• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük çocuğa asitli saldırıda şok detay!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
3 ay önce elinde uzaktan kumandalı arabası patlamış...
Sitene Ekle
kucuk-cocuga-asitli-saldirida-sok-detay--6200960.Jpeg

ATAŞEHİR’de ünlü bir lokantada baldızının 3,5 yaşındaki çocuğunun yüzüne kimyasal sıvı sıkarak yaktığı iddia edilen C.A.(33) poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN ELİNDE UZAKTAN KUMANDALI ARACI PATLAMIŞ

Küçük çocuğun yüzüne asit sıktığı iddia edilen C.A’nın mikroişlemci üreten dünya ünlü bir firmada üst düzey yönetici olarak çalıştığı ortaya çıkarken, küçük Y.K’nın 3 ay önce evinde oynadığı uzaktan kumandalı arabasının ise patladığı öğrenildi.

C.A’nın bilgisayarlara mikroişlemci üreten bir firmada çalışıyor olması ise akıllara 3 ay önce Y.K’nın oynadığı sırada uzaktan kumandalı Oyuncağının elinde patlamasıyla ilgisi olup olmadığı sorusunu akıllara getiriyor.

TÜYLER ÜRPERTİCİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Zanlının şubeden çıkarılırken çelik yelek giydirildiği dikkat çekti. Öte yandan anne Işıl G.’nin, kardeşinin kocası C.A’dan şikayetçi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili yapılan polis soruşturmasında ise tüyler ürpertici detaylar ortaya çıktı. Polis yaptığı araştırmada C.A.’nın olayı planladığını ve o akşam yemeğini herkese tek tek telefon ederek kendisinin organize ettiğini tespit etti. Olay sırasında oyun alanında bulunan palyoçalar tarafından çocukların yüzlerinin boyandığı, bu sırada yüzüne asit atılınca yüzünün yandığını söyleyerek ağlamaya başlayan Y.K.’ya ailesinin, istemeden de olsa yanlış müdahale ettiği ortaya çıktı. Yanmanın yüzündeki boyadan olduğunu sanan ailenin çocuğun yüzünü suyla yıkadığı, bu sırada suyla tepkimeye giren sülfirik asitin çocuğun yüzünde ve vücudunda derin yaralar açtığı öğrenildi.

2 GÜN UYUYAMAMIŞ

Şüpheli C.A’nın, olaydan sonra 2 gün uyumadığı, eşinin polise , "Ben onu çocuğa üzüldüğü için uyuyamadığını sanryurdum. Halbuki böyle bir olayın faili olduğu için uyuyamıyormuş" dediği öğrenildi.

BİLGİSAYAR İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Öte yandan lokantanın güvenlik kameralarının incelemesinin de Siber Suçlar Şube Müdürlüğü’nde sürdüğü öğrenildi. Güvenlik kamera görüntülerinin dışarıdan bir hacker tarafından yapılan müdahale ile silindiğine dair kuvvetli şüpheler bulunduğunu söyleyen yetkililer, incelemenin ve görüntülerin geri getirilme çalışmalarının sürdüğünü söylediler.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNE DE ULAŞILDI

C.A.’nın olay sonrasındaki güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde C.A.’nın olaydan sonra asit dolu diş macunu tüpünü attıktan sonra polisi kandırmak için yeni bir diş macunu almak için benzincinin marketine girdiği görülüyor.

Yeni ortaya çıkan görüntülerde C.A.’nın yüzüne diş macunu tüpü içinde sülfirik asit sıkan C.A.’nın koşarak lokantadan ayrıldığı ve bir benzin istasyonu marketine girdiği görülüyor. Marketten yeni bir diş macunu alan şüpheli C.A.’nın amacının muhtemel bir polis gözaltısına karşı tedbir almak olduğu belirtildi. C.A.’nın lokantanın çocuk bakıcısının kendisini gördüğünü bildiği, bir ihbar sonucu yakalandığında cebindeki dolu diş macununu gösterip "Ben bir şey sıkmadım" demeyi planladığı öğrenildi.

