Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Limonlu suda beklettim ve pişirirken de içine limon sıktım salyalanmasin diye ama bakalım işe yaramis mi
Görüntüsü güzel ellerine sağlık canım. Biz de CanTorun abla gibi minik minik olanını tercih ederiz.
Bunlarda benim kuru bamyalarım.

Eklentiler

• DSC_0458.JPG
    173,2 KB · Görüntüleme: 48
Selam kızlar
Bamya pazarda 15tl idi,
Bahçeden topladım az, irilerini deneme amaçlı kızarttım, fena değil di biberimsi geldi bana belki biberle birlikte kızarttım diyedir, 20 kadar yeşil biber kızartıp buzluğa koydum, geçen gün koyduğum barbunyalardan 1 pisirimlik çıkarıp pişirdim bile acil olarak...
Her ay 1 gr altın güzel olurmuş elbet, geçti..
Farkında olmak güzel şey ama, bizden sonrakiler yapar inş, bizde yapabildigimizi yapalım.
Purpplee pişerken az limontozu koyarız, güzel görünüyor ellerine sağlık
Polo33 kendimi geliştirmek konusunda olumsuz konuşan kimseyi dinlemezdim ,okumak olur, meslek eğitimi olur vs.

Teşekkür ederim canım

Haklısın canım
.bamya ne kadar ucuz bızım burda 35 tleye satılıyor

Karnı yarık stoğu için patlıcan kizartiyordum,oglus uyanıp durdu ben de yarıda birakip uyutmaya geldim ama uyumuyor uykusu kaçtı uyumadan,hiç böyle olmazdı güya bir de o uyurken yürüyüşe çıkacaktım hava almaya sıkıldım,nerdeee
Küçük çocuk olunca hep işler yarim kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…