• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Niye o kadar az acaba

Benim bes ikiye ayrılmış durumda yarısı altın yarısı dis borclar

7100 ben yatırmışım

11400 olmuş (birazı devlet birazı benim yatirimlar)

Allah izin verirse 2043 te bitiyor

Oğlum o zaman 25.5 yaşında olacak

Not aylık ödemem 200 tl öncesinde daha da azdı 180 150 100 vs vs

Not 2016 da başlamışım
Bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️ benimki 10 yıllık 2017 Nisan'da 66 TL ile başladı şu an 126 TL oldu.Miktari ve senesi düşük olduğu için devlet katkı oranı da değişiyor olabilir mi ? Faiz de yokmuş sanırım bu zorunlu bes te

Bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️ benimki 10 yıllık 2017 Nisan'da 66 TL ile başladı şu an 126 TL oldu.Miktari ve senesi düşük olduğu için devlet katkı oranı da değişiyor olabilir mi ? Faiz de yokmuş sanırım bu zorunlu bes te

Online bankacılık

Fon yatırım değişikliği deyip.

Ya tamamını altın

Ya da yarısı diş borçlar yarısı altın yapabilirsiniz

En düşük riskli bi şey seçilidir otomatik ilk başta girince öyle seviyor bankacılar

Bu ikisi de riskli ya da yüksek riskli diye geçiyor ama altın sonuçta:)

Bi de benimki zorunlu olan değil

Bizim kuruma özel yapılmıştı

Biraz da onla alakalı olabilir tabii

Altın da alıyoruz zaten şükür şimdi gümüş başladık

Bes de devam etsin

Yumurtaları farkli farklı sepetlere koyalım

Bi de geçen yıl çeyrek 400 kusurdu şimdi 800 oldu

Ben hep 200 180 150 falan ödüyorum altın kadar fırlamiyor ödediğim miktar hatta ilk başlangıç 90 tl bile olabilir ya da 60

Yani hesaplama yaparken sadece 2016 daki ceyrek fiyati bizi yaniltir

Yine de tabii ki altın candır dolar euro gümüş bes hepsi candır

Yeter ki birikim olsun :KK66:
Sadece 2016 altın fiyatını baz almıyorum alamayız da
2016 'daki gelirin de şimdikiyle aynı değil
Ve de altın 2016 dan 2020 ye kadar yatay vaziyetteydi hemen hemen 2020 de pik yaptı

Çok moralim bozuk.Oglumla bugün gezme planım vardı,sahili çok sevdi orada kosturacakti.Sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık akşam için yemek yaptım ,oğluma çorbasını da yaptım icirdim uyutacaktim.Yatakta benimle oyun yapacağı tuttu.Yastik ayağımda yatiyormus gibi yapıp geri kalkıyordu birden arkaya doğru çekildi ve sırt üstü yataktan düşüp yana doğru yuvarlandı 😔 keyfim filan kaçtı.Uyumasa mi diye düşündüm ama çok uykusu gelmiş eeeee deyip durdu salladım ve 2 dk da uyudu.o uyurken banyo yapıp mutfağı toplayacaktım elim kalkmıyor uzandım yanına.Bisey olur mu ki 🙄iç çekiyor uykusunda kuzum 😔

Çok moralim bozuk.Oglumla bugün gezme planım vardı,sahili çok sevdi orada kosturacakti.Sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık akşam için yemek yaptım ,oğluma çorbasını da yaptım icirdim uyutacaktim.Yatakta benimle oyun yapacağı tuttu.Yastik ayağımda yatiyormus gibi yapıp geri kalkıyordu birden arkaya doğru çekildi ve sırt üstü yataktan düşüp yana doğru yuvarlandı 😔 keyfim filan kaçtı.Uyumasa mi diye düşündüm ama çok uykusu gelmiş eeeee deyip durdu salladım ve 2 dk da uyudu.o uyurken banyo yapıp mutfağı toplayacaktım elim kalkmıyor uzandım yanına.Bisey olur mu ki 🙄iç çekiyor uykusunda kuzum 😔
Geçmiş olsun canım kalbini karartma birşey olmaz inşaallah

Canım uyandır uyutma böyle durumlarda en az iki saat uyutmayin denir çok geçmiş olsun 🙁

Kafasını çarptı mı ?
Sırt üstü düştü bacakları havada kalıp yana döndü baştan çok emin değilim ama çok uzun aglamadi kafayı çarpsa uzun ağlardı bilmiyorum ki
Düştüğü yer dar bir yer yatağın yanında çok boşluk yok yer parke başını vurmaya alan kalmamış da olabilir gözümün önünde oldu ama şoka girdim sanırım aklımdan gitti
Varyemez Varyemez

Geçmiş olsun 😔 inşallah bir şeyi yoktur içinizi ferah tutun 🙏

Sırt üstü düştü bacakları havada kalıp yana döndü baştan çok emin değilim ama çok uzun aglamadi kafayı çarpsa uzun ağlardı bilmiyorum ki
Kafayı çarpmadıysa hiç korkma
Ben çocukken ağaçta ters takla aşıyordum ellerim ve ayaklarım aynı dala değerken ben sırtüstü kaç metre yüksekten düştüm

Düştüğü yer dar bir yer yatağın yanında çok boşluk yok yer parke başını vurmaya alan kalmamış da olabilir gözümün önünde oldu ama şoka girdim sanırım aklımdan gitti
Varyemez Varyemez
Canım kafa çarpmalari için uyutmayin derler bende kafasinin üstüne düştü diye anladım , öyleyse birşey yoktur inşallah Allah hepinizin evladını korusun

15 sene önce banyoda abdest almaya girerken arka üstü düştüm kafayı zemine çaptım
Gözlerim kararacak gibi oldu ama küçük oğlum vardı yanında 1.5 yaşlarındaydı kendimi zorladım salmadım
Allah kimseye vermesin

Çok değişik şeyler yaşadım ya
Unutmak istiyorum hepsini

Back