- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
Teşekkür ederim hoş buldum@DenizinYosunKokusu , blondemary , @kocnihal hosgeldiniz hanimlar.
Bool Bolll birikimleriniz olsun insaallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim hoş buldum@DenizinYosunKokusu , blondemary , @kocnihal hosgeldiniz hanimlar.
Bool Bolll birikimleriniz olsun insaallah...
Bereketli olsun ekledimHoş buldum teşekkür ederim
Her ay 1 gr almak hedefim, temmuz ayı itibariyle başladım.
Hedefim 2020 sonu itibariyle 10 gr altın tamamlamak ☺
Şu ana kadarki birikimim ise 4 gr altın ve 1000 tl nakit para (kumbara harici, bebeğimin)
Ağustos ayı birikimi 2 gr altın ve yaklaşık 300 tl nakit (kumbara)
Öğretmenim, 6 yıllık evliyim ilk bebeğimizi bekliyoruz Allah'ın izniyle kasım ayında doğacakYeni gelen hanımlar biraz kendinizden bahseder misiniz tanıyalım sizleri de
Kendin bilirsin ama bence bes yerine bebeğine her ay 1 çeyrek ya da ya da gram altın alsan daha karlı olur diye düşünüyorumÖğretmenim, 6 yıllık evliyim ilk bebeğimizi bekliyoruz Allah'ın izniyle kasım ayında doğacak
Evlenirken her ihtiyacımı kendim aldım taksitle, yani kız tarafına düşen eşyalar çeyizler vs. 17 yaşından beri çalışıyorum okurken de yarı zamanlı çalıştım. Eşimle evlendikten sonra altınlarımızı araba için kullandık, zamanla araba modellerimizi yükselttik borca girerek. En sonunda arabamızı satıp peşinat yaptık ve ev aldık üç yıldır kendi evimizde oturuyoruz, kredi ödüyoruz.
Hedefimiz inşallah yakın zamanda araba almak, malum bebek de geliyor kolaylık olur. Bebeğime doğar doğmaz bes hesabı açacağız, oradan birikim yapacağız.
Altınları kendimiz için biriktiriyorum, ileride önemli bir alım yapana kadar (araba, yazlık vs) bozdurmayı düşünmüyorum uzun vadeli yatırım gibi.
Oo gelsin sarı kızlar , bereketli olsunAyh çok teşekkür ederim kuzum. Hemen tanıtıma geçeyim:). Kamuda çalışıyorum, benim gelirim düzenli. eşim evden çalışıyor, onun proje başına, o yüzden pek düzenli degril. Bir bebisimiz var. 20 gün önce bebişimİizin borcunu bitirdik, yüklü bir borcu vardı:). Bu ay birikim yapmaya başladık. Bir yarım altın attım kenara. Her ay bir yarım altın yapmaya calisicam, kötü ihtimalle de çeyrek altına ayarladım kendimi.
Oo harika Allah bebisinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinÖğretmenim, 6 yıllık evliyim ilk bebeğimizi bekliyoruz Allah'ın izniyle kasım ayında doğacak
Evlenirken her ihtiyacımı kendim aldım taksitle, yani kız tarafına düşen eşyalar çeyizler vs. 17 yaşından beri çalışıyorum okurken de yarı zamanlı çalıştım. Eşimle evlendikten sonra altınlarımızı araba için kullandık, zamanla araba modellerimizi yükselttik borca girerek. En sonunda arabamızı satıp peşinat yaptık ve ev aldık üç yıldır kendi evimizde oturuyoruz, kredi ödüyoruz.
Hedefimiz inşallah yakın zamanda araba almak, malum bebek de geliyor kolaylık olur. Bebeğime doğar doğmaz bes hesabı açacağız, oradan birikim yapacağız.
Altınları kendimiz için biriktiriyorum, ileride önemli bir alım yapana kadar (araba, yazlık vs) bozdurmayı düşünmüyorum uzun vadeli yatırım gibi.
Bakmadım bende kaç olduAltın gene yükselişe geçmiş, bugün hiç bakmamıştım
Harem altında 475 tlBakmadım bende kaç oldu
OffHarem altında 475 tl
Afiyet olsun2 gündür mantı yapmaya niyetlendim bir türlü olmadı
Ben bugün domates sularını yapınca kahvaltı sofrası kurdum kendime o artık akşam yemeği olur benim için
Ufak oğlan geldi o da makarna ile kıymalı yumurta istedi ondan kolay ne var
Ben de kıymayı kavurdum soğan ,biber, domates ile birlikte yumurta da kırar kıymalı menemen yapmış olurum
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Kızlar biz de nihayet arabamızı aldık
Darısı grubumuzun isteyen tüm güzelliklerine
Bu da aradan çıktığına göre oturup gelir gider ve birikim hesaplaması yapmam lazım
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanınKızlar biz de nihayet arabamızı aldık
Darısı grubumuzun isteyen tüm güzelliklerine
Bu da aradan çıktığına göre oturup gelir gider ve birikim hesaplaması yapmam lazım
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Aminn çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın
Amin kuzum, hepimizinki inşallah bol bereketli olsunOo gelsin sarı kızlar , bereketli olsun
Bebişin hayırla, ugurla gelsin inşallah. Ben de öğretmenim. Bes'ten de tam bugün çıktim. 9 yıldır otomatik ödemedeydi, biriken para ile 6 tane çeyrek altın ancak alabiliyorum.Öğretmenim, 6 yıllık evliyim ilk bebeğimizi bekliyoruz Allah'ın izniyle kasım ayında doğacak
Gözünüz aydın, ne güzelYeğenimin bebeği doğdu, büyük teyze oldum az önce aradılar koronadan dolayı hemen taburcu etmişler evde kv'si ve eşi var ihtiyaç halinde hemen gidebilirim yardıma.