Sağolasın canım benimAfiyetle yiyin bereketli olsun hanımlar
Bizim de öyle oldu,ekdersler nasıl olacak acaba ,bizim bazı derslere katılım olmuyor onların ekdersleri verilmeyecek galiba ,sizde durum nasıl,ya da bilen var miBizim canlı ders saatlerini MEB belirledi.Cocukla nasıl olcak bakalım,annem var ama kapımı yumruklarBugun saatleri yazıp velilere gönderdim,şimdiden boğuluyorum evde çocukla 30 saat canlı ders fikrini düşündükçe bile..Allah yardımcımız olsun..
Benim bildiğim bizim Ekdersler yatırılacakBizim de öyle oldu,ekdersler nasıl olacak acaba ,bizim bazı derslere katılım olmuyor onların ekdersleri verilmeyecek galiba ,sizde durum nasıl,ya da bilen var mi
Bakan ek derslerin ödeneceğini duyurmuş,mağdur edilmeyecekmisiz bakalimBizim de öyle oldu,ekdersler nasıl olacak acaba ,bizim bazı derslere katılım olmuyor onların ekdersleri verilmeyecek galiba ,sizde durum nasıl,ya da bilen var mi
Sağolasın canımİyi akşamlar kızlar, ütülenetcek kıyafetlerle bakarak çay keyfi yapıyorum. Geçen indirimde kendimi kaybetmiştim ihtiyacım olmayan birkaç bir şey almıştım sonra dedim ki olmaz buna senin ihtiyacın yok geri iade ettim mutluyumKızım birkaç ihtiyacı vardı 360 onlar tuttu birde market alışverişi vardı 200 tl onlara verdim aldıklarıma bakıyorum birde paraya bakıyorum gerçekten paranın adı var. Sizler nasılsınız
Aaa bende diyetteyim güya ama hafta sonu kaçırıyorum eşim evde olunca yiyip duruyor yanımda bende dayanamıyorum. Bu ay çeyreğe zorlayacağım kendimi ihtiyaç birkaç şey var mecbur yine kredi kartı kullanacağız. Uzun zamandır kartı kullanmıyorduk, çok güzel oluyordu kart olmayınca.Sağolasın canım
Kendi adıma şükür şimdilik iyiyim
Birikime devam
Bir de diyete başladım
Bende diyete başladım güya ama hafta sonları benimde kaçıyorAaa bende diyetteyim güya ama hafta sonu kaçırıyorum eşim evde olunca yiyip duruyor yanımda bende dayanamıyorum. Bu ay çeyreğe zorlayacağım kendimi ihtiyaç birkaç şey var mecbur yine kredi kartı kullanacağız. Uzun zamandır kartı kullanmıyorduk, çok güzel oluyordu kart olmayınca.
Maalesef gidişat hiç ama hiç iyi değilGünaydın kızlar
herkese iyi hafta sonları
Bu pandemi ve yasaklar bir çok insanı kötü etkiledi.Ekonomik olarak.
Kaynım kantin işi devraldı pandemi başladı. Kız kardeşimin eşi restoranda çalışıyordu adamlar bu yeni yasaklardan sonra kapatma kararı aldı yani işsiz kaldı.
Başka bir arkadaşımız meyhane tarzı içkili bir yer açmıştı 2 yıl olmadı daha o da kapatma kararı almış kirayı , yanımda çalışan insanların maaşlarını ödeyemiyorum diye yazmış.
Eminim bunun gibi yüzlerce insan var nasıl olacak kriz çok büyük ve büyüyerek devam edecek
Ve aleyküm selam canımSelam kızlar
Meyve saati dinleniyorum
Kahvaltı, kahve, çamaşır toplama, yerleştirme, mutfak camı silme,
Yemek yap, ye, toparla, çay iç
Eşim ütü yaptı ben yerleştirdim
Bu saat oldu
Kanal d de bir annenin günahı var ilk bölümmüş..
Evet öyle oluyor valla, monoton şekilde aynı şeyler..Ve aleyküm selam canım
Hafta sonun da ev işleriyle derken baya yoğun geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?