sagol canim,evet farkindayim.sene sonu faturalarimiz hic aksamaz,benim tekrar ise dönmem azaicik hafifletti gibi olsada geldigi gibi gitti.saglik olsun.Merhaba,
böyle düsün...sen calismasaydinda o faturalar gelecekti ve siz eksiye girecektiniz. Ayrica kizlarina örnek oluyorsun.
ne düsünceli,ne iyi yürekli insanlarsiniz,sizin gibi düsünen hic yok nerdeyse.Allah razi olsun.Benim üst kattaki daireyi annemlerin apartmandaki komşunun oğlu alacak gibi
30000 tl açıkları varmış
Eğer kabul ederlerse annemle ben altın ve döviz şeklinde verebileceğimizi söyledik
Bundan sonrası kendilerine kalmış ,hayırlısı...
Teşekkür ediyorum ablacığım inşallah diyelim
Niyet hayır akıbet hayır olsun inşallahBenim üst kattaki daireyi annemlerin apartmandaki komşunun oğlu alacak gibi
30000 tl açıkları varmış
Eğer kabul ederlerse annemle ben altın ve döviz şeklinde verebileceğimizi söyledik
Estağfirullah canımne düsünceli,ne iyi yürekli insanlarsiniz,sizin gibi düsünen hic yok nerdeyse.Allah razi olsun.
CanTorun ,ablam sagol.burada olmak cok güzel,seviyorum sizleri.
Amin Allah razı olsun canımcım.Niyet hayır akıbet hayır olsun inşallah. Allah iyi komşular nasip etsin.
Niyet hayir, akibet hayir...Benim üst kattaki daireyi annemlerin apartmandaki komşunun oğlu alacak gibi
30000 tl açıkları varmış
Amın canım evet ya o sıkıntı yettı banaGünaydın mutlu sabahlar, bütün güzellikler bizim, sizin, hepimizin olsun.
Yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler, bol bereketli birikimleri olsun inşallah.
kronikuykucu evin ve bebeğin hayırlı olsun.
hawar seni tekrar okumak ne güzel.
Polo33 büyük geçmiş olsun Allah sana ve kimseye göstermesin. Sıkıntısı stresi insanı daha çok yoruyor.
Amin ablacım aminNiyet hayir, akibet hayir...
çok tesekkur ederim canım Allah razı olsunsagol canim,evet farkindayim.sene sonu faturalarimiz hic aksamaz,benim tekrar ise dönmem azaicik hafifletti gibi olsada geldigi gibi gitti.saglik olsun.
altin alan arkadaslarim berketli olsun
kronikuykucu ,eviniz hayirli olsun
yeni gelen arkadaslarimiz hos geldiniz
@özrengin,sagol canim
Günaydın mutlu sabahlar, bütün güzellikler bizim, sizin, hepimizin olsun.
Yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler, bol bereketli birikimleri olsun inşallah.
kronikuykucu evin ve bebeğin hayırlı olsun.
hawar seni tekrar okumak ne güzel.
Polo33 büyük geçmiş olsun Allah sana ve kimseye göstermesin. Sıkıntısı stresi insanı daha çok yoruyor.
Sebze meyve fiyatlarında biraz artış var maalesefSelam kızlar
Dün harcama yapmadım, bugün manavda 37tl harcadım, domates 3.5 tl olmuş, yeşil soğan 3tl
Patates, biber, karnıbahar kızartması, yoğurt, salata var menüde,
Aldıklarınız bereketli olsun Kızlar
Yeni evlerinizde güle güle oturun inş.
Bende de birikim yok buay, gelecek ayda da olmaz, hatta birikimden harcama durumum var
Extra harcamalar çıktı, maaş düşüyor yıl sonuna doğru..
Bereketli olsun şeker1 gram altın aldım bıgun bın sukur. Yaptıgım el işlerınden. . Menudede.
Kofte
Pılav
Salata
Ayran Elhamdülillah bın şukur
Allah razı olsun bacımBereketli olsun şeker
Çok iyi maaşallah1 gram altın aldım bıgun bın sukur. Yaptıgım el işlerınden. . Menudede.
Kofte
Pılav
Salata
Ayran Elhamdülillah bın şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?