Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

2020 hedefim 300 dolar 300 euro 50 gr altındı.(tabi ben bu hedefleri koyarken kurun bu kadar çıkacağını tahmin etmemiştim) Bu sene aldıklarım:
1070 dolar
12 gr altın
6 çeyrek
2 yarım
2tam
5 euro
Allah, ömür fırsat verirse 2021 hedefim:
30 gr
500 dolar
500 euro

Bence icinde bulundugumuz duruma gore gayet basarili bir sonuc Allah yeni senede hedeflerine falasiyla ulasabilmeni nasip.etsin insaallah

Ben 2020 nin Haziran ayinda goreve basladim kizlar. Bu zamana kadar ücretsiz izindeydim.Hazirandan bu yana 9.5 gr bilezik, 1 ata, 3 ceyrek,1 gram,2 yarim ve 30 euro biriktirdim. Kizomin okul kitap parasini odedim 3500 tl. Bir de tatile gittik 5000 tl. Yani asimi aldigin haziran ve aralik aylari arasinda yaptiklarim bunlar. Tatilin de cok guzel bir ani birikimi oldugunu dusunuyorum.

2021 icin cok.net hedefler belirlemedim.ama.kabaca yazacagim.Evle ilgili almak istediklerim var baya masraf olacak. Bir de bu hastalik ortami biraz duzelirse gezmek iatedigim.yerler var. Bunlar disinda eger bir sey cikmazsa ilk 6 ay icin en az 6 ceyrek hedefledim. Bakalim neler olacak

Birikimleriniz bereketli olsun arkadaşlar,yeni hedeflerimize ulaşmak nasip olsun inşallah.
Büyük bir kavga ettik,benim birikimler avukat parası olacak gibi görünüyor.
Varyemez canım ek ders yattı tam da senin söylediğin programda yaptığım hesap ile aynı tutarda yattıo programın adı neydi canım

Ekders hesaplama diye yazınca

ozkansoft diye çıkar

Allah yardimcin olsun insaallah en hayirli sekilde.sonuclanir sizin icin.Olsun pes etmek yok birikime devam

Senin hakkında ne hayırlısı ise Allah'ım onu versin

Her ay birikime ayirdigin miktar harika. Peki aylik harcama icin ayirdigin rsksm ne canim

Her ay birikime ayirdigin miktar harika. Peki aylik harcama icin ayirdigin rsksm ne canim
Çocukların babalarından haftalık 250 bazen 300 tl alıyorum
Yetiyor artıyor bile
Bizim ufak çevrede tanıdıklar birbirine tarhana bulgur turşu reçel bahçesinden yetiştirdiği üründen yaptığı ekmekten vs vs verir
Annem kaç aydır kasaptan alınacakları aliyor

Daha bugün bile annemin komşusu 2 kavanoz ayva reçeli bırakmış
Birini benim için getirmedim ablama ver dedim

Bizim burada hayat böyle dönüyor

Sizin orası neresi çok merak ettim artık şehrin kalabalığından o kadar yoruldum ki sanırım öyle bir yerde yaşamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ailemi vs arada bırakıp başka bir ile gitmeye

Böyle çok daha iyi oluyor bizde bir ara sürekli kart kullanıyorduk ama bıraktık (gerçi ben hâlâ arada kullanıyorum nakit vermeye kıyamıyorum ama eşim o konuda çok iyi taksit dışında kullanmıyor kartı) kart kullandığımız dönemlerde nerdesye nakit kalmıyordu elimizde şükür bıraktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…