- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki benimki 10 yıllık 2017 Nisan'da 66 TL ile başladı şu an 126 TL oldu.Miktari ve senesi düşük olduğu için devlet katkı oranı da değişiyor olabilir mi ? Faiz de yokmuş sanırım bu zorunlu bes teNiye o kadar az acaba
Benim bes ikiye ayrılmış durumda yarısı altın yarısı dis borclar
7100 ben yatırmışım
11400 olmuş (birazı devlet birazı benim yatirimlar)
Allah izin verirse 2043 te bitiyor
Oğlum o zaman 25.5 yaşında olacak
Not aylık ödemem 200 tl öncesinde daha da azdı 180 150 100 vs vs
Not 2016 da başlamışım
Bilmiyorum ki benimki 10 yıllık 2017 Nisan'da 66 TL ile başladı şu an 126 TL oldu.Miktari ve senesi düşük olduğu için devlet katkı oranı da değişiyor olabilir mi ? Faiz de yokmuş sanırım bu zorunlu bes te
Bilmiyorum ki benimki 10 yıllık 2017 Nisan'da 66 TL ile başladı şu an 126 TL oldu.Miktari ve senesi düşük olduğu için devlet katkı oranı da değişiyor olabilir mi ? Faiz de yokmuş sanırım bu zorunlu bes te
Sadece 2016 altın fiyatını baz almıyorum alamayız daAltın da alıyoruz zaten şükür şimdi gümüş başladık
Bes de devam etsin
Yumurtaları farkli farklı sepetlere koyalım
Bi de geçen yıl çeyrek 400 kusurdu şimdi 800 oldu
Ben hep 200 180 150 falan ödüyorum altın kadar fırlamiyor ödediğim miktar hatta ilk başlangıç 90 tl bile olabilir ya da 60
Yani hesaplama yaparken sadece 2016 daki ceyrek fiyati bizi yaniltir
Yine de tabii ki altın candır dolar euro gümüş bes hepsi candır
Yeter ki birikim olsun
Geçmiş olsun canım kalbini karartma birşey olmaz inşaallahÇok moralim bozuk.Oglumla bugün gezme planım vardı,sahili çok sevdi orada kosturacakti.Sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık akşam için yemek yaptım ,oğluma çorbasını da yaptım icirdim uyutacaktim.Yatakta benimle oyun yapacağı tuttu.Yastik ayağımda yatiyormus gibi yapıp geri kalkıyordu birden arkaya doğru çekildi ve sırt üstü yataktan düşüp yana doğru yuvarlandı keyfim filan kaçtı.Uyumasa mi diye düşündüm ama çok uykusu gelmiş eeeee deyip durdu salladım ve 2 dk da uyudu.o uyurken banyo yapıp mutfağı toplayacaktım elim kalkmıyor uzandım yanına.Bisey olur mu ki iç çekiyor uykusunda kuzum
Canım uyandır uyutma böyle durumlarda en az iki saat uyutmayin denir çok geçmiş olsunÇok moralim bozuk.Oglumla bugün gezme planım vardı,sahili çok sevdi orada kosturacakti.Sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık akşam için yemek yaptım ,oğluma çorbasını da yaptım icirdim uyutacaktim.Yatakta benimle oyun yapacağı tuttu.Yastik ayağımda yatiyormus gibi yapıp geri kalkıyordu birden arkaya doğru çekildi ve sırt üstü yataktan düşüp yana doğru yuvarlandı keyfim filan kaçtı.Uyumasa mi diye düşündüm ama çok uykusu gelmiş eeeee deyip durdu salladım ve 2 dk da uyudu.o uyurken banyo yapıp mutfağı toplayacaktım elim kalkmıyor uzandım yanına.Bisey olur mu ki iç çekiyor uykusunda kuzum
Sırt üstü düştü bacakları havada kalıp yana döndü baştan çok emin değilim ama çok uzun aglamadi kafayı çarpsa uzun ağlardı bilmiyorum kiKafasını çarptı mı ?
Geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur içinizi ferah tutunÇok moralim bozuk.Oglumla bugün gezme planım vardı,sahili çok sevdi orada kosturacakti.Sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık akşam için yemek yaptım ,oğluma çorbasını da yaptım icirdim uyutacaktim.Yatakta benimle oyun yapacağı tuttu.Yastik ayağımda yatiyormus gibi yapıp geri kalkıyordu birden arkaya doğru çekildi ve sırt üstü yataktan düşüp yana doğru yuvarlandı keyfim filan kaçtı.Uyumasa mi diye düşündüm ama çok uykusu gelmiş eeeee deyip durdu salladım ve 2 dk da uyudu.o uyurken banyo yapıp mutfağı toplayacaktım elim kalkmıyor uzandım yanına.Bisey olur mu ki iç çekiyor uykusunda kuzum
Amin sağolun.Allah korusun çocuklarımızı ya böyle şeylerde korkularım on kat artıyorGeçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur içinizi ferah tutun
Kafayı çarpmadıysa hiç korkmaSırt üstü düştü bacakları havada kalıp yana döndü baştan çok emin değilim ama çok uzun aglamadi kafayı çarpsa uzun ağlardı bilmiyorum ki
Canım kafa çarpmalari için uyutmayin derler bende kafasinin üstüne düştü diye anladım , öyleyse birşey yoktur inşallah Allah hepinizin evladını korusunSırt üstü düştü bacakları havada kalıp yana döndü baştan çok emin değilim ama çok uzun aglamadi kafayı çarpsa uzun ağlardı bilmiyorum ki
Düştüğü yer dar bir yer yatağın yanında çok boşluk yok yer parke başını vurmaya alan kalmamış da olabilir gözümün önünde oldu ama şoka girdim sanırım aklımdan gitti
Varyemez
AminnnCanım kafa çarpmalari için uyutmayin derler bende kafasinin üstüne düştü diye anladım , öyleyse birşey yoktur inşallah Allah hepinizin evladını korusun