Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar. Herkese hayırlı bayramlar Allah nicelerine kavustursun insaallah sizce gumus alimi icin uygun bir zaman mi? Bir miktr almayi dusunuyoeum ama bir yanim da altin al diyor.
Uzun vade için dusunuyorsaniz yarısıyla altın, yarısıyla gümüş alın derim. En azından biri artar, diğeri düşerse dengelenmiş olur.
Ben çocuklara uzun vadede birikim için kumbaralarindaki parayla, harçlıklarıyla yarısına altin yarısına gümüş alıyorum.

Merhaba kızlar bir bayram daha geldi geçti

Bugün anneme gittim onun balkonunda evime geldim kendi balkonumda epey keyif yaptım
Kitap okudum .
Sürükleyici bir kitap kinsun-pes etme mucizeler yolda...

Evet bayram da bitti.Bakalim kapanma devam edecek mi..Bugün temmuz için biletlerimizi aldım inşallah sıkıntı filan olmaz,yazın her yer açık olur normalde ama bakalım.Alisveris yapacaktım ama kaoanma olunca hala yapamadim.Para da akıp gidiyor elimden sürekli eksikler çıkıyor ve her şey pahalı

Merhaba kızlar nasılsınız?

Saat 17:00 den önce arkadaşla yürüyüşe çıktık çok iyi geldi 2 saatten fazla gezdik dolaştık
Polise filan takilmadiysaniz iyi.Gecen beni durdurdular niye dusaridasiniz diye,markete gidiyorum derken kendim bile inanamadim.Cok tuhaf gunlerdeyiz

Polise filan takilmadiysaniz iyi.Gecen beni durdurdular niye dusaridasiniz diye,markete gidiyorum derken kendim bile inanamadim.Cok tuhaf gunlerdeyiz
Yakalanmadik
Bizim burada polis saat 17.00 den sonra uyarıyor öncesinde müsamahalı davranıyor

Merhaba kızlar
On-line derslere başladık başıma ağrılar girmek üzere bu bigisayar ekranı beni çok yoruyor gözümü ve beynimi
Yayılan radyasyondan mıdır nedir bilemedim

Merhaba kızlar
On-line derslere başladık başıma ağrılar girmek üzere bu bigisayar ekranı beni çok yoruyor gözümü ve beynimi
Yayılan radyasyondan mıdır nedir bilemedim
Aynen ben de bir ara ekrana bakamaz olmuştum kör olmuş gibiydim başım da sık ağrıyordu.Teli azaltmakta bulmuştum çözümü

Bugün oglus ve kendime biraz alışveriş yaptım.500 TL bıraktık .bu kadar yeter şimdilik...Anneme anneler gününde alışveriş yapmıştım.

Ayrıca yeğenime hediye takımlar anneme bilet aldım.Bakalim bu ay eksiye girmeden ek derse kavuşabilecek miyim

Ben de evdeyim bugün
2 gün aşı, randevu ,hasta filyasyon derken çok yorulmuşum,
Küçük bir halı yıkadım
Bir yanım dışarı çık, manav market alışverişi yap diyor,
Bir yanım evi sil, yemek yap diyor
Bilmiyorum yorgunluk da var üzerimde
Büyük kızımı isteme ve söz merasimi olabilir yakın zamanda
Onu düşünüyorum nasıl olmalı neler olmalı diye

Şimdiden hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…