Banane yaaaaMeyroooooşşşş az ye kııaaaazz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banane yaaaaMeyroooooşşşş az ye kııaaaazz
Ben ot insanı değilimBende et ve balığı çok seviyorum. Söylemesi ayıp sebze yiyince doymuyorum![]()
Oğlanlara baklagili daya sen et yeSabah sucuklu yumurta yedim
Gene de buzluktan birşeyler mi çıkarsam modundayım
Benim bu protein ile zorum ne anlamıyorum ki![]()
Ohooo sen nasıl zayıflayacan beBanane yaaaa![]()
Hiç de bileee 3 3.5 aylık yaz tatilinde 1 hafta yaptım onu diğer günler her gün et yedilerOğlanlara baklagili daya sen et ye![]()
Takılıyorum ablacım senin şahane menülerini zevkle takip ettim hepHiç de bileee 3 3.5 aylık yaz tatilinde 1 hafta yaptım onu diğer günler her gün et yediler
Yaptıkları nankörlüğün bedeli olarak o cezayı kesmiştim onlara
Ama kendim de yemek zorunda kaldım![]()
Şimdi kendime her yemek hazırladığımda nankör kuzularım aklıma geliyor içim bi cızzzz ediyor ,ahhhh analık ne zor şeysin be yaaaaTakılıyorum ablacım senin şahane menülerini zevkle takip ettim hep
Hak etmişlerdi o hafta ama neyse boşver iyi oldu sen de bazı şeyleri görmüş oldun en azından![]()
M Meyraa- abacığın bugün davette yer yarın bağ evine köye gider mangal yaparOhooo sen nasıl zayıflayacan be
Ben gaza gelmemM Meyraa- abacığın bugün davet de yer yarın bağ evine köye gider mangal yapar
Gelir ayın 7 si pazartesi bir de pazartesi sendromu yaşar
Salıyı sallar çarşambayı çarşafa dolar gelir perşembe o gün epeyce az yer cuma günü midesi kazınır başlar dün aç kaldım bugün birazcık yiyeyim demeye
Yine bir davetlere açılan cumartesi pazar günü ailece piknik sefası
Ofisteki tatlı tuzlu ikramları saymıyorum bile
Böyle böyle gelir 1 Kasım![]()
Şekerim seni gaza filan getirmeye çalışan yokBen gaza gelmem
Şu an önümde olan yemeklere gel de sen dayan canım kolaysa![]()
Hadi bakalım…Şekerim seni gaza filan getirmeye çalışan yok
Bendolar milyoneri 'ne çok rahat bir şekilde bu yarışmayı alacağından bahsediyorum
![]()
Ya kıyamam sanaŞimdi kendime her yemek hazırladığımda nankör kuzularım aklıma geliyor içim bi cızzzz ediyor ,ahhhh analık ne zor şeysin be yaaaa![]()
Ben öğretmenin zeki çevik ahlaklı ama bir o kadar da öngörülü olanını severimM Meyraa- abacığın bugün davette yer yarın bağ evine köye gider mangal yapar
Gelir ayın 7 si pazartesi bir de pazartesi sendromu yaşar
Salıyı sallar çarşambayı çarşafa dolar gelir perşembe o gün epeyce az yer cuma günü midesi kazınır başlar dün aç kaldım bugün birazcık yiyeyim demeye
Yine bir davetlere açılan cumartesi pazar günü ailece piknik sefası
Ofisteki tatlı tuzlu ikramları saymıyorum bile
Böyle böyle gelir 1 Kasım![]()
Yok gaza gelmem, yok yenilirsem istediğim için yenilirim amaaaaan rakibin de hırslısını versin Allah bu ney gıBen gaza gelmem
Şu an önümde olan yemeklere gel de sen dayan canım kolaysa![]()
Siz hepiniz ben tek diyon yaniHerkes tarafını seçsin…![]()
Ve ekliyorum, son gülen iyi güler..,Siz hepiniz ben tek diyon yani
Deli cesareti![]()
Bir ben gördüm sanki…Selamm kızlar sabahtan gaza gelen ben sağlıklı öğün yürüyüş her şey nefiskennn
Evde iş gic onla uğraş bunla derken. Kötü bir akşam yemeğiyle günü noktaladimallam tanıtım yaniomm yürürken çektiğim eziyee saydığım dakikaya yaniom
![]()