Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hic ihtiyac olmayan ama zaman icinde olma ihtimali olan urunleri cok merak ettim...

Pastörize süt
Patates
Soğan
Makarna
Nohut
Evde 7 kiloya yakın nohut var 1 kilo daha aldım
10 kiloya yakın patates var 1 kilo daha
Bir sürü makarna var 1 paket daha bunun gibi abla
Ama olsun alınmış alınmıştır
Acil alınacak bir şey bulamayınca hem uzun vadede ihtiyaç olmayanları hem de önümüzdeki haftanın meyve ihtiyacını aradan çıkardım (şeftali, armut ,havuç vs çok uygundu )
Patates,soğan, domates fiyatlar harikaydı 1.25 tl 1.15 tl gibi

Mutlu,hayırlı pazarlar diliyorum hepimize ☺

sabah 06.40 ta oglus ile uyandık.Kahvalti yaptık.Gunes iyice tepeye gelmeden ve tenha iken parka gittik çocuklarla (yeğenim de var )

Parkta çocuğunu kaydırmaya getiren bir kadın içini döktü bana,konuşmak anlatmak istiyor biseyleri rahatlamak istiyor, dinledim.Uzucu bir hikayesi var, kendisi hamileyken kocası aldatmış ve terk etmiş babalık yapmiyormus filan. Kadının annesi vefat edince babası evlenmis ve bu kizina el olmuş,kadın boşluğa düşüp,ayrıldığı kocasıyla tekrar birleşmiş hamile kalmış ve terk edilmiş vs.

Halimize bin şükür ne insanlar ne hikayeler var.Dinleyince ben iyiymisim yine diyorsun
Beterin beteri var

Allah nerde yardıma muhtaç biri varsa yardım etsin, bizlere de etsin.

Gercekten dedigin gibi ihtiyac yokmus...
Bereketli olsun...

Gercekten dedigin gibi ihtiyac yokmus...
Bereketli olsun...
Ablam yaaa
Amin Allah razı olsun
Alış-veriş yapacağım aşure gününe özel diye ben de ihtiyaç olmayınca ekonomik ürünlerden oluşsun alışverişim dedim

Son düzenleme:
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Tabiki ne hayatlar var canım ;insan şöyle evinden bir dışarı çıktı mı karşısına ne maddi ne manevi imtihanları olanları görüyor, duyuyor halimize sonsuz kere hamd olsun Allah'ım beterinden korusun

Bu garip 7 kilo nohutu, 10 kg patatesi bir arada gormedi...

Aminnnnn

Bu garip 7 kilo nohutu, 10 kg patatesi bir arada gormedi...
Bu garip de tarihinin en garip günlerini yaşıyor .
Babamın evinde nohut ,fasulye, bulgur, mercimek ,şeker,patates,un çuvalla alınırdı
Elmalar kasalarla
Peynir ve yağ tenekelerle...

Bu garip de tarihinin en garip günlerini yaşıyor .
Babamın evinde nohut ,fasulye, bulgur, mercimek ,şeker,patates,un çuvalla alınırdı
Elmalar kasalarla
Peynir ve yağ tenekelerle...
Saklamak icin serin bir depo olmali.
Hem serin yerimiz yok, hem yenmez bizde...Koca kis 2 kg nohut, 2 kg fasulye, 1 kg mercimek, 2 kg kirmizi mercimek ancak yeniyor.
Dagitilirsa o baska tabi...

Saklamak icin serin bir depo olmali.
Hem serin yerimiz yok, hem yenmez bizde...Koca kis 2 kg nohut, 2 kg fasulye, 1 kg mercimek, 2 kg kirmizi mercimek ancak yeniyor.
Dagitilirsa o baska tabi...
Evimiz bahçe içinde müstakil bir evdi
Annemin ramazan yufkalarını, katmer ,bükme filan yaptığı ocaklı bir harç evi adını verdikleri kiler bir oda vardı bahçe içinde
Annem bahçe eşyalarını (çapa kürek bitki tohumlarını),babam tamirat işleri için kullandığı malzemelerini oraya düzenli bir şekilde koyarlardı
Kurban bayramlarında babam kurbanlığı kesince hep birlikte orada et közleyip çay sofrası kurardık.
Annem kış hazırlıklarını da orada muhafaza ederdi. (Tarhana ,salça domates suları konserveler zeytin turşu gibi)
Ablam okumadı erkenden evlendi eve alınanlardan ona da verilirdi ablam aynı ilçede oturuyor eve geldikçe babamın arabasının bagajına doldurulurdu

Hanımlar yeğenim kısa süreliğine benim yanımda,alt komşum yeğenimi kendi oğluyla birlikte Anıtkabir'e götürmek istiyor,bayram coşkusunu yaşasın diye ama izin vermedim çünkü resmi bayramlarda orası çok kalabalık oluyor,virüs kapar diye tedirgin oldum emanet çocuk.Bayagi da ısrar etti kimseye degmeyiz filan dedi siz olsanız gönderir miydiniz ??

Kuruyan kışlıklarım

Eklentiler

• DSC_0446.JPG
    165,3 KB · Görüntüleme: 44
  • DSC_0449.JPG
    237,7 KB · Görüntüleme: 46
  • DSC_0450.JPG
    174,1 KB · Görüntüleme: 47
  • DSC_0447.JPG
    144,7 KB · Görüntüleme: 45
  • DSC_0448.JPG
    227,1 KB · Görüntüleme: 51
Göndermezdim canım cesaret edemezdim emanet çocuğun başına virüs ya da başka birşey gelse ömür boyu azap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…