Ellerine saglik, afiyet sifa olsun...Eki Görüntüle 2687820 Eki Görüntüle 2687821 Eki Görüntüle 2687822
Sabah aklımda 3 4 türlü menü vardı
Özellikle evdeki mantarları değerlendirmek adına pizza yapmaya karar vermiştim.
Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin.Eki Görüntüle 2687820 Eki Görüntüle 2687821 Eki Görüntüle 2687822
Sabah aklımda 3 4 türlü menü vardı
Özellikle evdeki mantarları değerlendirmek adına pizza yapmaya karar vermiştim.
Hayırlı akşamlar, hoş geldinizHayırlı aksamlar acaba bende sızın bu birikim sayfasına katılabılırmıyım
Evet canım kuru soğan da varPizza süper görünüyorVaryemez ,kuru soğan da mı var, yoksa mantar mı hepsi,
Afiyet olsun :).
Dolaptaki yemekler yendi, extra yemek yapmadım,
Yarın eşim nöbetçi, kıza göre ayarlarım bir şeyler
Hayırlı akşamlar canım hoşgeldinHayırlı aksamlar acaba bende sızın bu birikim sayfasına katılabılırmıyım
Hayırlı akşamlar, hoş geldiniz
Hosbulduk canımHayırlı akşamlar, hoş geldiniz
Hosbulduk canımHayırlı akşamlar canım hoşgeldin
Hosbulduk canım nasılsınız
evlıyım 19 aylık bır oglum var kımseyı üzmekte istemıyorum elhamdülillah şehıt eşıyım bu ara 25 yasındayım suanlık calişmiyorumPolo33 kendinden bahseder misin ? Tanışalım
Zor bir imtihanlardan geçenlerdensinevlıyım 19 aylık bır oglum var kımseyı üzmekte istemıyorum elhamdülillah şehıt eşıyım bu ara 25 yasındayım suanlık calişmiyorum
Elhamdülillah rabbımın sevgili ı kullarıyızkı sureklı imtıhan ediliyoruz. ALLAH RAZI OLSUN CANIMZor bir imtihanlardan geçenlerdensinRabbim sonsuz sabırlar versin
Yavruna ve sana sağlık , uzun ömür ve huzur selamet versin
Eşine de sonsuz merhamet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
Evladini Allah bagislasin. Esinin ve vatan icin sehit olan butun Mehmetciklerimizin ruhlari sad olsun...evlıyım 19 aylık bır oglum var kımseyı üzmekte istemıyorum elhamdülillah şehıt eşıyım bu ara 25 yasındayım suanlık calişmiyorum
Allah razı olsun sızlerden aminEvladini Allah bagislasin. Esinin ve vatan icin sehit olan butun Mehmetciklerimizin ruhlari sad olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?