- 27 Ekim 2022
- 125
- 370
- 33
Sana bayılıyorum.Teşekkür ederiz ablacım, iyi olmana sevindim arada yaz lütfen
Söylemem ki tatsız bişey boşver kdjdjdjYulaf ezmesini nasıl yiyorsun canım?
Benim büyük oğlan içine muz kakao şekersiz fıstık ezmesi bal hurma vs koyup yiyor
Ben hiç sevmedim tadını
Yiaaaaa kanatlanıp yanına gelmek kocaman sarılmak istedim şu aaannnnSana bayılıyorum.
Yulaftan pizza bile yapıyordumSöylemem ki tatsız bişey boşver kdjdjdj
Neyse kıyamadım yine minnoş kalbim dayanmıyoryulaf tost yapacam yarın
4yk yulaf
1 yk yoğurt
1 yumurta
Tuz karabiber pulpiber burası senin tercihine kalmış 4-5 saat dinlendir dolapta sonra yağlı kağıtta biraz pişirip kaşar sucuk domates oldu sana tost
Ya da bir gece önceden;
3 yk yulaf
1 yk chia tohumu
1 tk bal
1 tk Hindistan cevizi
Üstünü biraz geçecek süt
Bu da güzel oluyor ama senin damak tadına uyar mı bilemem
Cumhurbaşkanı yanlış insanları maliye bakanlığına getiriyor
Daha beni keşfedemedi
Bi keşfetse ülke ekonomisini yürütmeyi bırak koşturacak ilk etap tedbirlerim varTam zamanında değişti isim tasarruf tedbirlerinden bahsederken Yiaaaaa kanatlanıp yanına gelmek kocaman sarılmak istedim şu aaannnn
[/QUOTMoralim bozuldu.İnşallah her şey düzelir. Bir gün ev alırım hayalini kuruyordum.Uzun süreden beri kendi evimizde oturuyorduk.Kiracı olmak zor.Sağlık olsun diyelim.Birikim hep var ama artık yaş geçiyor dünya düzeni her geçen gün daha kötüye gidiyor ve gidecek gibi duruyor o nedenle
Ekim ve Kasım ayındaki yarım altın günü bitsinAha valla varyemez oldu savulun geliyor o geliyooooo
Korkma içine altın da saklasan yemem yaniSöylemem ki tatsız bişey boşver kdjdjdj
Neyse kıyamadım yine minnoş kalbim dayanmıyoryulaf tost yapacam yarın
4yk yulaf
1 yk yoğurt
1 yumurta
Tuz karabiber pulpiber burası senin tercihine kalmış 4-5 saat dinlendir dolapta sonra yağlı kağıtta biraz pişirip kaşar sucuk domates oldu sana tost
Ya da bir gece önceden;
3 yk yulaf
1 yk chia tohumu
1 tk bal
1 tk Hindistan cevizi
Üstünü biraz geçecek süt
Bu da güzel oluyor ama senin damak tadına uyar mı bilemem
Ahahah yeme be git yulafı boşver de üstündeki fenaymış kıaazzz zaten bolçi çikolatasını çok severdim bu da efso olmuşKorkma içine altın da saklasan yemem yani
Benim damak tadıma uymuyor canım
Oğluma yulaftan tost ben de yapıyordum
Tabi senin ağzın baklavalara şöbiyetlere cheesecake lere alışıkKorkma içine altın da saklasan yemem yani
Benim damak tadıma uymuyor canım
Oğluma yulaftan tost ben de yapıyordum
İnşallah.Ben de inanıyorum. Nasipse olur.M meltem1966 morelin bozulmasın ablacım nasip olursa hayırlısıyla gene alacaksın evini inşaallah
Yeterki inan hiç umutsuz olma
İnşallah ablacım kolaylıkla helal yoldan ve hayallerinden bile güzelini nasip etsin Rabbimİnşallah.Ben de inanıyorum. Nasipse olur.
Çok amin Allah tez vakitte en hayırlı ev kısmetlerini M meltem1966 ablacım ile karşına çıkarsın balııımmmmmKiracı ol ak gerçekten çok zor ablacım Rabbim herkese kendi evini gönlünden geçenden daha güzelini daha hayırlısını versin
Bu mesajı gözlerim dolu dolu yazdım Rabbim duyuyor biliyor tüm kiracılar için çooook amin
Yiaaaaa kanatlanıp yanına gelmek kocaman sarılmak istedim şu aaannnn
Çok amin Allah tez vakitte en hayırlı ev kısmetlerini M meltem1966 ablacım ile karşına çıkarsın balııımmmmm
Sana da gelirdim ammmaaaaa rakipliyiz şu an hem kilonu da görmemi istemezsin zannımca
Amin ,İnşallah Meyracığım.İnşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bir ev sahibi olursunuz…
Özel olmazsa evinize ne oldu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?