• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba kızlar herkese mutlu huzurlu pazarlar

Sabah erkenden kalktım, camdan bakıyordum kedicik yolun karşısından koştu geldi miyavlayıp duruyor
hemen giyinip markete gidip yiyecek aldım diğer kedicikler de geldiler 😍😍😍ben mutlu onlar mutlu...

apartmanın girişine plastik yoğurt kabı koydum umarım kimse oradan o kabı kaldırmaz.

kahvaltımı yaptım. Bugün tavada kaşarlı milföy denedim mis oldu missss

Akşama menü hazırlamadım henüz dünden tavuklu terbiyeli şehriye çorbası var yanına birşeyler düşüneceğim
Tatlı olarak trileçe yapacağım nasipse...😊

Dün yıkanan çamaşırları katladım,yerleştirdim bugün 1 makina daha yıkadım kiler odasına çamaşırlığa astım.
Oğlanların çamaşırları bu şekilde birkaç günde bitecek

Eklentiler

• 20220123_102404.webp
    20220123_102404.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 130
  • 20220123_102336.webp
    20220123_102336.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 96
  • 20220123_091439.webp
    20220123_091439.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Merhaba kızlar herkese mutlu huzurlu pazarlar

Sabah erkenden kalktım, camdan bakıyordum kedicik yolun karşısından koştu geldi miyavlayıp duruyor
hemen giyinip markete gidip yiyecek aldım diğer kedicikler de geldiler 😍😍😍ben mutlu onlar mutlu...

apartmanın girişine plastik yoğurt kabı koydum umarım kimse oradan o kabı kaldırmaz.

kahvaltımı yaptım. Bugün tavada kaşarlı milföy denedim mis oldu missss

Akşama menü hazırlamadım henüz dünden tavuklu terbiyeli şehriye çorbası var yanına birşeyler düşüneceğim
Tatlı olarak trileçe yapacağım nasipse...😊

Dün yıkanan çamaşırları katladım,yerleştirdim bugün 1 makina daha yıkadım kiler odasına çamaşırlığa astım.
Oğlanların çamaşırları bu şekilde birkaç günde bitecek
Ellerine sağlık canım afiyet olsun 🤩

Dün akşam menüm

Şehriyeli tavuk çorbası
Köfte
Patates kızartması
Fasulye piyazı
Vişne kompostosu
Yoğurt
Trileçe idi

Bugün hiç yemeğim yok yeniden menü ayarlamam lazım

Sabah dün yıkanan çamaşırları katladım, yerleştirdim, sokak kedilerini besledim
Küçük oğlum kahvaltıya geldi beraber kahvaltı yaptık

Eklentiler

• 20220123_150847.webp
    20220123_150847.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba hanımlar tatil evde güzel geçiyor

Bugün evi süpürdüm, dün yıkanan çamaşırları katladım yerleştirdim, bugün bir makina daha çamaşır yıkandı.Dünden kalan yemeklerin yanına birşeyler ayarlayacağım.

Dışarısı çok soğuk her yer kar buz
Allah'ım yiyeceği yakacağı olmayanlara tez vakitte nasip etsin .Amin

Merhaba hanımlar

Erkenden kalktım kahvaltımı yaptım
Kuruyan çamaşırları katladım, yerleştirdim.

Bugünkü menümü ayarladım

Yayla çorbası
Bezelye yemeği
Tavuk tandır
Komposto
Yoğurt
Turşu

Canım isterse bir de tatlı yapabilirim 😊

Merhabalar 🌞
22 saatlik uğraşlar sonucu normalde 9 saatlik bir yere geldik.İki valiz,sırt çantası,kol çantası,poşet,bir çocuk ve bastonlu dede (babam) ile birlikte 4 vasıta değiştik gelinceye kadar 😤 İstanbul a giriş çıkış yasağı vardı şu an açılmış mi bilmiyorum.Otobusten Marmaray a, Marmaraydan trene,trenden taksiye atladık, şükür ki sağ salim ulaştık kardeşime.
Ek zam vs yarın mi yatıyormus, inşallah 🤲

Selamm

Bir iki gündür evden çıkmadığımdan hiç masrafım yoktu.. Farkettim ki soğan havuç yok.. Dün akşam market kapanmadan yetiştim.. Bir de çek al mendil aldım . 10 lira oraya ödedim..
Kartımı bugün eşime verdim 1300 ödeyecek ..
60 lira da lira yükledim tlf a.. 158 de lcw alışverişi tuttu.. Bakalım bir kaç parça alınacak daha var LCW den parça parça alıyorum stok yok :(
Oğlanın bezi de bugün onu alırım 2 aylık + ıslak mendil beraber 562 de oraya çekerim karttan..

Menümün yanına portakal soslu muhallebi ve de içli köfte yaptım
Soğuktan dışarı çıkmayınca gençlere tatildeyken evde yesinler içsinler istiyorum

Merhaba hanımlar

Soğuktan hiçbir yere gidesim gelmiyor

Bugünkü menüm

Yayla çorbası
Kıymalı karnabahar yemeği
Makarna
Komposto
Yoğurt
Portakal soslu muhallebi

Evde yapılacak pek bir iş yok çamaşırları katlar yerleştirir biraz ceviz kırarım .Kiırılmış ceviz iyi oluyor. Birkaç saat sonra da yemek yaparım nasipse...

Merhaba hanımlar hayırlı huzurlu cumamız olsun.

Dün çarşıda birtakım işlerim vardı onları halletmeye için çıktım
Bugün de büyük ihtimalle dışarı çıkarım anneme de uğrarım
Dün kıymalı kömbe yapmıştım anneme de götürürüm nasipse .

Bugün yemek olarak birşeyler düşünmeliyim
Dünkü menüde;
kıymalı kömbe
kola
yoğurt ve portakal soslu muhallebi vardı

merhana Varyemez Varyemez bende harcamalarıma dikkat etmeye başladım hayat gerçekten çok pahalanmış bakliyat tuvalet kağıdı yağım var olmasına rağmen yine eksikler çok oluyor dün kaşar peyniri aldım inşallah iyi gelir 3kg 150 tl gelince hemen paylara ayırıp buzluga atarım.Evde meyve çok az et bitti alışverişe çıkmamız lazım haftaya izin aldım evdeyim kızlarımla takılayım biraz

Bu hafta birkaç kez marketten alış veriş yaptım
1 kere manavdan ihtiyaçları aldım
Bütün faturayı çocukların babalarına kestim
Geçtiğimiz hafta sonu kasaptan alınacakları da küçük oğlum aracılığı ile sipariş ettim fazlasıyla alıp göndermiş .
Tavuk ve balık parası istedim onu da göndermiş

Bugünkü ve dünkü yaptığım market alışverişinin parasını da küçük oğlana söyledim alır getirir.

Bir sebepten dolayı 1 adet küçükbaş adağım vardı, hamdolsun Allah bugün onun da kesilmesini nasip etti.

Back