• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hoş buldum teşekkür ederim 😍
Her ay 1 gr almak hedefim, temmuz ayı itibariyle başladım.
Hedefim 2020 sonu itibariyle 10 gr altın tamamlamak ☺
Şu ana kadarki birikimim ise 4 gr altın ve 1000 tl nakit para (kumbara harici, bebeğimin)
Ağustos ayı birikimi 2 gr altın ve yaklaşık 300 tl nakit (kumbara)
Bereketli olsun ekledim 🙂

Yeni gelen hanımlar biraz kendinizden bahseder misiniz tanıyalım sizleri de 🙂
Öğretmenim, 6 yıllık evliyim ilk bebeğimizi bekliyoruz Allah'ın izniyle kasım ayında doğacak 😍
Evlenirken her ihtiyacımı kendim aldım taksitle, yani kız tarafına düşen eşyalar çeyizler vs. 17 yaşından beri çalışıyorum okurken de yarı zamanlı çalıştım. Eşimle evlendikten sonra altınlarımızı araba için kullandık, zamanla araba modellerimizi yükselttik borca girerek. En sonunda arabamızı satıp peşinat yaptık ve ev aldık 🥰 üç yıldır kendi evimizde oturuyoruz, kredi ödüyoruz.
Hedefimiz inşallah yakın zamanda araba almak, malum bebek de geliyor kolaylık olur. Bebeğime doğar doğmaz bes hesabı açacağız, oradan birikim yapacağız.
Altınları kendimiz için biriktiriyorum, ileride önemli bir alım yapana kadar (araba, yazlık vs) bozdurmayı düşünmüyorum uzun vadeli yatırım gibi.

Öğretmenim, 6 yıllık evliyim ilk bebeğimizi bekliyoruz Allah'ın izniyle kasım ayında doğacak 😍
Evlenirken her ihtiyacımı kendim aldım taksitle, yani kız tarafına düşen eşyalar çeyizler vs. 17 yaşından beri çalışıyorum okurken de yarı zamanlı çalıştım. Eşimle evlendikten sonra altınlarımızı araba için kullandık, zamanla araba modellerimizi yükselttik borca girerek. En sonunda arabamızı satıp peşinat yaptık ve ev aldık 🥰 üç yıldır kendi evimizde oturuyoruz, kredi ödüyoruz.
Hedefimiz inşallah yakın zamanda araba almak, malum bebek de geliyor kolaylık olur. Bebeğime doğar doğmaz bes hesabı açacağız, oradan birikim yapacağız.
Altınları kendimiz için biriktiriyorum, ileride önemli bir alım yapana kadar (araba, yazlık vs) bozdurmayı düşünmüyorum uzun vadeli yatırım gibi.
Kendin bilirsin ama bence bes yerine bebeğine her ay 1 çeyrek ya da ya da gram altın alsan daha karlı olur diye düşünüyorum

Ayh çok teşekkür ederim kuzum. Hemen tanıtıma geçeyim:). Kamuda çalışıyorum, benim gelirim düzenli. eşim evden çalışıyor, onun proje başına, o yüzden pek düzenli degril. Bir bebisimiz var. 20 gün önce bebişimİizin borcunu bitirdik, yüklü bir borcu vardı:). Bu ay birikim yapmaya başladık. Bir yarım altın attım kenara. Her ay bir yarım altın yapmaya calisicam, kötü ihtimalle de çeyrek altına ayarladım kendimi.
Oo gelsin sarı kızlar , bereketli olsun ♥️

Oo harika ♥️Allah bebisinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin

2 gündür mantı yapmaya niyetlendim bir türlü olmadı
Ben bugün domates sularını yapınca kahvaltı sofrası kurdum kendime o artık akşam yemeği olur benim için

Ufak oğlan geldi o da makarna ile kıymalı yumurta istedi ondan kolay ne var 🤭🤭🤭
Ben de kıymayı kavurdum soğan ,biber, domates ile birlikte yumurta da kırar kıymalı menemen yapmış olurum 🤭

2 gündür mantı yapmaya niyetlendim bir türlü olmadı
Ben bugün domates sularını yapınca kahvaltı sofrası kurdum kendime o artık akşam yemeği olur benim için

Ufak oğlan geldi o da makarna ile kıymalı yumurta istedi ondan kolay ne var 🤭🤭🤭
Ben de kıymayı kavurdum soğan ,biber, domates ile birlikte yumurta da kırar kıymalı menemen yapmış olurum 🤭
Afiyet olsun ♥️

Kızlar biz de nihayet arabamızı aldık🤩
Darısı grubumuzun isteyen tüm güzelliklerine 🥰
Bu da aradan çıktığına göre oturup gelir gider ve birikim hesaplaması yapmam lazım
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın 🙂

Bebişin hayırla, ugurla gelsin inşallah. Ben de öğretmenim. Bes'ten de tam bugün çıktim😄. 9 yıldır otomatik ödemedeydi, biriken para ile 6 tane çeyrek altın ancak alabiliyorum.

Back