Ben geçen sene kullanmaya başladım bu yıl geçsin seneye nasip olursa bakım yaptırayım o zaman.Bizim tesisatcimiz ahbap, iki yilda bir yeterli goruyor...
En son gecen yil petekleri de yikatmistik, toplamda 300 tl almisti. Bu yil bilmiyorum...Ben geçen sene kullanmaya başladım bu yıl geçsin seneye nasip olursa bakım yaptırayım o zaman.
Abla bakım fiyatları aşağı yukarı ne kadar oluyor?
Bizim buralar şimdilik iyi..Hayırlı aksamlar kızlar. Havalar aksamları ıyıce sogudu benmı üşüyorum sadece anlam veremedim..
Gunduz ıyı ama aksamları sogumaya basladı. Hıc sorma dogalgaz zamlı faturalar düşünmek istemiyorumBizim buralar şimdilik iyi..
mümkünse kış hemen gelmesin doğalgazı daha yakmayalım
HımmmmVaryemez petek bakimi 6-7 yil gider, belki daha fazla. Bana sadece kombiyi sordun gibi gelmisti...
Sadece kombi bakimi gecen yil 150 tl gibiydi canim...
Bu tur programlari ruh sagligim icin seyretmiyorum.Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar muge anlıda gene bır kadın cınayetı...
Ben, bana negatif enerji yükleyecek kişi, ortam ve programlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.Bu tur programlari ruh sagligim icin seyretmiyorum.
Hayata ve insanlara inancimi sarsmaktan baska ne faydasi olabilir ki?
Bir arkadasim sukretmek icin seyrettigini soylemisti.
Herkesin imtihani farkli.
Sukretmek isteyen, sabah saglikli bir sekilde gozunu actigi icin de sukredebilir...
Ne bileyim, o programlari sevmedim, sevemedim...
Ben muge anlıylı her seyrettıgımde insanlardan daha cok nefret etmeye basladım. Hatta kım bana yaklasırsa sebebı aramaya baskadımBu tur programlari ruh sagligim icin seyretmiyorum.
Hayata ve insanlara inancimi sarsmaktan baska ne faydasi olabilir ki?
Bir arkadasim sukretmek icin seyrettigini soylemisti.
Herkesin imtihani farkli.
Sukretmek isteyen, sabah saglikli bir sekilde gozunu actigi icin de sukredebilir...
Ne bileyim, o programlari sevmedim, sevemedim...
Varyemez petek bakimi 6-7 yil gider, belki daha fazla. Bana sadece kombiyi sordun gibi gelmisti...
Sadece kombi bakimi gecen yil 150 tl gibiydi canim...
Konusu geçince aklıma geldi benim de..Ben bizim kombi petek bakımı en son ne zaman yapıldı bilmiyorum.Ben en düşükte yaktigim halde aylık 600 TL filan doğalgaz tüketimi oluyordu. En düşükte normal bir şekilde ısınıyoruz.Bakim yaptirirsam enerji tasarrufu olur mu fatura düşer mi acabaHımmmm
Sağolasın ablacım
Ben 2 si birlikte aynı periyotta yapılıyor sanıyordum
Kesinlikle olması lazımKonusu geçince aklıma geldi benim de..Ben bizim kombi petek bakımı en son ne zaman yapıldı bilmiyorum.Ben en düşükte yaktigim halde aylık 600 TL filan doğalgaz tüketimi oluyordu. En düşükte normal bir şekilde ısınıyoruz.Bakim yaptirirsam enerji tasarrufu olur mu fatura düşer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?