- 28 Aralık 2023
- 6.213
- 18.921
- 168
Bende yulaf ezmesi süt muz fıstık ezmesi ceviz Hindistan cevizi incir kurusu badem fındık atıyorum atama dönüşüyorYulaf ezmesini nasıl yiyorsun canım?
Benim büyük oğlan içine muz kakao şekersiz fıstık ezmesi bal hurma vs koyup yiyor
Ben hiç sevmedim tadını
Shell de vardı en son küçük tek lokmalik paketlerdeBen konaktan alıyorum o da çok güzelama bolçi yi de duydum , iyi diye, henüz denemedim, her yerde yok herhalde
Hosbuldum ablacim
Bugün laflarıma ağlarsın emmeeee yarın öbür gün Beylerbeyinde komşum olup kahvenin yanında bolçi yerken kahkaha atarsın beee yaaaAhaha kız hepsini bitirmedim ben de ablacım aaa üstüme çok gelmeyin bak regl öncesi aglayıveririm he
Tamam ablacım almayacam yatırımlarım büyürken tartıdaki sayı küçülecek winwin
Bitirdi şükür atom karıncamBende yulaf ezmesi süt muz fıstık ezmesi ceviz Hindistan cevizi incir kurusu badem fındık atıyorum atama dönüşüyor
Shell de vardı en son küçük tek lokmalik paketlerde
Hosbuldum ablacim
Hep yemiyorum canım Ben çikolata sevmem, yersem de bitter i tercih ederimAhahahha ben diyette olduğum için ödül olarak aldım diyette olmasam haftada daha fazlasını harcıyorum tatlıya çikolataya
Ama meyra hep yiyo kız ona
Ohhh afiyet olsun bacım
Ay ben İstanbul’da yaşamak istemem bebe büyütmek zor ordaBugün laflarıma ağlarsın emmeeee yarın öbür gün Beylerbeyinde komşum olup kahvenin yanında bolçi yerken kahkaha atarsın beee yaaa
Konak burda üretiliyor bastırtma bana fabrikayıHep yemiyorum canım Ben çikolata sevmem, yersem de bitter i tercih ederim
Adamına göre değil gramına göredir obi de konak orjinalini satıyor
Ülker de aldık o ucuzdu
Yok gı yemediBitirdi şükür atom karıncam
Hoşgeldin cano çocuk nasıl oldu yedirdşn mi haşlanmış pattisi
Cano ne kadar öğütülürde gliserin indeksi o kadar artıyormuş sağlıklı olan buymuş bi diyetisyenden duymuştumOhhh afiyet olsun bacım
Yulaf ezmesinin ince ogutulmusu var ondan sonra bunu yemedim daha dene mutlaka
Aman iyi olsun da çok şükür canım Allah şifa versin bi an önce ayaklansın inşallahYok gı yemedi
Kahve limon verdim sabah biraz karın ağrısı var onun dışında iyi çok sukur
Allah razı olsun canım atom karıncam inşaallah adıma çekerim
Kaçma kızzzzz gönüllü gitBen kaçar, hayırlı geceler arkadaşlar
Geçmiş olsun canımYine nasıl geçtiğini anlamadığım bir cumartesi oldu
Sabah 8de kalktım buyukbasin dışı agriyomus ilaç icti bekledi gelmeyince acile gittik 20lik dis cekilcekmis antibiyotik yazdı. Rabbim affetsin acil kapılarında ruhum çürüdü 1 aydır
Eve gelip cocuklara kahvaltı hazırladım kızı derse götürdüm
Onu beklerken çarşıda dolandım lcw turu attım
Eve geldik kahvaltı yaptım
Ütü yaptim evi topladım
Kv aradı tadilat yaptircaklarmis yapı mağazalarını gezdik kız nasıl pahaliiiii
Ordan geldik oğlanı aldım anneme geçtim
Malzemeleri almislar Dubai çikolatası yaptım onlara
Ordan büyükbaş aradı kayinbabam yemeğe goturcekmis bizi
Yemeğimizi yedik Eve geldik
Babam ceviz verdi
Annem bin tl verdi keselerine bereket
Duş aldim uzaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?