Elime para gecmesin, yardir yardir kuyumcuya kosuyorum.Bereketli olsun ablacım
Ben nasıl bir koçum üstelik yükselenim aslan
Bir tarafım yarın sabah al diyor
Hoşbulduk canımHoşgeldin evine, minik kuzucuk nasıl?
Bana da bir ÖSYM bir MEB çıktı ..biri gözetmen biri yedekSınav görevi çıkmış
Üşenmesem kuyumcuya gidip altın alasım var
Bereketli olsunEsim dugunlerde hediye altin takmayi hic sevmez. Genellikle de takmaz...Kendi akrabalarima, arkadaslarima ben hep taktim.
4 ceyrek de esimin tarafindan kuzenlerinin cocuklarina takmistim, ayibima gitmisti...
Ben unuttum gitti, esimin bugun aklina gelmis, iki ceyrek parasi havale yapmis.
Varyemez hic usenmeden sabahin 9'unda gittim 740 tl'dan iki ceyrek aldim...
Usenseydim ogleden sonra 760'tan alacaktim...
Cani tezlikte koclar bir numara.
Vay kuzucuk vayHoşbulduk canım
Dün gece cokkkkk kötü bir gece geçirtti bize ve apartmanaemziğini ısırıp koparmisti gece o şekliyle kabul etmedi yenisini de almadım unutturayim diyorum aynısını yapmaz inşallah.
Bana da bir ÖSYM bir MEB çıktı ..biri gözetmen biri yedek
Bereketli olsun
Benim 15-16 çeyrek iki de bilezik takı borcum varyavaş yavas onları hazır etmeliyim.Bir tanesini Eylül de iade etmem gerekiyor beklediğim sınav ücretleri var çok yukselmezse onlari gondercem artik
Sadece uykuda kullaniyordu da bilmiyorum bu gece çok zorlarsa yarın alıp kenarda bekletirim belkiVay kuzucuk vay
İşin zor görünüyor biraz zaman alacaktır unutması
Alışkanlıklardan sıyrılmak kolay değil kıyamam ona
Ben uzun zamandır sınav görevi istemiyordum o nedenle hemen çıkmış
Hayırlısı artık
Ayyy canım yaSadece uykuda kullaniyordu da bilmiyorum bu gece çok zorlarsa yarın alıp kenarda bekletirim belki
Alayım geleyimAyyy canım ya
Sadece uykuya dalana kadar istiyorsa ver gitsin üzülmesin
Bende görev almayali o kadar uzun zaman olmuş ki ama yine almadim eşim çocuğu bana bırakıp gitme diyorVay kuzucuk vay
İşin zor görünüyor biraz zaman alacaktır unutması
Alışkanlıklardan sıyrılmak kolay değil kıyamam ona
Ben uzun zamandır sınav görevi istemiyordum o nedenle hemen çıkmış
Hayırlısı artık
Kapanmaya 15 dk kala çocuğu kaptigim gibi jet hızıyla emziği aldım geldimAyyy canım ya
Sadece uykuya dalana kadar istiyorsa ver gitsin üzülmesin
Çok iyi yapmışsınKapanmaya 15 dk kala çocuğu kaptigim gibi jet hızıyla emziği aldım geldim
Birazı düğünden birazi nikahtan.3.5 sene önce düğünde takılan çeyrek 233 TL idi şimdi olmuş 750 civarı ,hatta geçen gün 844 tü,açıkçası çok zor geliyor 4 katiyla iade etmekÇok iyi yapmışsın
Borç dediğin altınlar düğünde mi gelmişti?
Kafam bu konuda o kadar karışık ki .. aslında gram da az değil ,çeyrek 844 iken gram 497 idi.Altin yükü üzerime kaldı,hepsi benim tarafımdan gelmişti zaten.Gram parası göndersem olmaz mı diye sormayı düşünüyorum,ayıp olmaz inşallahPurpplee canım yanlış anlamazsan eğer,o takıları borç gibi görme bence çünkü şuan özel bı durumun var ve evladına yalnız bakmaya çalışıyosn,elinden geleni yaparsın ama karşındaki de beklemez bence senden borç diye,mesela çeyrek takana gram yarım gram falan alsan olmaz mı,senin için de bir çeyrek ağır olur.yani altın almış başını gidiyor artık borcu aynı ile vermek çok zor.haa imkan olsa tabiki fazlası hile yapilir ama duruma göre davranmak gerekir diye düşünüyorum
Al gulum, ver gulum.Birazı düğünden birazi nikahtan.3.5 sene önce düğünde takılan çeyrek 233 TL idi şimdi olmuş 750 civarı ,hatta geçen gün 844 tü,açıkçası çok zor geliyor 4 katiyla iade etmek
Peki o altınlara ne oldu ?Birazı düğünden birazi nikahtan.3.5 sene önce düğünde takılan çeyrek 233 TL idi şimdi olmuş 750 civarı ,hatta geçen gün 844 tü,açıkçası çok zor geliyor 4 katiyla iade etmek
Bence sormana gerek bile yok, durumları senden daha sıkışık ise borç gibi aynen karşılık vermek mantıklı ya da aynı durumdaysa,ama aksi halde bence onlar da beklemez gücün neye yetiyorsa onu yap benceKafam bu konuda o kadar karışık ki .. aslında gram da az değil ,çeyrek 844 iken gram 497 idi.Altin yükü üzerime kaldı,hepsi benim tarafımdan gelmişti zaten.Gram parası göndersem olmaz mı diye sormayı düşünüyorum,ayıp olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?