Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Maaşımı alınca önce kredi kartının borcunu ödüyorum
Kabataslak faturaları hesap edip o miktarda parayı hesapta tutuyorum
Geriye kalan parayı birikime ayırıyorum

Maaşımı alınca önce kredi kartının borcunu ödüyorum
Kabataslak faturaları hesap edip o miktarda parayı hesapta tutuyorum
Geriye kalan parayı birikime ayırıyorum
Birikimi çeşitlendirmek yorucu geliyor bana. Kumbara, cüzdan kumbara vs diye yazıyorsunuz ona istinaden dedim.

Birikimi çeşitlendirmek yorucu geliyor bana. Kumbara, cüzdan kumbara vs diye yazıyorsunuz ona istinaden dedim.
Kartsız yapılan alışverişlerden artan bozuklukları bozukluk kumbarasına atar 20 30 tl olduğunda bütünleştiririm

Çocuklar için yapılan alışverişlerin paraları ister nakit ister internet üzerinden yapıldığında ,babalarından parayı getirdiklerinde nakit olarak bankaya yatırmam cüzdan kumbarama atarım orada birikir genelikle bu paralar 50 ve 100 tl şeklinde birikiyor
Ya da birisinden geri gelen alacak paramı aynı şekilde değerlendiririm
Haftalık çocukların babalarından gelen 250 tl nin duruma göre 100 ya da 150 tl sini cüzdan kumbarama koyarım eğer kredi kartından harcıyorsam böylelikle hem nakiti hem de kredi kartından harcamalar yaparak fazla yüklü harcamalar yapmam
Maaş gününe kadar cüzdan kumbarada birikenlerle ve de maaştan birikime ayırdığım parayla birlikte altın alırım

Son düzenleme:
Ekim ayında arabanın zorunlu trafik sigortası ve de serviste yıllık bakımı var

Önümdeki 4 ay içerisinde 30 gram altın alabilirsem iyi olur diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

Günaydın,
Dereotlu poğaça yaptım, çayla sıcacık yedik,
Yarısını poşetleyip dondurdum ,mutfağı toparladım, süpürdüm, kahve içtim, yemek olarak makarna salatası var, duruma göre akşam için başka bir şey yaparım,
Lavaboları yıkadım, çamaşır az güneş görsün sonra toplarım, toz alma kaldı, şuan canım istemiyor,
Ütü yapacak olursam sonra alırım,

Bugün akşam menümüz

Pizza
Komposto
Afiyet olsun Ellerine sağlık, kolay gelsin
Ekim ayında arabanın zorunlu trafik sigortası ve de serviste yıllık bakımı var

Önümdeki 4 ay içerisinde 30 gram altın alabilirsem iyi olur diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
Oo maşallah daha ne olsun
Bugün ekderslerimiz yatırıldı
Benimki yattı ve bitti

Eline sağlık canım dolabı açıp oh ne güzel iş çıkarmısim deyip bir de "bundan sonra sık sık silecem "diyorum
Ozletme kendini
İnşallah biran evvel daha iyisi bulunur.

Bugün 3 canlı dersim vardı pek katılım olmasa da yaptm bitti şükür,
Biraz bakım ürünü sipariş ettim 121 lira
Sabah poğaça simit 9 lira
Domates biber 11
Bugün oglusa iç çamaşırı almam lazım arabaya cam filmi yapılacak çok gerekli eksik kalmasın
Yemeğe tavuk pilav salata yeter
Hava çok sıcak bunaleyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…