Kesinlikle canımyani
Otomatik daha ıyımı
Kesinlikle canım
Hiç araba sürmek yormuyor insanı
Bundan sonra araba yenileyecek olsam yine otomatik vites alırım .
[
Tesekur ederim canım
aşırı merak ettim, kişi başı mı 2 kişilik mı 102 tl mutfak masrafı?tek kişiyse bile yani aylık 408 tl. yetiyor mu ?Bu hafta toplam harcamam 268 tl
Dağılımı şu şekilde;
Mutfak harcaması 102 tl
Stok malzeme 166 tl
Bu hafta da böylece bitti ,haftalık mutfak harcaması limitim 150 tl yi 17. haftada da aşmadım çok şükür
aşırı merak ettim, kişi başı mı 2 kişilik mı 102 tl mutfak masrafı?tek kişiyse bile yani aylık 408 tl. yetiyor mu ?
Günaydın canım bereketli olsunGünaydın canlar mutlu huzurlu sabahlar
Hemen 1000 tl gün parasını gönderdim.
Parayı diğer kredi kartı ve ödemeleri yaptığım bankaya eft yaptım.
Planladığım gibi 1000 tl yi birikime ayırdım.
Cüzdan kumbaramda 2000 tl birikmiş birleştirip altın biraz gerileyince birşeyler düşünebilirim
Allah razı olsun canım benimGünaydın canım bereketli olsun
Annenin emekliliğine kaç yıl var canım?Kirayi ve annemin SGK ödedim,kk kapattım.
Toplu bir alışveriş yapacağım ve stok da yapacağım inşallah.Kendime spor ayakkabı,oglusa etkinlik masasi alacağım.Sinif için almam gereken biseyler de var,toner de buna dahil.pazartesi memlekete gidip Çarşamba döneceğim kısmetse,yol parası var.Yani bu ay neyazikki birikim limitim yokArtan biseyler oldukça kumbaraya koyacagim.
Kira 930
SGK 913
Kk 424
Su 93
Üç fatura 109
İhtiyaçlar için :
Ekmek+Su için : 300
Süt için :50
Aylık mutfak masrafı için :600
Kalan para stok ve diğer ihtiyaçlar için ayrıldı.Harcligi minimum tutmadım bu sefer,eksiye düşmem en azından belki,Her artanı kenara koymayı planlıyorum, bakalım
Artanı Euro yaparım ay sonu yazarımVaryemez
Allah izin verirse inşallah 2022 ağustosta bitiyor 1 yıl 10 ayAnnenin emekliliğine kaç yıl var canım?
Gunumuz hayirli olsun.
Bu ayi biraz uzuntulu geciriyoruz.
Her karanligin arkasi aydinliktir deyip, sabrediyoruz.
Gece uyumadan once Allah'im hosnut olacagin seyi sabah gonlume dusmus uyandir deyip dua ettim.
Sabahin 4'unde sak diye gozumu actim, bir baktim hic dusunmeden sanal marketten kahvaltiliklari alisveris sepetine dolduruyorum.
Def-i belâ niyetine ihtiyac sahibine gonderdim gitti...
Hepimiz ihtiyac sahibiyiz.
Bazilarimizin almaya, bazilarimizin vermeye ihtiyaci var...
Onlar sevindi, benim de gonlume bir pencere acildi.
Cok sukur, bin sukur.
Ne kadar güzelll...rabbimin emir ve yasaklarına biz de uyuyoruz, çalmıyoruz,hak yemiyoruz mesela ama sadaka kısmında eksik kalıyoruz demekHaftalık mutfak harcaması bu hafta 102 tl idi 150 tl limit koydum bazen 130 140 olur.
Haftalık toplam harcamalarım stoklarla kış hazırlıklarıyla 300 400 civari oldu
Bazen sadece kasaba 300 350 bırakıp geliyorum ama stok malzeme olarak belirtiyorum toplu alıyorum çünkü
3 kişiyiz piraye hanım
Çok şükür hiçbir şeyden geri kalmayız
Elhamdülillah nasıl yetip bittiğini ben de merak ediyorum
Ama ben bunun " bereket "olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Başka türlü izah edemiyorum.
Size de tavsiyem bol bol sadaka verin ve Rabbimin emir ve yasaklarına riayet etmeye özen gösterin ,imtihanlarınıza sabredin sonrasını da yaşayın görün
Allah kabul etsin tüm güzel niyetlerimiziNe kadar güzelll...rabbimin emir ve yasaklarına biz de uyuyoruz, çalmıyoruz,hak yemiyoruz mesela ama sadaka kısmında eksik kalıyoruz demekolduğu kadar ne yapalım
Harika ,Allah sonsuz kolaylık versin canımAllah izin verirse inşallah 2022 ağustosta bitiyor 1 yıl 10 ay
Derece kademe arttıkça maaşa etkisi olurSelam kizlar. Maaslar yatti sükür,herkesinki bereketli olsun. Ben 1 cumhuriyet aldim maastan. Ekstra gram altin hesabindam .0.5 gr altin aldim. Ayrica cok sukur kuzularima birer altin hesabi acip 0.75 er gram altin aldim. 550 lira paralari vardi . Uzerini de ben ramamladim ve ikisine de esit miktarda aldim. Insaallah devami gelir ve bereketli olur. 200 tl ye bal siparisi verdik. 180 tl bir yere yardim gonderdim. Allah kabul etsin insaallah. 500 lira da esime verdim arabanin muayenesi icin
.Elime 300 lura harclik kaldi. Onu la da eve birseyler alirum. Cok sukur bin sukur. Bu arada ben 4 lu derece ve kademelere yukselsim.bu ay . Ondan mi bilmem maasim fazla yatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?