- 28 Aralık 2023
- 6.227
- 18.943
- 168
Böyle diyon iştahım kaçıyor amaYe ye
Hatta ben senin için haftanın bütün günlerini ödül günü ilan ediyorum
Dost acı söylerBöyle diyon iştahım kaçıyor ama
Benim de 10 gün maalesefNe güzel sünnet günleri
Benim de borcum çok canım maalesef uzun sürünce her yıl artıyor
Özür durumunda evet tutabilirim ama içime sinmez herhalde ya
Bakacukkkkk
Aslında bir yıldan diğer yıla bırakmadan tutabilsek çok iyi olur.., ne zaman ne olacağı hiç belli değilNe güzel sünnet günleri
Benim de borcum çok canım maalesef uzun sürünce her yıl artıyor
Özür durumunda evet tutabilirim ama içime sinmez herhalde ya
Bakacukkkkk
kesinlikle , ben geçen sene çetele falan çıkardım tuttukça boyuyordum böyle renkli renkliAslında bir yıldan diğer yıla bırakmadan tutabilsek çok iyi olur.., ne zaman ne olacağı hiç belli değil
Aminkesinlikle , ben geçen sene çetele falan çıkardım tuttukça boyuyordum böyle renkli renkli
Onu devam ettireyim inşallah
Rabbim kolaylıkla afiyetle, maddi manevi bütün borçlarımızdan özgürleşmeyi nasip etsin
Aminnnn
Kime ne karıştım yaaaCümleten hayırlı geceler aşkolar
Meyra kimseye karışma
Sağ gösterip sol vuracak orası kesin datlummmBunlar dış minnakların oyunu ablacım o sofralardan bişey yediğini sanmıyorum 1 kasımda bir sürpriz bekliyorum ben bu meyroştan
Aman duymasın
@idilkaya canım çok geçmiş olsun, geçsin gitsin bedeninden yormadan seni
Cennetmeyvesii canım nasıl oldu kuzular?
Teşekkür ederim hatunlar atesi düştü şükür ama ishali karın ağrısı geçmedi muz pirinç yedirdim reflor icirdim ama yokÇok geçmiş ola şimdi nasil
Hoşbuldum
İnşallah ama bir kol bile nasil onemliymiss dedim bulaşık makinesinden eşya dizip kaldiramamak yada beş DKK lik işi 30 DKK da yapmak amann diyorum herkes her tarafına iyi baksın
Nane limon içirTeşekkür ederim hatunlar atesi düştü şükür ama ishali karın ağrısı geçmedi muz pirinç yedirdim reflor icirdim ama yok
Biz de boş değiliz ablacımSağ gösterip sol vuracak orası kesin datlummm
Şimdi nasıl canım gece bu hastalıklar biraz daha zor geçiyor inşallah hemen toparlanır başlanmış patates yedirseneTeşekkür ederim hatunlar atesi düştü şükür ama ishali karın ağrısı geçmedi muz pirinç yedirdim reflor icirdim ama yok
Günaydın ablacımGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...
Ben günü upuzun yaşamayı sevenlerdenim balımmmGünaydın ablacımhafta sonu erken uyanmayı sevmiyorum
WaaaaaaayyyyBiz de boş değiliz ablacım
Biliyorum ablacım keşke ben de erken uyanabilsem ama uyu ayı da çok seviyorumBen günü upuzun yaşamayı sevenlerdenim balımmm
Yıllardır böyle alışkanlık olmuş
Erken saatlerde sessizliği dinlerken Allah ile konuşmak gece yarısı yine aynı şekil insanın kalbi ferahlıyor değişik bir duygu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?