- 28 Aralık 2023
- 6.213
- 18.921
- 168
Ahaha abla yaGünaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle...
Akşamdan beri sanki bugün okulda nöbetçiyim gibi bir his halen de öyle taaa ki bugünün salı olduğu aklıma geldi de nöbetçi olmadığımı farkettim yoksa erkenden gidecektim okula
Aynı senin gibi düşünüyorum ne olacak bizim bu aceleciliğimizMaaş gününün en sevmediğim yanı bankamın mesai saati başlamadan yapılan işlemlerde ücret alması
Hemen Kuveyt’e atıp tak tak ödemeleri yapmak elimde kalanı görmek güne öyle başlamak istiyorum ama ne mümkün
Dünyayı güzelleştiriyoruz ablacımAynı senin gibi düşünüyorum ne olacak bizim bu aceleciliğimiz
Bizdeki bu hız dünyanın dönüş hızına etki etse dünyanın başı dönerdi be yaaaaDünyayı güzelleştiriyoruz ablacım
Haha yatagetKahvaltımı hazırladım duşumu aldım giysilerimi ayarladım
Kahvaltımı yapacağım nasipse
Şimdi de tatlı bir uyku bastırdı
Ahahahaha tersine döner dengelerdi ancaBizdeki bu hız dünyanın dönüş hızına etki etse dünyanın başı dönerdi be yaaaa
Son 16 hadi bakalımHaha yatagetafiyet bal olsun ablacım
Ben kahvaltımı okulda yapıyorum akşamdan azığımı hazırladım
Şimdi sirkeli suyumu içtim kolajenli gaaavemi de içtim hazırlanıp yavaştan çıkacağım yoklar beni bekler
Güncel 60.4Salı tartısı meeeeyrroooooşşş
Ya çok yediğinden, diyeti bozduğundan yüzü yoktur gelmeye, ya da diyetten hepten halsiz düştüyse demek, gelemiyordur…meyraaaaa nerdesin len hiç sesin çıkmıyor
Ahaha ikinci seçenek kuvvetle muhtemelYa çok yediğinden, diyeti bozduğundan yüzü yoktur gelmeye, ya da diyetten hepten halsiz düştüyse demek, gelemiyordur…
Seda sayan gibi okudumGüüünaaayyydınnnnn
Ne kaa hosBen de en geç 08.20 de evden çıksam olur ama canım durmaz ki illa 08.00 civarı okulda olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?