• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hoşgeldin evine, minik kuzucuk nasıl? 😍
Hoşbulduk canım 😍
Dün gece cokkkkk kötü bir gece geçirtti bize ve apartmana 🤦🏻‍♀️ emziğini ısırıp koparmisti gece o şekliyle kabul etmedi yenisini de almadım unutturayim diyorum aynısını yapmaz inşallah.
Sınav görevi çıkmış

Üşenmesem kuyumcuya gidip altın alasım var 🙂
Bana da bir ÖSYM bir MEB çıktı ..biri gözetmen biri yedek 🤷🏻‍♀️
Esim dugunlerde hediye altin takmayi hic sevmez. Genellikle de takmaz...Kendi akrabalarima, arkadaslarima ben hep taktim.
4 ceyrek de esimin tarafindan kuzenlerinin cocuklarina takmistim, ayibima gitmisti...
Ben unuttum gitti, esimin bugun aklina gelmis, iki ceyrek parasi havale yapmis.
Varyemez Varyemez hic usenmeden sabahin 9'unda gittim 740 tl'dan iki ceyrek aldim...😍😍
Usenseydim ogleden sonra 760'tan alacaktim...
Cani tezlikte koclar bir numara. 🤣🤣
Bereketli olsun 🙏
Benim 15-16 çeyrek iki de bilezik takı borcum var 🤦🏻‍♀️ yavaş yavas onları hazır etmeliyim.Bir tanesini Eylül de iade etmem gerekiyor beklediğim sınav ücretleri var çok yukselmezse onlari gondercem artik

Hoşbulduk canım 😍
Dün gece cokkkkk kötü bir gece geçirtti bize ve apartmana 🤦🏻‍♀️ emziğini ısırıp koparmisti gece o şekliyle kabul etmedi yenisini de almadım unutturayim diyorum aynısını yapmaz inşallah.

Bana da bir ÖSYM bir MEB çıktı ..biri gözetmen biri yedek 🤷🏻‍♀️

Bereketli olsun 🙏
Benim 15-16 çeyrek iki de bilezik takı borcum var 🤦🏻‍♀️ yavaş yavas onları hazır etmeliyim.Bir tanesini Eylül de iade etmem gerekiyor beklediğim sınav ücretleri var çok yukselmezse onlari gondercem artik
Vay kuzucuk vay 😍
İşin zor görünüyor biraz zaman alacaktır unutması
Alışkanlıklardan sıyrılmak kolay değil kıyamam ona 🙂

Ben uzun zamandır sınav görevi istemiyordum o nedenle hemen çıkmış 🤭
Hayırlısı artık

Vay kuzucuk vay 😍

Hayırlısı artık
Sadece uykuda kullaniyordu da bilmiyorum bu gece çok zorlarsa yarın alıp kenarda bekletirim belki

Vay kuzucuk vay 😍

Hayırlısı artık
Bende görev almayali o kadar uzun zaman olmuş ki ama yine almadim eşim çocuğu bana bırakıp gitme diyor 😂 ben sana veririm parasını😂

Kızlar hepiniz çok güzelsiniz kalbinizin güzelliği bana geçti 🥰herkese teşekkür ediyorum,bazen insan bı daralip bunalıyor ama o ana takılmadan devam etmekten başka şansımız yok ,haaa takılıp hayatı kendime zindan edebilirim ama degmeeezzz buna hiç niyetim yok 🥳🥳
CanTorun CanTorun abla bereketli olsun ♥️
Varyemez Varyemez abla afiyet olsun menüler şahane ,biberler efsane 🤩
Purpplee Purpplee yaa insanun evi gibisi yok yok yok.♥️

Purpplee Purpplee canım yanlış anlamazsan eğer,o takıları borç gibi görme bence çünkü şuan özel bı durumun var ve evladına yalnız bakmaya çalışıyosn,elinden geleni yaparsın ama karşındaki de beklemez bence senden borç diye,mesela çeyrek takana gram yarım gram falan alsan olmaz mı,senin için de bir çeyrek ağır olur.yani altın almış başını gidiyor artık borcu aynı ile vermek çok zor.haa imkan olsa tabiki fazlası hile yapilir ama duruma göre davranmak gerekir diye düşünüyorum

S Salty bu dunyadan insan gelip geciyorsa, hersey gecicidir.
3 yil once travmatik bir uzuntu yasadim. Oyle incitildim, oyle kirildim ki hasta oldum. Maalesef kaldi bende, gitmiyor.
Kendimi bir parca duyarsizlastirdim, kafam rahat...
Esim, annem, evlatlarim ve tabii ki torunum bana yetiyor...🥰💕
Digerleri gozumun icine bakiyor ama, gonlumden dustuler artik...Herkes yerinde iyi olsun, bana bulasmasinlar kâfi...

Çok iyi yapmışsın

Borç dediğin altınlar düğünde mi gelmişti?
Birazı düğünden birazi nikahtan.3.5 sene önce düğünde takılan çeyrek 233 TL idi şimdi olmuş 750 civarı ,hatta geçen gün 844 tü,açıkçası çok zor geliyor 4 katiyla iade etmek

Purpplee Purpplee canım yanlış anlamazsan eğer,o takıları borç gibi görme bence çünkü şuan özel bı durumun var ve evladına yalnız bakmaya çalışıyosn,elinden geleni yaparsın ama karşındaki de beklemez bence senden borç diye,mesela çeyrek takana gram yarım gram falan alsan olmaz mı,senin için de bir çeyrek ağır olur.yani altın almış başını gidiyor artık borcu aynı ile vermek çok zor.haa imkan olsa tabiki fazlası hile yapilir ama duruma göre davranmak gerekir diye düşünüyorum
Kafam bu konuda o kadar karışık ki .. aslında gram da az değil ,çeyrek 844 iken gram 497 idi.Altin yükü üzerime kaldı,hepsi benim tarafımdan gelmişti zaten.Gram parası göndersem olmaz mı diye sormayı düşünüyorum,ayıp olmaz inşallah 🙄

Birazı düğünden birazi nikahtan.3.5 sene önce düğünde takılan çeyrek 233 TL idi şimdi olmuş 750 civarı ,hatta geçen gün 844 tü,açıkçası çok zor geliyor 4 katiyla iade etmek
Al gulum, ver gulum.
Bu kural bize hic islemedi.
Ogluma taktiklarimin hic biri takmadi...🙄
Durumu iyi olanlar dahil...Teyze, anneanne, babaanne haric, hic kimse.
Oglum sade bir nikahla evlendi, sebep oymus.
Bence sacma. Onlar da yuva kurdu, dugun dernek sart mi?
Bana gore borc veriyor gibi dusunmek de yanlis, dugun yapmadi gerek yok demek de...
Yuva kurana butceye gore destek olmali...

Kafam bu konuda o kadar karışık ki .. aslında gram da az değil ,çeyrek 844 iken gram 497 idi.Altin yükü üzerime kaldı,hepsi benim tarafımdan gelmişti zaten.Gram parası göndersem olmaz mı diye sormayı düşünüyorum,ayıp olmaz inşallah 🙄
Bence sormana gerek bile yok, durumları senden daha sıkışık ise borç gibi aynen karşılık vermek mantıklı ya da aynı durumdaysa,ama aksi halde bence onlar da beklemez gücün neye yetiyorsa onu yap bence

Back