artık bende yapacagım. 25 yasındayım dert sahibi oldum. Sayelerinde.Canım takma demek kolay olsa da gene de takma diyeceğim yoksa genç yaşta dert sahibi olacaksın
Ben bana sorun çıkaranları hayatımdan düşüncelerimden çıkarıp atmakla huzuru buldum
Gene olsa gene aynısını yaparım çok ciddiyim
TesekkurlerGünaydın bugün canlı dersimin 4. sünü geride bıraktım 1 tane daha dersim var sonrası boş gün
Ablanın yeni evi hayırlı olsun
Altınların da bereketli olsun
Allah yardimcin olsun. Bence yokmus.gibi davrn hepsine. Hayatina yoluna bak. Sen en kiymetlisin unutma. Once kendini dusunartık bende yapacagım. 25 yasındayım dert sahibi oldum. Sayelerinde.
Neyı hak edıyorlarda onu verecegım onlara Allah razı olsun canımAllah yardimcin olsun. Bence yokmus.gibi davrn hepsine. Hayatina yoluna bak. Sen en kiymetlisin unutma. Once kendini dusun
Hoşgeldin canımNasılsınız arkadaşlar
Ne zamandır okuyordum da yazmıyordum evdeki işlerde kaybolmuştum günlerdir ☺
Ablanın evi hayırlı olsun canım güle güle otursunlar darısı olmayanlara.Gunaydin bayanlar. Hastalara sifa diliyorum. Birikimlerimiz bereketli olsun insaallah. Bu ay bir kibrit copu bilezik almak istiyordum ama planlar degisti. Sanirim.1 ata alicam. Bakalim bilezik ne zaman nasip olacak. Ablam ev aliyor. 2000 tl ona ev hediyesi gondericem.Yegenlerime 200 lira harclik. 2 tane hediye ceyrek altin alicam. Bende isler boyle. Siz nasilsiniz?
Sagol canim amin. Allah herkese nasip etsin insaallahAblanın evi hayırlı olsun canım güle güle otursunlar darısı olmayanlara.
Merhaba ablacım nasılsın nerelerdesin ?Mutluyum, mutlusun, mutlu.
Mutluyuz, mutlusunuz, mutlular.
Olumlamami da yaptim, oyleyse gunaydin...
Merhaba canim, cok sukur iyiyim.Merhaba ablacım nasılsın nerelerdesin ?
Ablacım çok kolay gelsinMerhaba canim, cok sukur iyiyim.
Evle ugrastim biraz.
Evde iki sene komsumun bekar oglu tek kalmisti, cok kirletmis.
En azindan banyolar, wc, mutfak bitsin dedim.
Piril piril yaptim.
Oyle tutacak miyiz, kiraya mi verecegiz belli degil.
Kiraya verirsek bu kadar kirli veremem ben, utanirim.
Bugun de kapilara bakim icin geldiler.
Bir hafta surer...
Sonra da temizlige gelen hanimi cagiririm, cerceveleri, camlari, yerleri iyice bir siler.
Ev buyuk, cam cok ve cerceveler cok kirli.
Ancak yapar...
Sonra da cekeriz kapisini, nasibini bekler. ..
Merhaba canim, cok sukur iyiyim.
Evle ugrastim biraz.
Evde iki sene komsumun bekar oglu tek kalmisti, cok kirletmis.
En azindan banyolar, wc, mutfak bitsin dedim.
Piril piril yaptim.
Oyle tutacak miyiz, kiraya mi verecegiz belli degil.
Kiraya verirsek bu kadar kirli veremem ben, utanirim.
Bugun de kapilara bakim icin geldiler.
Bir hafta surer...
Sonra da temizlige gelen hanimi cagiririm, cerceveleri, camlari, yerleri iyice bir siler.
Ev buyuk, cam cok ve cerceveler cok kirli.
Ancak yapar...
Sonra da cekeriz kapisini, nasibini bekler. ..
Hiç vardır bir bildikleri ,öyle münasip görmüşlerdir demek yok değil mi ?Bir de oglumun benim sahsima ait evden kucuk gelmesi ve merkeze uzak olmasi sebebiyle, simdilik kiraya cikacagini bilseler...
Gozlerinde iflah olmaz KARA VICDANLI ana-baba oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?