cocugu bileeeeee bu işe karıştırıyorlar..Ne kadar gercek olmasada,,,,,,,,,
Çocuğa helal olsun, bacak kadar boyuyla ne dolaplar çeviriyor , lakin aileye de pes doğrusu... Dallas gibi yaaaa....Çocuk ne yapsın ?:smilewinkgrin: :smilewinkgrin: :smilewinkgrin: