Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Herseylerını sıneye cektım ama oglumun hakkına goz dıkenın gozunu cıkartırım. Aradıklarında oglum dede dede dıye bagırıyor adam demıyor. Tlfonu torunuma ver para gozlu ya oglunun senesı dolmadan kişilıgını bozdu gıtsınler ugrassın artık adaletle bıktım artık. Ya yukum cok sorumlulugum cok bıde bunlar eklendı

Allah yardimcin olsun. Bence hic tartismaya girme onlarla. Tamamen avukat araciligi ile hallet ya da zorunda kalirsaniz ailen gorussun. Allah buyuk her seyi goruyor. Yaptiklari cok ayip dertleri ne seninle. Insaallah en kisa surede cozulur

Allah yardimcin olsun. Bence hic tartismaya girme onlarla. Tamamen avukat araciligi ile hallet ya da zorunda kalirsaniz ailen gorussun. Allah buyuk her seyi goruyor. Yaptiklari cok ayip dertleri ne seninle. Insaallah en kisa surede cozulur
Dertlerı maddiyat canım Allah onlara fırsat vermesin Rabbım senden razı olsun

Sabah erken uyandım

Süt sipariş etmiştim ,onu getirmiş sağolsun sütçü.
Sütü kaynattım, patatesleri haşladım, çayı demledim.....
Kahvaltı yapmak için oğlanın dersinin bitmesini bekliyorum.

Dün anneme geç de olsa gittim ,1 saat kaldım geldim .çorba ve ıslak kek götürme bahanesine

Ben geri dönerken para verdi kasaptan evine birşeyler al diye
Çocukların babasının verdiklerinden artan olursa biriktir çocukların için diyor
Ahhh atalık işte zor zanaat
Kesesine bereket versin Rabbim

Gunumuz hayra...
Cok ilginc gelismelerle, alt katimizdaki daireyi nasipse anlastik.
Bazi ozel sebeplerden oyle cok istemistim ki, ama maddi yonden pek mumkun gorunmuyordu. Nasil istediysem, olabilecegine nasil inandiysam, geldi avucumuza kondu. Cok sukur...
Tapudan randevu alindi, bugun yarin islemler biter.
2000 tl kira getirisi var.
Bizi uzmeyecek, komsularimizi rahatsiz etmeyecek insanlar olsun, piyasanin altina verelim diye dusunuyoruz.
Allah gonlumuze gore versin.
600,000 tl dedikleri evi 475.000 tl'ya anlastik. Hem de hic pazarlik vs olmadi, mucizevi bir sekilde kismet ayagimiza geliverdi.
Bu da olur insaallah...
Imzayi atmadan her ne kadar bizim diyemesem de, su an oyle gorunuyor.
Hayirlisi...

Allah hakkınızda hayırlı etsin ,çok sevindim ablacım

Hayirli olsun abla. Allah gonlunuze gore kiracilar da nasip etsin insaallah..musadenizle birkac soru sorabilir miyim? Ben de nasipse 2. Bir ev almak istiyorum. Devam edwn bir araba borcumuz var fakat esim onu kendi oduyoe bir sekilde. Zaten uzun suredi ucretsiz izindeydim ,birkac aydir gorevdeyim. Sormak istedigim su. Aslinda gonlumden kredi cekmek hic gelmiyor. Emin evim i arastirdim evet cazip ama parayi alana kadar ev fiyatlari da artacak biliyorum istwdgim.evi alamayacagim. Katilim bankalari icin de suphe soz konusu. Ha kredi cekmedik mi hic. Malesef bu gune kadar bir kac kez zaten cektik. Ama yone de bundan sonra cekmeden alsam icim.daha rahat edecek. Bana ne onerebilrsiniz? Tavsiyeleriniz emini.isime yarayacak

Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere gönlünüze göre de kiracı bulursunuz inşallah

Okula gittim geldim banyo yaptım direkt,her gelişte böyle,malum virüs
Oğlusu da banyo yaptırdım uyuttum şimdi yemek yiyip oğlumun doğum günü suslemelerini yapicam ve sipariş ettiğim pastayı yanına birkaç şey daha ekleyerek alicam.Rus salatası da yapılacak
Bugün iki yaşında oldu oğlum çok şükür Zaman akıp gidiyor

Nice mutlu huzurlu yıllara... yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun miniğin

Oncelikle tesekkur ederim canim.
O bahsettigin sistemle ilgili hic bir bilgim yok.
Sadece kendi ekonomi dinamiklerimize gore cevap verebilirim.
Biz aile olarak, olmayan parayi harcamayiz.
Onumuz bu kadar belirsiz ve karanlikken, altin veya doviz cinsinden borclanmayi da dogru bulmuyoruz.
Az veya cok demeden altin biriktirdik, evi de o sekilde alacagiz insaallah. Paramiz yetmeseydi almazdik, biriktirmeye devam ederdik.
Hakkinizda hayirlisi olsun...

Son düzenleme:
Oyy kuzucuk, daha nice saglikli yaslari olsun. Masallah pasaya...

Abla tayinimin henüz çıkmadığı sene annemle oturduk bir hayaller kurduk bir hayaller kurduk öyle böyle değil...
Bizim ilçedeki x okuluna benim tayin çıkıyor diye. Üstelik ilçedeki bütün okullar benim branşa kapalı

Neyse ben Şırnak iline atandım 7 ay çalıştım eş durumuyla benim hayalini kurduğum okula geldim ve 13 sene 4 ay orada kendim şimdiki okuluma tayin isteyene kadar çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…