Sana bakmaya gelmiştimBir ara sana da rastladim oralarda...Epey yil olmus sanki.
Siz alttaki üyeleri görebiliyor musunuz?Sana bakmaya gelmiştim
Bir baslikta yazmissin...Sana bakmaya gelmiştim
Goremiyorum...Pro uyeler goruyor galiba.Siz alttaki üyeleri görebiliyor musunuz?
Ben göremiyorum
Evet 15 kilo verip 53 kilo olduğum senelerdiBir baslikta yazmissin...
Epey yil onceymis...Evet 15 kilo verip 53 kilo olduğum senelerdi
10 sene önce abla hatırladığım kadarıylaEpey yil onceymis...
Para veren altin bulsun deseydin...Bir arkadaş ayın 15 ni beklemeden bugün 1000 tl gün parasını verdi
Bankadan hesaba aktarmışPara veren altin bulsun deseydin...
hayirli olsun canimAminnn canim sagol. Bir ev bulduk ins. Nasip olur ve bizim icin hayirlidir. Hepimizin ibadetlerini Rabbim kabul etsin ins.
Bir de böyle bir şey var,TV de 495 olan altın kuyumcuda 535 oluyor sorunca da onlar darphane fiyatı diyorlar.var mi böyle bişey ?Kuyumcum korona olmuş
Parayı anneme bıraktım başka sarraflara sormuş altının gramını 535 tl demişler kalsın dedim
Vay delikanli vay...Ufak oğlan bugün okula gitti ,nasipse cuma günü gelecek
Otogara gitmiş oradan taksiye binip okula gitmiş
İnşaallah ablacım, aminVay delikanli vay...
Benim oglusumun da o gunlerini gorelim insaallah.
Girmesin tabii...İnşaallah ablacım, amin
Çok sevdiğim emekli matematik öğretmeni bir ablamla geçen gün telefonda konuşurken sağolsun o aklıma getirdi
Öğretmenlerine sor bir şehir-içi taksici telefonu versinler diye sağolsunlar buldular Watsaptan yazdı sınıf öğretmeni ama bizimki terminalde kendi başına birini bulmuş oradaki taksiyle diyalog kurmuş
Telefonunu almış
Cuma günü özellikle okuldan otogara çabuk yetisebilmesi için lazım yoksa bir sonraki otobüs 3 saat sonra ....
Hem sağlık açısından da kalabalığa girmesin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?