Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Haklısın canım,yaşım da küçük değil zaten bu vakitten sonra oglumdan başkasını düşünme lüksüm yok aslında.Dilegim o konunun tekrar gündeme gelmemesi,gelse de olmaz dicem artık.

Evet ne zamandır yoktun canim,sağlık olsun önemli olan birikime kararlı şekilde devam etmek geçen ay bende de gelen gitmişti oluyor arada öyle

Kolay gelsin yaparken zorluyor ama bitince dolabı açıp ohh ne güzel ya huuu deyip deyip duruyorum
Eline sağlık canım dolabı açıp oh ne güzel iş çıkarmısim deyip bir de "bundan sonra sık sık silecem "diyorum
Ozletme kendini

Günaydınlar bereketli huzurlu bir gün olsun hepimize
Sabah erkenden annemle pazara gittik.Para cekmemistim annem fırsat vermedi kendi ödedi ama ben ona kabataslak 100 TL vericem kabul edemem

Dün gece yatmadan önce aldım hesap defterimi elime hesap yaptım harcamalarimi planlı yapmak için.Alacaklarim tamamlanmadı ama harcananlari harçlık olarak ayıracak olduğum meblağdan düşeyim dedim.3975 kalıyor elime bunun 3000 i ile 6 gram altın alırım + kuaför harcaması yaparim,975 ini harclik yaparım dedim.Eylulde düğünü olacak arkadaşa çeyrek iade sözümü tutacağım ama piyasa biraz durulunca iade edeyim diye düşünmüştüm.Su an sanırım 750-770 arası çeyrek.Valla ben 750 göndersem diyorum ,eğer gönderecek olursam kredi kartını kullanırım bu ayki market harcamalarında.Bir MEB sınav ücretini hesaba katmadim,o yatınca harçlık olarak kullanırım duruma göre.

Bu arada kendime ucu ucuns yetecek kadar harçlık ayirdigim için kumbaralara koyacak çok bişey olmuyo.Elimdekini tuketmemeye calisicam belki öyle koyabilirim kumbaraya.

Son düzenleme:
Dün benim harcadığım 54 tl nin dışında akşam yemeğinden sonra oğlana dondurma ve kavun aldırdım 28 tl tuttu.

Bugün hafta içi marketten sebze meyve tavsiyesi yaptığımdan pazara çıkma ihtiyacım olmuyor.

Bugün mutfağa dair harcama yapmadım

Dün 250 tl yi getirdi oğlan

Bu haftaya 528 tl ile başladım 82 tl harcadım şimdilik

Bugünkü menüm

Oğlanlara
Tavuk
Makarna
Yoğurt
Komposto

Bana
Kaşarlı tost ve komposto

Kiracı evden çıkacağını söyledi, okul bitti, iş yok, maddi sıkıntı var zaten dedi, eşyaları satacakmış, bana teklif etti
Ben de güvenerek alış-veriş yapmıştım, hayırlısı
Umarım hemen iyi birisi gelir

İnşaallah evini hayırlı ,seni maddi ve manevi olarak uğraştırmayacak biri tutar

Kumbaradaki bozuklukları bütünlettim 25 tl , oğlana kitap sipariş etmiştim onun parasını getirmiş babasından 110 tl de o para .üzerine de ekleme yapıp 150 tl olarak cüzdan kumbarama koydum
Ben bu şekilde yapmıyorum birikimi eşimin ve benim maaşım yatınca zaten birçok şey otomatik ödemede eşimin hesabından ödenir kalırsa bana aktarır kalmazsa ben ona EFT geçerim. Sonra yaklaşık 1.000 TL nakit çekerim pazar parası,bina aidatı , harçlık bize 1ay yeter o para, birikim benim maaş hesabımda durur. Bu ara TL de kaldım .
Kumbara ve çeşitleri yorucu geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…