Maaşımı alınca önce kredi kartının borcunu ödüyorumBen bu şekilde yapmıyorum birikimi eşimin ve benim maaşım yatınca zaten birçok şey otomatik ödemede eşimin hesabından ödenir kalırsa bana aktarır kalmazsa ben ona EFT geçerim. Sonra yaklaşık 1.000 TL nakit çekerim pazar parası,bina aidatı , harçlık bize 1ay yeter o para, birikim benim maaş hesabımda durur. Bu ara TL de kaldım .
Kumbara ve çeşitleri yorucu geliyor bana
Birikimi çeşitlendirmek yorucu geliyor bana. Kumbara, cüzdan kumbara vs diye yazıyorsunuz ona istinaden dedim.Maaşımı alınca önce kredi kartının borcunu ödüyorum
Kabataslak faturaları hesap edip o miktarda parayı hesapta tutuyorum
Geriye kalan parayı birikime ayırıyorum
Kartsız yapılan alışverişlerden artan bozuklukları bozukluk kumbarasına atar 20 30 tl olduğunda bütünleştiririmBirikimi çeşitlendirmek yorucu geliyor bana. Kumbara, cüzdan kumbara vs diye yazıyorsunuz ona istinaden dedim.
Bereketli olsun canımBugün ekderslerimiz yatırıldı
Sağolasın canımBereketli olsun canım
Afiyet olsunBugün akşam menümüz
Pizza
Komposto
Ellerine sağlık, kolay gelsinGünaydın,
Dereotlu poğaça yaptım, çayla sıcacık yedik,
Yarısını poşetleyip dondurdum ,mutfağı toparladım, süpürdüm, kahve içtim, yemek olarak makarna salatası var, duruma göre akşam için başka bir şey yaparım,
Lavaboları yıkadım, çamaşır az güneş görsün sonra toplarım, toz alma kaldı, şuan canım istemiyor,
Ütü yapacak olursam sonra alırım,
Oo maşallah daha ne olsunEkim ayında arabanın zorunlu trafik sigortası ve de serviste yıllık bakımı var
Önümdeki 4 ay içerisinde 30 gram altın alabilirsem iyi olur diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
Benimki yattı ve bittiBugün ekderslerimiz yatırıldı
Eline sağlık canımdolabı açıp oh ne güzel iş çıkarmısim deyip bir de "bundan sonra sık sık silecem "diyorum
Ozletme kendini
İnşallah biran evvel daha iyisi bulunur.Kiracı evden çıkacağını söyledi, okul bitti, iş yok, maddi sıkıntı var zaten dedi, eşyaları satacakmış, bana teklif etti
Ben de güvenerek alış-veriş yapmıştım, hayırlısı
Umarım hemen iyi birisi gelir
Amin inşallah, teşekkür ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?