iyi geceler canAmin canım
Hayırlı huzurlu geceler
Hoşgeldin iyi olmana sevindimHayırlı geceler kızlar
Purpplee canimmm etiket yapmışsın ya bana bazen bildirim gelmiyor galiba arada gidiyor mesajlar kusura bakma,yoksa okuyorum sık sık burayı.
Bende kendi telasemde sürüklenip gidiyorum.
Polo33 Allah yardımcın olsun,bence kendin için çok iyi bir şey yapmssn psikologa giderek inşallah sana çok iyi gelir.
Hepimiz bir şeylerle imtihan oluyoruz.ve az.once yazdığın şeyi okudum kendimi gördüm,çoğumuzun içi yaşadıkları bambaşka ama insanların karsisina çıkınca güçlü maskelerimizi takıyoruz,çünkü malesef birilerinin mutsuzluğuyla beslenen insan sayısı sandığımızdan daha fazla
Yaa abla cansın gerçekten sen,hoş buldumHoşgeldin iyi olmana sevindim
Bugün birkaç kez aklıma geldin
Gecenin sonunda senden haber almak varmış
Sıkıntın her ne ise bir an önce son bulmasını diliyorumBenim de bir psikologa ihtiyacim var ben de ailemde problem yaşıyorum ama yazamıyorum bile buraya kendimi çok yorgun hissediyorum.
Purpplee geçen ailene aldigin şeyleri yazdığın mesajı okurken gözlerim doldu.Herseyi düşünen her şeye yetmeye çalışan bir insansın.Allah sana helalinden bol bol rızık versin,ummadığın yerden mükafatlandrsn inşallah,burdaki herkesi aminn
Aminn inşallah,biran evvel hepimizin sıkıntılari son bulsunSıkıntın her ne ise bir an önce son bulmasını diliyorum
Sizler de öylesiniz kızlar sizleri seviyorumYaa abla cansın gerçekten sen,hoş buldum
Amin Allah razı olsun canımAminn inşallah,biran evvel hepimizin sıkıntılari son bulsun
Aminn ablacım bilmukabeleSizler de öylesiniz kızlar sizleri seviyorum
Rabbim bütün sıkıntılarınızdan arındırsın
Evet öyle canımNe yapacaksın canım gitme niyetine girmişler, onlar içinde değişiklik olsun, sende evladınla baş başa kalmak istersin.
Amin canım sağolBereketli olsun canım
Amcaya geçmiş olsun
Başka okullar geciktirdiyse,..Bizim müdür evrak işleri konusunda acelecidir
Ekim ayının son haftasında ekdersleri yaptı ve bize duyurdu
Hoşgeldin canım,Allah içine ferahlık versin anlatmak istersen dinlerizHayırlı geceler kızlar
Purpplee canimmm etiket yapmışsın ya bana bazen bildirim gelmiyor galiba arada gidiyor mesajlar kusura bakma,yoksa okuyorum sık sık burayı.
Polo33 Allah yardımcın olsun,bence kendin için çok iyi bir şey yapmssn psikologa giderek inşallah sana çok iyi gelir.
Hepimiz bir şeylerle imtihan oluyoruz.ve az.once yazdığın şeyi okudum kendimi gördüm,çoğumuzun içi yaşadıkları bambaşka ama insanların karsisina çıkınca güçlü maskelerimizi takıyoruz,çünkü malesef birilerinin mutsuzluğuyla beslenen insan sayısı sandığımızdan daha fazla
Canım benim çok sağol ne güzel dualar ettinBenim de bir psikologa ihtiyacim var ben de ailemde problem yaşıyorum ama yazamıyorum bile buraya kendimi çok yorgun hissediyorum.
Purpplee geçen ailene aldigin şeyleri yazdığın mesajı okurken gözlerim doldu.Herseyi düşünen her şeye yetmeye çalışan bir insansın.Allah sana helalinden bol bol rızık versin,ummadığın yerden mükafatlandrsn inşallah,burdaki herkesi aminn
İnşallah hayırlı gecelerCanlar huzur dolu bir gece olsun
Çok güzel rüyalar görün
Hoşbuldum aminn canım inşallahEvet öyle canım
Amin canım sağol
Başka okullar geciktirdiyse,..
Hoşgeldin canım,Allah içine ferahlık versin anlatmak istersen dinleriz
Canım benim çok sağol ne güzel dualar ettinaminnnn.
kesinlikle canim uzuntumuzle mutlu olan insanlar cok etrafimizdaHayırlı geceler kızlar
İşte bu nedenle de icimize ata ata sistikkesinlikle canim uzuntumuzle mutlu olan insanlar cok etrafimizda
seni yargilamadan dinliyen biri yabanci olsada .herseyi anlatiyirsun en guzeli yargilan yok neden sebeb sorusunu soran yok .kendinle basbasasin . o odadan ciktigimda cok kizdim kendime neden bukadar gec kaldim diye .yasim kucuk ama herşeyi kendime dert ettim.sonra sagligimdan oldum.izin verme hic bisey senden kiymetli degil.hic bisey icin uzulmeye degmezBenim de bir psikologa ihtiyacim var ben de ailemde problem yaşıyorum ama yazamıyorum bile buraya kendimi çok yorgun hissediyorum.
sende atma icine ...anlat .ciksin disariyaİşte bu nedenle de icimize ata ata sistik
Allah feraha ulaştırsin derdinden arındırsin canımHoşbuldum aminn canım inşallah
Ben de inşallah anlatmaya gerek kalmadan sorunlarımı halledebilrim, Allah razı olsun,duanizda beni de anın lutfen bu aralar çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?