Hic ihtiyac olmayan ama zaman icinde olma ihtimali olan urunleri cok merak ettim...
Gercekten dedigin gibi ihtiyac yokmus...Pastörize süt
Patates
Soğan
Makarna
Nohut
Evde 7 kiloya yakın nohut var 1 kilo daha aldım
10 kiloya yakın patates var 1 kilo daha
Bir sürü makarna var 1 paket daha bunun gibi abla
Ama olsun alınmış alınmıştır
Acil alınacak bir şey bulamayınca hem uzun vadede ihtiyaç olmayanları hem de önümüzdeki haftanın meyve ihtiyacını aradan çıkardım (şeftali, armut ,havuç vs çok uygundu )
Patates,soğan, domates fiyatlar harikaydı 1.25 tl 1.15 tl gibi
Ablam yaaaGercekten dedigin gibi ihtiyac yokmus...
Bereketli olsun...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunMutlu,hayırlı pazarlar diliyorum hepimize ☺
sabah 06.40 ta oglus ile uyandık.Kahvalti yaptık.Gunes iyice tepeye gelmeden ve tenha iken parka gittik çocuklarla (yeğenim de var )
Parkta çocuğunu kaydırmaya getiren bir kadın içini döktü bana,konuşmak anlatmak istiyor biseyleri rahatlamak istiyor, dinledim.Uzucu bir hikayesi var, kendisi hamileyken kocası aldatmış ve terk etmiş babalık yapmiyormus filan. Kadının annesi vefat edince babası evlenmis ve bu kizina el olmuş,kadın boşluğa düşüp,ayrıldığı kocasıyla tekrar birleşmiş hamile kalmış ve terk edilmiş vs.
Halimize bin şükür ne insanlar ne hikayeler var.Dinleyince ben iyiymisim yine diyorsun
Beterin beteri var
Allah nerde yardıma muhtaç biri varsa yardım etsin, bizlere de etsin.
Bu garip 7 kilo nohutu, 10 kg patatesi bir arada gormedi...Pastörize süt
Patates
Soğan
Makarna
Nohut
Evde 7 kiloya yakın nohut var 1 kilo daha aldım
10 kiloya yakın patates var 1 kilo daha
Bir sürü makarna var 1 paket daha bunun gibi abla
Ama olsun alınmış alınmıştır
Acil alınacak bir şey bulamayınca hem uzun vadede ihtiyaç olmayanları hem de önümüzdeki haftanın meyve ihtiyacını aradan çıkardım (şeftali, armut ,havuç vs çok uygundu )
Patates,soğan, domates fiyatlar harikaydı 1.25 tl 1.15 tl gibi
AminnnnnAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Tabiki ne hayatlar var canım ;insan şöyle evinden bir dışarı çıktı mı karşısına ne maddi ne manevi imtihanları olanları görüyor, duyuyor halimize sonsuz kere hamd olsun Allah'ım beterinden korusun
Bu garip de tarihinin en garip günlerini yaşıyor .Bu garip 7 kilo nohutu, 10 kg patatesi bir arada gormedi...
Saklamak icin serin bir depo olmali.Bu garip de tarihinin en garip günlerini yaşıyor .
Babamın evinde nohut ,fasulye, bulgur, mercimek ,şeker,patates,un çuvalla alınırdı
Elmalar kasalarla
Peynir ve yağ tenekelerle...
Evimiz bahçe içinde müstakil bir evdiSaklamak icin serin bir depo olmali.
Hem serin yerimiz yok, hem yenmez bizde...Koca kis 2 kg nohut, 2 kg fasulye, 1 kg mercimek, 2 kg kirmizi mercimek ancak yeniyor.
Dagitilirsa o baska tabi...
Eline emeğine sağlık canım.Eki Görüntüle 2682651
Domatesleri dilimleyip tuzladım bıraktım balkona
Bu sene ilk defa patlıcan ve fasulyeden sonra domatesi de deniyorum
Ooooo eline sağlık csnim afiyetle yemek nasip olsunKuruyan kışlıklarım
Amin canım Allah razı olsun.Ooooo eline sağlık csnim afiyetle yemek nasip olsun
Göndermezdim canım cesaret edemezdim emanet çocuğun başına virüs ya da başka birşey gelse ömür boyu azapHanımlar yeğenim kısa süreliğine benim yanımda,alt komşum yeğenimi kendi oğluyla birlikte Anıtkabir'e götürmek istiyor,bayram coşkusunu yaşasın diye ama izin vermedim çünkü resmi bayramlarda orası çok kalabalık oluyor,virüs kapar diye tedirgin oldum emanet çocuk.Bayagi da ısrar etti kimseye degmeyiz filan dedi siz olsanız gönderir miydiniz ??
Bardakla dondurucuya bişey koyuldugunu bilmiyordum değişik fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?