Sagol canim, sana da kolay gelsin.kolay gelsin ablacığım...
Ev işleri çok zor yaaa, biz de köy evinin etrafını çevirelim dedik, onun için yüklü bir ödeme yaptım bugün, ev eksikleri bitmiyor hiç
Kendi adima uzerinde dusunmem bile.Hiç vardır bir bildikleri ,öyle münasip görmüşlerdir demek yok değil mi ?
Vergi diliminden mı çıktın canım ondan mı maastaki farklılık ?E bordro yayınlanmış maaş beklediğimden 117 tl fazla bu ay güzel sürpriz oldu
Büyük oğlan 470 tl getirecek bana yaptırdığı alışverişler için.
Dün sabah uyandığımda doğalgaz devreye girmiş hoşuma gitti ben de dün akşam ayarladım 23 dereceye oda termostatını
Doğalgazı da yakmaya başladık hayırlı olsun
Sendika aidatı eklenmişVergi diliminden mı çıktın canım ondan mı maastaki farklılık ?
Sizin doğalgaz kendiniz yakınca baslamiyor mu ortak bir durum mu var ki canım
Ay çok sordum
Bu arada çok erken başlamış sanki doğalgaz
Burda geceleri serinlese de, halâ pikeyle uyuyorum. Otururken de camin biri acik...Sendika aidatı eklenmiş
Benim kombi sürekli açık ama odadan termostat ile kontrol ediyorum
Yaz boyunca 21.5 derecede duruyordu yaz sıcaklıklarının yüksekliği sebebiyle devreye girmiyordu
Dün sabah uyandığımda salona girdiğimde termostatta kombinin yanıyor işaretini gördüm
Ev sıcaklığı 21 dereceye düşünce kombi yanmaya başlamış
Ortalık ılık olunca hoşuma gitti dün gece ben de 23 dereceye ayarlayıp yattım
Kendimiz yakıyoruz merkezi sistem değil yıllardır soğukla mücadele vermiş biri olarak kışın sıcak ortamı seviyorum şimdi kendim çalıp kendim söylüyorum
Deniz memleketinde olmak böyle birşey ablaBurda geceleri serinlese de, halâ pikeyle uyuyorum. Otururken de camin biri acik...
2 sini de kullandım otomatik vites hiç yormaz özelllikle uzun yoldaHayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. İnşallah iyisinizdir.. Sızlere 2 sorum var. Araba almaya nıyetlendım. Cumku cıttten ihtiyaç. Cok sıkıntıya vırdım bu ay neyse. Sız olsabız. Otomatik arabamı alırsınız manuel mı.
yani2 sini de kullandım otomatik vites hiç yormaz özelllikle uzun yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?