Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

2 yas sendromunda sabırlı olacaksınız dedı. Uyku egıtımı ve hayat duzeno aynı devam edın. Bu yaslar babasını kesfetöe isteme ve arzulama yası. Buda sızı daha cok uzecek ve yıpratacak..ama sızın durusunuz ve ona verecegınızguvenle bunada atlatacaksınız emin olun dedı. Pandemı sonrası kesınlıkle sosyalleşmeyı önerıyorum. Artık pasamızı beraber buyutecegız. Saglıklı bır bırey olarak, işte onerılerı bunlardı

Yaptığım konservenin bazısı atmış o kadar emek, vakit kaybı, malzeme, maddiyat...üzülüyorum işte boşa çalıştığımı düşünüyorum. Bu yıl aldığım kapaktan kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum.
Bu gün çamaşır ser topla kaldır. 2 Balkonu temizledim düzenledim sandık, baza içi silinip temizlendi.
Yarın inşallah yayla evine eşya götürüp bir kaç gün kalmayı düşünüyoruz.
Çay içip valiz hazırlama da sıra.

Evet hanimlar, ihlas robotum gitti. Bir de eski pc'yi sattik. 800+500 dooogru banka hesabima gitti. Onunla da bankadan gr alacagim. Fiziki altin bana cok ulasilmaz geliyor. Banka hesabi daha el alti gibi...10 gr kadar yine biriksin, dursun orda...

Bir sene bizde de kayiplar olmustu. Kapaklar aldigimizda hosuma gitmemisti, mecbur kalmistik. Nasipten cikmis, yapacak bir sey yok...

Evet hanimlar, ihlas robotum gitti. Bir de eski pc'yi sattik. 800+500 dooogru banka hesabima gitti. Onunla da bankadan gr alacagim. Fiziki altin bana cok ulasilmaz geliyor. Banka hesabi daha el alti gibi...10 gr kadar yine biriksin, dursun orda...
Abla hayırlı olsun

Güzel, keyifli zamanlar geçirirsiniz inşaallah canım

Oh oh bereketli olsun

Geçen yıl da benim 5-6 kavanoz taze fasulyem kapak atmıştı,hepsi hem de her şey kısmet ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…