Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar A101 de 10 ekim indirimleri varmış henüz hangi ürünler olduğu açıklanmadı
İnşaallah stok yapılabilecek güzel ürünler satışa çıkarılır

Iyi akşamlar kızlar,
Telefonumun ekranı kapanıyor, umarım düzelir...
Ortak bütçe için vermem gereken miktarı verince kalan 300tl civarı (maaşım net değil aydan aya değişiyor),kredi kartım, gün param, küçüğün 2 haftalık harçlığı ve haftalık 200tl ayırdığım mutfak harçlığı na kalmıyor, geçen aydan birikime ayırdığımi kullanırım sanırım.
Düşündüğümden çok cıktı harcama
2 ay sadece böyle olur
Yüksek lisans ödemesi bitince rahatlarız,
Sağlık olsun:)
Zeytin aldım 1 kg 12tl
Kırdım siselere koydum, yarın suyunu değişirim, çabuk tatlansın
Menüde taze fasulye, pirinç pilavı, cacık ve acı biber vardı..

Sleppy fikirleriniz icin teşekkür ederim kızlar

Hayırlı aksamlar kızlar. Havalar aksamları ıyıce sogudu benmı üşüyorum sadece anlam veremedim..

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar
Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun

Varyemez petek bakimi 6-7 yil gider, belki daha fazla. Bana sadece kombiyi sordun gibi gelmisti...
Sadece kombi bakimi gecen yil 150 tl gibiydi canim...

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar muge anlıda gene bır kadın cınayetı...

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar muge anlıda gene bır kadın cınayetı...
Bu tur programlari ruh sagligim icin seyretmiyorum.
Hayata ve insanlara inancimi sarsmaktan baska ne faydasi olabilir ki?
Bir arkadasim sukretmek icin seyrettigini soylemisti.
Herkesin imtihani farkli.
Sukretmek isteyen, sabah saglikli bir sekilde gozunu actigi icin de sukredebilir...

Ne bileyim, o programlari sevmedim, sevemedim...

Ben, bana negatif enerji yükleyecek kişi, ortam ve programlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.

Ben muge anlıylı her seyrettıgımde insanlardan daha cok nefret etmeye basladım. Hatta kım bana yaklasırsa sebebı aramaya baskadım

Akşam menüm

Yeşil fasulye
Nohutlu bulgur pilavı
Köfte
Ayran
Kavun

Çaykur 125 gr 6.80 tl ye aldığım bergamotlu çay 7.95 tl olmuş
%17 zam nedir ?

Sınır oldum bugun. Ogluma aldıgım elbıselerı tek cekım maas kartında yaptım. Bugun 2 parcayı degıstırmeye gıttım. 200 tle olan montu 222tle taksit gecmiş. Ama ben tek cekım maas kartında yaptım ödemeyı benmı anlatamadım onlarmı anlamadılar

Varyemez petek bakimi 6-7 yil gider, belki daha fazla. Bana sadece kombiyi sordun gibi gelmisti...
Sadece kombi bakimi gecen yil 150 tl gibiydi canim...
Hımmmm
Sağolasın ablacım
Ben 2 si birlikte aynı periyotta yapılıyor sanıyordum
Konusu geçince aklıma geldi benim de..Ben bizim kombi petek bakımı en son ne zaman yapıldı bilmiyorum.Ben en düşükte yaktigim halde aylık 600 TL filan doğalgaz tüketimi oluyordu. En düşükte normal bir şekilde ısınıyoruz.Bakim yaptirirsam enerji tasarrufu olur mu fatura düşer mi acaba

Kesinlikle olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…