Babası geliyor sınav günlerinde canım.Seminer günlerinde de izin alıyor.Kolay gelsin canım
Oğlana kim bakıyor?
İyi o zamanBabası geliyor sınav günlerinde canım.Seminer günlerinde de izin alıyor.
Teşekkür ederim
Kolay gelsinAşure yapmaya koyuldum bakalım
Kolay gelsin canımSınav görevi için evden çıktım, akşama doğru ancak geçerim eve kısmetse.e-yds sınavı çok uzun kalınıyor sınav yerinde.
Sinav için bile olsa çıkmak iyi geliyor bana
Kolay gelsin
Varyemez kolay gelsin canım Allah kabul etsin inşallah.
Şimdiden Allah kabul etsin canımHayırlı günler
Bugün aşure yapacaktım, kardeşlerimin ayrı ayrı programları varmış, inşallah haftaya yaparız diye sözleştik.
Sağol canımKolay gelsin canım
Yeni evi ve de eşyaları hayırlı olsun ,güle güle otursunSelam kızlar,
Kardeşim yeni eve taşındı, bir kısım eşyaları yeniledi, Dün gelmişti salon takımı, sabah erken oraya gittim dip köşe sil, süpür yaptım ,balkonları yıkadım, birkaç koli açıp, yatak altlarını yerleştirdim, çook sıcak ve nemli hava var, tişört değişip, güneşte kurutuyordum sürekli,
Manava uğradım salatalık, domates, elma armut 10tl harcadım,
Aşure günü gusül almak ufak tefek hastalıklardan korunmak için tavsiye ediliyor diye duymuştum,
Akşam namazı kıldım,
Boğucu bir hava var klimayi açtım uzun oturuyorum
Yemek yapmadım, kızım ders çıkışı yitip gelmiş, ben de kardeşimden yok geldim, eşim nöbette
Kardeşinizin evi ve eşyaları hayırlı olsun Allah güzel günlerde sevdikleriyle otursun inşallah. Sizinde elinize emeğinize sağlık. Aşure günü alınan yiyecekler bir yıl bereket getirir deniyor, gusül abdesti faziletlerini bende okudum.Selam kızlar,
Kardeşim yeni eve taşındı, bir kısım eşyaları yeniledi, Dün gelmişti salon takımı, sabah erken oraya gittim dip köşe sil, süpür yaptım ,balkonları yıkadım, birkaç koli açıp, yatak altlarını yerleştirdim, çook sıcak ve nemli hava var, tişört değişip, güneşte kurutuyordum sürekli,
Manava uğradım salatalık, domates, elma armut 10tl harcadım,
Aşure günü gusül almak ufak tefek hastalıklardan korunmak için tavsiye ediliyor diye duymuştum,
Akşam namazı kıldıom,
Boğucu bir hava var klimayi açtım uzun oturuyorum
Yemek yapmadım, kızım ders çıkışı yitip gelmiş, ben de kardeşimden yok geldim, eşim nöbette
Bereketli olsun sağlıkla yiyin inşallah ben kalem kalem haftalık aylık dikkat edemiyorum güzel bu şekilde değerlendirmek şimdi isyerinden yemek kartına geçiyoruz gerçi aylık ne almışım daha net anlaşılırBugün evde hemen hemen hiç ihtiyaç olmayan ama zaman içerisinde olma ihtimali olan ürünleri aldım
71.45 tl harcadım
Bu haftayı da bu şekilde kapatmış oldum
Bu hafta mutfak harcamasına 145 .67 tl
Stok için 21.80 tl
Kış hazırlığı için 12.20 tl
Harcadım
Toplam harcanan 179.67 tl
Amin Allah razı olsun canımBereketli olsun sağlıkla yiyin inşallah ben kalem kalem haftalık aylık dikkat edemiyorum güzel bu şekilde değerlendirmek şimdi isyerinden yemek kartına geçiyoruz gerçi aylık ne almışım daha net anlaşılır
Hic ihtiyac olmayan ama zaman icinde olma ihtimali olan urunleri cok merak ettim...Bugün evde hemen hemen hiç ihtiyaç olmayan ama zaman içerisinde olma ihtimali olan ürünleri aldım
71.45 tl harcadım
Bu haftayı da bu şekilde kapatmış oldum
Bu hafta mutfak harcamasına 145 .67 tl
Stok için 21.80 tl
Kış hazırlığı için 12.20 tl
Harcadım
Toplam harcanan 179.67 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?