Öte yandan güvenlik kamera görüntülerinde ayrıca C.A.’nın olaydan bir saat sonra minik Y.K.’nın tedavi gördüğü Hastaneye gitmesi de yansıdı. Görüntülerde bir süre hastane kapısında bekleyen C.A.’nın daha sonra koridorda Y.K’nın odasına doğru yürüdüğü görülüyor.

http://www.milliyet.com.tr/kucuk-cocuga-asitli-saldirida-sok-gundem-2136725/

daha önce de çocuğu sakatlamaya çalışmış, kimse şüphelenmemiş mi, bu adamın çocuğa davranışlarından ya, nasıl bi psikopatlık.... inşallah en ağır cezayı alır, bu adamı çocuklardan ömür boyu uzak tutmak lazım

Sebep neymis ben onu anlamadim :KK64: insallah en agir cezayi alir. Pislik herif

Sebep neymis ben onu anlamadim :KK64: insallah en agir cezayi alir. Pislik herif

o çocukla aynı yaşta çocuğu varmış ama o çocuğun anne babası ayrı olduğundan ailede çok el üstünde tutuluyormuş bunu kısknamış güya, üst düzey yöneticiymiş bi de mühendis adam
kendi oğlundan da sürekli yüksek bi egoyla bahsediyormuş sosyal medyada falan aslan parçası, the little devil vs gibi
o gönderileri görünce bana da kıskançlık olabilir gibi geldi

Harika bir ev, harika bir iş, harika bir aile, manyak bir zenginlik.. derdi neydi acaba?
insanlık?
hayır nasıl bir manyak benim çocuğumu daha az seviyorlar diye el kadar sübyanı asitle yakar, gönderme lan veledini anneanneye dedeye, ruh hastası mısın, nesin?
başka bir mesele mi var acaba altında

Aklım almıyor ya acaba başka ne çıkacak altindan yazık olan küçücük çocuğa oldu kim bilir ne halde

insanlık?
hayır nasıl bir manyak benim çocuğumu daha az seviyorlar diye el kadar sübyanı asitle yakar, gönderme lan veledini anneanneye dedeye, ruh hastası mısın, nesin?
başka bir mesele mi var acaba altında

valla mary bunun altından başka bir şey çıkacak gibi geliyor..

Alacağı ceza sanırım 12-16 yıl arası. 2/3'ü yatacağı için 8-10 yıl arası yapıyor. Kısaca en iyi ihtimalde yatacağı 10 yıl.

yani öyle değilse herif ağır ruh hastası demektir, yani yine ruh hastası tabi de, koca herif el kadar çocuğa düşman mı olur

yani düşünsene mary, bildiğimiz harika giyimli, mükemmel bir evi ve arabası olan, sürekli yurtdışına çıkan bir insan bile bu derece psikopatlaşabiliyor.. ekşide biri yazmış çok hak verdim, 3. sayfa giderek yaklaşıyor bize demiş.. eskiden bu tip haberler hep eğitim düzeyi daha az, değişik yaşantısı olan insanların başına gelirdi.. şimdi en lüks restoranlarda yemek yiyen, saygın insanlar suç işliyor.. toplumsal cinnet gibi bir şey kanımca..

