Sebep neymis ben onu anlamadiminsallah en agir cezayi alir. Pislik herif
Sevgili cihan Araçman; nasıl böyle bir psikopat oldun? paran var pulun var koca şirkette müdürsün, lüks villan var_ kısaca vat iz yor problım?
kıskanmış. yeğenini.Harika bir ev, harika bir iş, harika bir aile, manyak bir zenginlik.. derdi neydi acaba?
insanlık?Harika bir ev, harika bir iş, harika bir aile, manyak bir zenginlik.. derdi neydi acaba?
insanlık?
hayır nasıl bir manyak benim çocuğumu daha az seviyorlar diye el kadar sübyanı asitle yakar, gönderme lan veledini anneanneye dedeye, ruh hastası mısın, nesin?
başka bir mesele mi var acaba altında
yani öyle değilse herif ağır ruh hastası demektir, yani yine ruh hastası tabi de, koca herif el kadar çocuğa düşman mı olurvalla mary bunun altından başka bir şey çıkacak gibi geliyor..
yani öyle değilse herif ağır ruh hastası demektir, yani yine ruh hastası tabi de, koca herif el kadar çocuğa düşman mı olur
bir arkadaşım var, geçen ay görüştük, uzun zamandır görüşemiyorduk. biz üniversitedeyken evlenmişti eşi kendinden 10 yaş kadar büyüktü.yani düşünsene mary, bildiğimiz harika giyimli, mükemmel bir evi ve arabası olan, sürekli yurtdışına çıkan bir insan bile bu derece psikopatlaşabiliyor.. ekşide biri yazmış çok hak verdim, 3. sayfa giderek yaklaşıyor bize demiş.. eskiden bu tip haberler hep eğitim düzeyi daha az, değişik yaşantısı olan insanların başına gelirdi.. şimdi en lüks restoranlarda yemek yiyen, saygın insanlar suç işliyor.. toplumsal cinnet gibi bir şey kanımca..
bir arkadaşım var, geçen ay görüştük, uzun zamandır görüşemiyorduk. biz üniversitedeyken evlenmişti eşi kendinden 10 yaş kadar büyüktü.
inanılmaz yakışıklı bir adamdı, 3 yabancı dil biliyordu, yüksek lisansı vardı, yurt dışında yaşamıştı, iyi bir üniversiteden mezundu. 2009 yılında evlenmişlerdi, 3 ay önce boşanmışlar, arkadaşımı kemerle dövüyormuş. bebeğini dayak yüzünden kaybetmiş, kocası bebeğin arkadaşımın iş arkadaşından olduğunu iddia etmiş ve dövmüş, ertesi gün kanamadan bebeğini kaybetmiş.
adam bu kadar yıl defalarca terapi almış, arkadaşım her boşanmak istediğinde dövmüş, falan filan işte.
bu adama baktığında o kadar "normal" o kadar "medeni" bir adam görürsün ki, ben adamın yaptıklarını duyduğumda korktum. arkadaşıma baktığında da sarışın bakımlı havalı falan son derece "medeni" bir kadın görürsün ama 6 yıl aralıksız dayak yemiş, ağır bir depresyon geçiriyor. Babası bırakıp kaçmış bir genç kızın düştüğü bir çeşit Stockholm Sendromu işte.
hiçbirimiz güvende değiliz. insanlar delirmiş durumda. eğitimli insanlar, dünyayı daha iyi anlamış, kültür seviyesi daha yüksek insanlar daha "doğru" olmalıyken içinde olduğumuz duruma inanamıyorum.
aynen. hani bir insan başkasına bile isteye nasıl zarar verir? kazayla insan ölüyor, tamam ama bile isteye bir insana, bir çocuğa zarar vermek sosyopatlık olmalı, tıptaki adı bu değilse bile benim vicdanım da karşılığı bu.aynen aynen ve korkuyorum.. yani eskiden giyimi bozuk kişilerden korkardık, şimdi giyimi iyi kişilerden de korkuyoruz.. kanun korkusu yok, vicdan yok.. geriye de bir şey kalmıyor zaten mary..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?