Amin ablacım hepimizin inşallah
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun güzel günlerde kullan inş.
Günaydınlar
Yok 15 i gelince çıkar oBugün bütünb gün dersim ve de gün sonunda okulda 8 lere kursum var
Pazara bu hafta da çıkmayı düşünmüyorum
Evde gerekli meyve sebze var
Akşama dünden kalan nohutlu pilav var yanına okuldan gelirken kasaba uğrar hoşuma gidecek ciğer bulursam alır ,arnavut ciğeri yaparım
Kıyma da alıp , köfte yapıp buzluğa koymam lazım ,çok pratik oluyor
Bugün hava parçalı bulutlu çok güzel bir sonbahar havası tam sevdiğim havalar
Altın 475 tl olmuş inşaallah düşer alım fırsatı verir
Çıkmasın mümkünse artık güzel bir geri çekilişle yılı kapatalımYok 15 i gelince çıkar o
merdiven alti uretimde neymis?Komsuma verdigimiz altinlarin 16 tanesinin merdiven alti uretim oldugunu ve 70 tl dusuk alacaklarini soylemisler. Oglu da hemen esimi aramis. Yillardir ayni kuyumcuyla calistigimiz icin biz eminiz. Esim de getirin burda bozduralim demis, sorun falan cikmamis. Insanlar bosu bosuna gerilmis...
Bunu diyen kuyumcunun derdi ne ise artik...
Düşük ayarlı altınmerdiven alti uretimde neymis?
Vealeykumselam tatlım hoşgeldinPritha Özrengin Cantorun Ablam ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canımSelamlar
Cantorun abla evin hayırlı olsun.
Biz de iki aydir ev bakıyoruz fiyatlar aşırı yüksek. Altınları bozdursak zarar edeceğiz. Evimiz var o da satılmadı...
Altınları bozdurup üzerine evin parasını koyup ev alacaktık. Uzerine biraz da kredi gerekti. Herşeyin zamanı var kısmet...
En son evi satalım altına yatiralim diye düşündüm fiyatı düşürdük. Az daha dussek satılacak ama eşim düşmüyor.
Evin satışında hep engeller çıkıyor. Krediler düşükken bir alici ile pazarlık yaptık. O da bizi oyaladı. Satmamak mi hayırlısı diye düşünüyorum
Aminnn..Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?