yani düşünsene mary, bildiğimiz harika giyimli, mükemmel bir evi ve arabası olan, sürekli yurtdışına çıkan bir insan bile bu derece psikopatlaşabiliyor.. ekşide biri yazmış çok hak verdim, 3. sayfa giderek yaklaşıyor bize demiş.. eskiden bu tip haberler hep eğitim düzeyi daha az, değişik yaşantısı olan insanların başına gelirdi.. şimdi en lüks restoranlarda yemek yiyen, saygın insanlar suç işliyor.. toplumsal cinnet gibi bir şey kanımca..
bir arkadaşım var, geçen ay görüştük, uzun zamandır görüşemiyorduk. biz üniversitedeyken evlenmişti eşi kendinden 10 yaş kadar büyüktü.
inanılmaz yakışıklı bir adamdı, 3 yabancı dil biliyordu, yüksek lisansı vardı, yurt dışında yaşamıştı, iyi bir üniversiteden mezundu. 2009 yılında evlenmişlerdi, 3 ay önce boşanmışlar, arkadaşımı kemerle dövüyormuş. bebeğini dayak yüzünden kaybetmiş, kocası bebeğin arkadaşımın iş arkadaşından olduğunu iddia etmiş ve dövmüş, ertesi gün kanamadan bebeğini kaybetmiş.
adam bu kadar yıl defalarca terapi almış, arkadaşım her boşanmak istediğinde dövmüş, falan filan işte.
bu adama baktığında o kadar "normal" o kadar "medeni" bir adam görürsün ki, ben adamın yaptıklarını duyduğumda korktum. arkadaşıma baktığında da sarışın bakımlı havalı falan son derece "medeni" bir kadın görürsün ama 6 yıl aralıksız dayak yemiş, ağır bir depresyon geçiriyor. Babası bırakıp kaçmış bir genç kızın düştüğü bir çeşit Stockholm Sendromu işte.
hiçbirimiz güvende değiliz. insanlar delirmiş durumda. eğitimli insanlar, dünyayı daha iyi anlamış, kültür seviyesi daha yüksek insanlar daha "doğru" olmalıyken içinde olduğumuz duruma inanamıyorum.

bir arkadaşım var, geçen ay görüştük, uzun zamandır görüşemiyorduk. biz üniversitedeyken evlenmişti eşi kendinden 10 yaş kadar büyüktü.
inanılmaz yakışıklı bir adamdı, 3 yabancı dil biliyordu, yüksek lisansı vardı, yurt dışında yaşamıştı, iyi bir üniversiteden mezundu. 2009 yılında evlenmişlerdi, 3 ay önce boşanmışlar, arkadaşımı kemerle dövüyormuş. bebeğini dayak yüzünden kaybetmiş, kocası bebeğin arkadaşımın iş arkadaşından olduğunu iddia etmiş ve dövmüş, ertesi gün kanamadan bebeğini kaybetmiş.
adam bu kadar yıl defalarca terapi almış, arkadaşım her boşanmak istediğinde dövmüş, falan filan işte.
bu adama baktığında o kadar "normal" o kadar "medeni" bir adam görürsün ki, ben adamın yaptıklarını duyduğumda korktum. arkadaşıma baktığında da sarışın bakımlı havalı falan son derece "medeni" bir kadın görürsün ama 6 yıl aralıksız dayak yemiş, ağır bir depresyon geçiriyor. Babası bırakıp kaçmış bir genç kızın düştüğü bir çeşit Stockholm Sendromu işte.
hiçbirimiz güvende değiliz. insanlar delirmiş durumda. eğitimli insanlar, dünyayı daha iyi anlamış, kültür seviyesi daha yüksek insanlar daha "doğru" olmalıyken içinde olduğumuz duruma inanamıyorum.

aynen aynen ve korkuyorum.. yani eskiden giyimi bozuk kişilerden korkardık, şimdi giyimi iyi kişilerden de korkuyoruz.. kanun korkusu yok, vicdan yok.. geriye de bir şey kalmıyor zaten mary..

aynen aynen ve korkuyorum.. yani eskiden giyimi bozuk kişilerden korkardık, şimdi giyimi iyi kişilerden de korkuyoruz.. kanun korkusu yok, vicdan yok.. geriye de bir şey kalmıyor zaten mary..
aynen. hani bir insan başkasına bile isteye nasıl zarar verir? kazayla insan ölüyor, tamam ama bile isteye bir insana, bir çocuğa zarar vermek sosyopatlık olmalı, tıptaki adı bu değilse bile benim vicdanım da karşılığı bu.
bu adam isterse dünyadaki zilyon tane dili konuşsun, neye fayda?

Back