Ayh çok iyi, hadi hayırlı olsun inşallah. Allah kaza bela vermesin.Kızlar biz de nihayet arabamızı aldık
Darısı grubumuzun isteyen tüm güzelliklerine
Bu da aradan çıktığına göre oturup gelir gider ve birikim hesaplaması yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayh çok iyi, hadi hayırlı olsun inşallah. Allah kaza bela vermesin.Kızlar biz de nihayet arabamızı aldık
Bu da aradan çıktığına göre oturup gelir gider ve birikim hesaplaması yapmam lazım
Gerçekten TL de kalınca eriyor para , altın en güvenli limanBebişin hayırla, ugurla gelsin inşallah. Ben de öğretmenim. Bes'ten de tam bugün çıktim. 9 yıldır otomatik ödemedeydi, biriken para ile 6 tane çeyrek altın ancak alabiliyorum.
Aminn kuzucum teşekkür ederimAyh çok iyi, hadi hayırlı olsun inşallah. Allah kaza bela vermesin.
9 yılda o biriken miktar kadar altın hesabi yapsaydım mesela bankada, belki 5 degil şu an 15 bin nakit olacaktı. Altın uzun vade için en iyi yatırımlardan biri. Üst düzey bir bankaciya en az 1 yıllık yatırım düşündüğümde ne almalıyım, diye sormuştum, altın, cevabını vermişti. Cevap 5 sene önce verilmişti ama hâlâ geçerli bence.Gerçekten TL de kalınca eriyor para , altın en güvenli liman
Kesinlikle öyle,uzun vadede kesin kazandırıyor ama cesaret olsa kısa vadede de kazandırıyor (ytd)9 yılda o biriken miktar kadar altın hesabi yapsaydım mesela bankada, belki 5 degil şu an 15 bin nakit olacaktı. Altın uzun vade için en iyi yatırımlardan biri. Üst düzey bir bankaciya en az 1 yıllık yatırım düşündüğümde ne almalıyım, diye sormuştum, altın, cevabını vermişti. Cevap 5 sene önce verilmişti ama hâlâ geçerli bence.
Teşekkür ediyorumGözünüz aydın, ne güzel
Olsun, öyle şeyler oluyor hayatta, bu kadar yükseleceğini kestirememiştik. Hem arabaya kavuşmuşsunuz bugün, onun keyfini çıkar boşverKesinlikle öyle,uzun vadede kesin kazandırıyor ama cesaret olsa kısa vadede de kazandırıyor (ytd)
Ben araba için Birikimin bir kısmını TL de tuttum mesela altına yatrmis olsam şimdi hesap yapıyorum iooohhoo kardan zarar dedikleri şey yanı ama olmuş ve ölmüş e çare yoktur.Kismet...
Aynen öyle elimizdekilere ve önümüzdeki maçlara bakalımOlsun, öyle şeyler oluyor hayatta, bu kadar yükseleceğini kestirememiştik. Hem arabaya kavuşmuşsunuz bugün, onun keyfini çıkar boşver
Saglikla kullanin,guzel gunlerdeKızlar biz de nihayet arabamızı aldık
Bulunduğu şehirde 484 olmuş niye şehirler arası fark oluyor acabaHarem altında 475 tl
Hayırlı uğurlu olsun canım sonunda aradan çıktı Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallahKızlar biz de nihayet arabamızı aldık
Gözunuz aydın olsun Allah bağışlasınYeğenimin bebeği doğdu, büyük teyze oldum az önce aradılar koronadan dolayı hemen taburcu etmişler evde kv'si ve eşi var ihtiyaç halinde hemen gidebilirim yardıma.
Saglikla kullanin,guzel gunlerde
Çok teşekkür ederim kızlarHayırlı uğurlu olsun canım sonunda aradan çıktı Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
Gözunuz aydın olsun Allah bağışlasın
Yaaaa bende de zorunlu bes var, çıkmamıştım çıksam da aynı parayı altına mi yatirsam acaba9 yılda o biriken miktar kadar altın hesabi yapsaydım mesela bankada, belki 5 degil şu an 15 bin nakit olacaktı. Altın uzun vade için en iyi yatırımlardan biri. Üst düzey bir bankaciya en az 1 yıllık yatırım düşündüğümde ne almalıyım, diye sormuştum, altın, cevabını vermişti. Cevap 5 sene önce verilmişti ama hâlâ geçerli bence.
Benim kuyumcu harem altını takip ediyor o da 480 tlden aşağı satmaz sanırımBulunduğu şehirde 484 olmuş niye şehirler arası fark oluyor acaba
Şimdi şöyle, zorunlu bes ise altın fonuna çevirmiyorlar. Otomatik katılım olarak geçiyor bizimkiler. Ama ordan çıkıp başka bankaya bes açıp altın fonuna endeksli bes açarsan, ordan da devlet desteği almıyorsun sanırım ama ondan emin değilim. Ben altın fonuna gecirmedikleri için çıktım bugün. Mesela babamın da vardı. Altın fonuna Nisan ayında çevirmişti, şimdi baya kâr yaptı. Ama bizimkini çevirmiyorlar, zorunlu olanları.Yaaaa bende de zorunlu bes var, çıkmamıştım çıksam da aynı parayı altına mi yatirsam acaba
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsünYeğenimin bebeği doğdu, büyük teyze oldum az önce aradılar koronadan dolayı hemen taburcu etmişler evde kv'si ve eşi var ihtiyaç halinde hemen gidebilirim yardıma.
Ayda kaç tl kesinti oluyordu?Bebişin hayırla, ugurla gelsin inşallah. Ben de öğretmenim. Bes'ten de tam bugün çıktim. 9 yıldır otomatik ödemedeydi, biriken para ile 6 tane çeyrek altın ancak alabiliyorum.
Ben aslında besten çıkıp o parayla altın almaktan bahsetmiştim ama altin fonuna cevirme konusu da aklımdaydı aslında.Kuzenim zorunlu besi altın fonuna çevirmiş,ziraat ..bankadan bankaya değişiyor olabilir mi ?Şimdi şöyle, zorunlu bes ise altın fonuna çevirmiyorlar. Otomatik katılım olarak geçiyor bizimkiler. Ama ordan çıkıp başka bankaya bes açıp altın fonuna endeksli bes açarsan, ordan da devlet desteği almıyorsun sanırım ama ondan emin değilim. Ben altın fonuna gecirmedikleri için çıktım bugün. Mesela babamın da vardı. Altın fonuna Nisan ayında çevirmişti, şimdi baya kâr yaptı. Ama bizimkini çevirmiyorlar, zorunlu olanları.
Amin canım Allah razı olsun.Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Sağlıklı mutlu huzurlu bebek olsun inşaallah