- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
Amin canım bizde ilk aldığımızda çok acele ettik biraz daha mı beklesek diyorduk ama şimdi diyorum ki iyi ki almışız yoksa hayatta cesaret edip de alamazdık evet borç ödüyoruz ama bitecek ve evler de çok değerlendi. Her geçen gün bir önceki günü aratıyor.Kesinlikle.katiliyorum. Zor.bir donem.ve ne olacagi belirsiz. Biz 7 yil once almistik.evimizi, ama bir sure elden odedik sonra kredi cektik derken 1 yil once bitti borcu. Esime kalsa hic acelesi yoktu ben zorla aldirdim. Simdi dua ediyor.ama iyiki de israr etmissin diyor.Allah isteyen herkese versin. Borclardan da kurtulmayi nasip etsin
Cuma günü için 430 tl beklentisi yazmışlar ne kadar güvenilir bilememYani ben 15 inde 12 gram falan almayi dusunuyordum. Simdiden 3 gramini alayim mi sence?
Tesekkurler canim cevabin icinCuma günü için 430 tl beklentisi yazmışlar ne kadar güvenilir bilemem
Ama uzun vadeli yatırımcı nasılsa seneye 600 tl der de bu seviyeden benim gibi alır
Ben alırım şahsen
Babamda şu an bişey yok canım sağolGecmis olsun annene,insaallah baban da iyidir lets go.
Geçmiş olsun canım,lets go YouTube dan ara ara videolarını izlediğim bir kadın var ,onu izledikce sen geliyorsun aklima tanımadigim halde seni taniyorms gibi hissediyorum,eşinden ayrılmış bebgiyle hayat kurmaya çalışıyor,geçimini YouTube Farmasi gibi şeylerle kazanmaya çalışıyor,Allah ona da hayırlı kazançlar versin ,güçlü bı kadın benceBabamda şu an bişey yok canım sağol
Canim tum saglik calisanlari canla basla calisiyor. Rabbim kolaylik versin size...Iyi akşamlar kızlar
Vakalar arttıkça artıyor
Eve pert halde geliyoruz
Boğaz ve baş ağrısı cabası ..
Uzandım şimdi eşim meyve soyuyor
Sağol canım amin,o kadın ben değilimGeçmiş olsun canım,lets go YouTube dan ara ara videolarını izlediğim bir kadın var ,onu izledikce sen geliyorsun aklima tanımadigim halde seni taniyorms gibi hissediyorum,eşinden ayrılmış bebgiyle hayat kurmaya çalışıyor,geçimini YouTube Farmasi gibi şeylerle kazanmaya çalışıyor,Allah ona da hayırlı kazançlar versin ,güçlü bı kadın bence
Bereketli olsun,ben de sanırım ek dersten elime kalanla birikimin bir kısmını yaparım.Iyi aksamlaar
Maastan arttirdigim parayla 2 gr altin aldim. Ekders yatinca 1 gr daha alirim kismetse. Alim firsati oldugunu dusunuyorum.
Canım Allah yardımcınız olsun,güç kuvvet versinIyi akşamlar kızlar
Vakalar arttıkça artıyor
Eve pert halde geliyoruz
Allah yardimciniz olsun ve sizlerden razi olsun insaallah. Hakkiniz odenmez.Kolayliklar diliyorumIyi akşamlar kızlar
Vakalar arttıkça artıyor
Eve pert halde geliyoruz
Bereketli olsun bence de alım firsatiIyi aksamlaar
Maastan arttirdigim parayla 2 gr altin aldim. Ekders yatinca 1 gr daha alirim kismetse. Alim firsati oldugunu dusunuyorum.
Rabbım tum saglık calişanına yar ve yardımcıları olsunIyi akşamlar kızlar
Vakalar arttıkça artıyor
Eve pert halde geliyoruz
Bereketli olsun canımIyi aksamlar kizlar. Esim 10 euro almis bana bugun.Kasim.birikimime ekledim
Allah yardımcın olsun canımIyi akşamlar kızlar
Vakalar arttıkça artıyor
Eve pert halde geliyoruz
Bereketli olsunIyi aksamlaar
Allah kolaylıklar versin canımBereketli olsun,ben de sanırım ek dersten elime kalanla birikimin bir kısmını yaparım.
Annemin korona olayı başladığından bu yana iki de fatura kesilmesiyle birlikte -500 deyim.201 i doğalgaz,86 si elektrik,gerisi taksi parası, alışveriş filan.
Bugün hem bu eve hem diğer eve biraz meyve,sebze ve kahvaltılik biseyler aldım,19.50 TL ye bir anneme bir bana devit damla aldım,bır de iki damacsna su parası bıraktım anneme 25 TL, hepsi 175 tuttu.
11 inde karantinası bitiyor 15 inde maaştan 250 verip test yaptıralım diyorum,negatif olmuş mu diye..Biseyi yok gibi görünüyor bugün 4.gun..yine de rahat etsin içimiz
selam kizlar,
Varyemez
canim sen uzun zamandir kurutma makinesi kullaniyordun di mi?
Bizde birtane almaya karar verdik. Sen memnundun diye aklimda kaldi. Tam olarak hangi midelli kullaniyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?