Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dün kuran kursuna gittim kayıt yaptırdım. Sinifta 5 öğrenci olduk mesafe, temizlik hat safhada Herkesin şahsi olarak dezenfektanı var sınıfta kolanya var isteyen kullanabilir yedek maske eldiven var havalandırma sık sık yapılıyor. Şimdilik iyi görünüyor sanki özel eğitim dersi alıyoruz.
İnşallah şu virüs biterse herkes normal hayata devam eder.

Yine manav harcamam oldu 16tl
Eşofman altı aldım 40tl
Arkadaşın alışverişi için kartımı kullanmıştık, 200tl ödedi Sağ olsun, kasım 15de ödeyecektim, erken verince güvence oldu bana, sevindim..
Ev kirası da geldi şükür,
Pilav ve salata yedik kızımla

Günaydin canlar

haftosonu sakinligi var bizde, dün temizigimi yaptim Bu gün cok ugeasiyayim diye ama cocuklu ev malum dagiliyor gene.
Dün aksam yemegine pizza yapmistim. Evde tulum peynirim vardi yenmiyorrdu kasar peyniriye karistirip pizza yaptim. Tadi cok güzel oldu

Bu gün yagmur yagmazsa ormana cikip yürüyüs yapip dogayi kesfedeiz diye düsündüm .

güzel bir haftasonu dilerin hepinize

Günaydın kızlar,
Kahvaltı sonrası mutfağı toparladım, kız derste, eşim nöbetten geldi, yorgun,
Sil süpür yapmayı düşünmüyorum,
Lavaboları yıkadım, çamaşır attım,
Kurabiye yapacağım,
Yemek olarak da hünkar beğendi istedi hünkârim ,
Et çıkardım, patlıcanları attım fırına közlensin,
Kahve molası..

Demek Hünkarın hünkar beğendi istedi
Abovvv merdaneyi de hazırlamışsın, yanında servise sunacakmısın

Esimle pazarimizi yaptık yerleştirdim. Evi süpürdüm. Esim çiğ köfte yaptı ona yamaklik yaptım. Sonra bulaştıkları hallettim. Oğlusun test kitaplarını aldık. Namazım dualarim tamam
Evim satilsin diye karınca duası okumaya başladım. Biraz daha fiyatı dussek satılacak. Ama eşim evin fiyatını dusurmemekte diretiyor. Evi satarsak kusmetse altın alayim altın yükselince de ev alırım diye düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…