- 28 Aralık 2023
- 6.432
- 19.403
- 168
Neyse arşivde kalmasınBir ben gördüm sanki…![]()

Bak, sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse arşivde kalmasınBir ben gördüm sanki…![]()
Demekki sokakta benim gibi tempolu yürüyenlerin hepsi aynıBir ben gördüm sanki…![]()
yoooo ben aynı değilimDemekki sokakta benim gibi tempolu yürüyenlerin hepsi aynı
Yarın yanlarından geçerken fısıldayayim. Boşuna eziyet edion cussenee bebeemmm diye![]()
AynenDemekki sokakta benim gibi tempolu yürüyenlerin hepsi aynı
Yarın yanlarından geçerken fısıldayayim. Boşuna eziyet edion cussenee bebeemmm diye![]()
bi de tempolu yürüdüğümü kim söylediDemekki sokakta benim gibi tempolu yürüyenlerin hepsi aynı
Yok, ben iflah olmamAynen
bi de tempolu yürüdüğümü kim söyledi![]()
Kızzzz gadını bi rahat bırak burnundan getirme taaaammmm taaammmm yedi içti yürüyüş yapmadı felekten bir gün çaldı geçti gittiMeyroş
Efenlm canım?Meyroş
Bırakacak yerlerim ağrıyor ablacımKızzzz gadını bi rahat bırak burnundan getirme taaaammmm taaammmm yedi içti yürüyüş yapmadı felekten bir gün çaldı geçti gitti
Sanki hiç çalmıyor da![]()
Her günümüz felekten maşallahKızzzz gadını bi rahat bırak burnundan getirme taaaammmm taaammmm yedi içti yürüyüş yapmadı felekten bir gün çaldı geçti gitti
Sanki hiç çalmıyor da![]()
Şey böğün 10 bin adım atıvermişim onu diyecuduuummmEfenlm canım?
Dikkat et de 5 yerine 10 vermeyesinBırakacak yerlerim ağrıyor ablacım![]()
Aman ne iyi ettin hıhŞey böğün 10 bin adım atıvermişim onu diyecuduuummm![]()
Ayyy keşke versem gı ama sağlıkla yağdanDikkat et de 5 yerine 10 vermeyesin![]()
EhehğhüeheüeüAman ne iyi ettin hıh
Senden gelen zehir olsa kabul eder oYarın atayım onun için ama kendisi bunu tercih eder mi bilmiyorum bal ablacım![]()
Öyle olsaydı son 1 yıldır 15 kilo veriridim kızzzzzYürüyerek ve yemeyerek herkes verir canım…
Marifet, yiyerek ve yürümeyerek vermek…![]()